Jelenleg 438 vendég és 6 tag online

2016. április 14. 07:07

Fejlesztői hírrepeszek #193

Írta:
Értékelés:
(7 szavazat)
63 hozzászólás
 • A legfontosabb soron következő nagy javítások a következő témákat érintik majd: MM, SPG-k, tankok és játékmechanizmusok újraegyensúlyozása, játék teljesítmény, több magos támogatás és a növényzet minősége.
 • Lehetséges, hogy a lövések pontosságának RNG faktora újra lesz balanszolva.
 • A WG nem hoz létre egy külön részleget azért, hogy az illegális MOD-okkal és az egyes MOD-ok tanúsítvánnyal történő ellátásával foglalkozzon. Egy ilyen WG tanúsítványt is nagyon hamar feltörnének.
 • Az érkező nagy újraegyensúlyozással a fejlesztők nem csak kis léptékű, bizonyos területeket érintő módosításokat hajtanak majd végre (pl. átütés nerf/buff), hanem globális felújítás történik majd.
 • Az új MM nulláról lesz újraépítve és még idén megérkezik.
 • A német tankok (E 50, E 75, Tiger II) oldalsó szoknya páncélja rétegelt páncél lesz majd valamikor.
 • A 8,8-as ágyúk paraméterei újra lesznek egyensúlyozva, de az módosítások időpontjáról még nincsenek információk.
 • Az a baj a nagy térképekkel, hogy a lassú tankok azon problémáját, hogy képtelen elég gyorsan körbejárni a térképet, soha nem sikerült megoldani. A másik megoldatlan probléma velük, hogy nem lehetséges (ésszerű mennyiségű) nagy térképet bevezetni rövid időn belül úgy, hogy a gyengébb PC-k teljesítményét ez ne érintse.
 • A rampage csaták kevésbé olyan népszerűek, mint a CW vagy a Stronghold. Ezen mód jövedelmezőségének hatásai sem túl jók a játékosok szemléleteire, ugyanis megszokták hogy itt túl magas (mesterségesen javított) bevételekhez juthatnak.
 • A nyafogást, miszerint a Super Pershing túl gyakran kap lőszerrekesz sérülést, semmilyen statisztika nem támasztja alá.
 • Nincs tervben a T-34/85 top ágyú mozgás közbeni pontosságának buffja.
 • Nincs olyan szabály mely kimondaná, hogy a lánctalpszemek a mögöttük lévő páncél vastagságát növelnék. Ez az adott szituációtól függ.

Forrás: http://ritastatusreport.live/

Utoljára frissítve: 2016. április 14. 13:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Zedetu · 3 éve
  [quote name="Geri1987"]
  Lehet tudni hogy kb.mikor lesz idén az MM javítása? Lassan a törlésen gondolkozok az olyan napok miatt amikor 10/2-10/3 győzelmi aránnyal kezdődnek a napok. És ha valaki azt képzelné hogy estére,délutánra kiegyensúlyozza, az téved. Tény hogy nem vagyok jó játékos,de mikor azt látom (jacktor mod pack, xwm) hogy nálunk 3-4piros, a másik oldalon ugyanennyi zöld, legszívesebben kilépnék a csatából. De maradok, olykor sikerül kk vagy lia eredmény, de a csata természetesen vesztes. hatalmas hazugság hogy az MM az eredmények kiegyensúlyozására törekszik. Egy normális világban (tudom, csak álom) az rng és az MM rendszert készítő programozók nagy része "jelenleg álláskereső" státuszban lenne...

  Ilyesmire gondolok:
  kepkezelo.com/images/q84q3yjjlybt7xkxbudo.jpg

  Négy vesztes csata után indítottam ezt. Mint látható,enyhén szólva nem vagyok profi. De az MM úgy gondolta kell mellém hét piros értékeléssel rendelkező játékos,ugye? Vagy esetleg kiegyensúlyozottnak tekintette azzal hogy jakup[BIA] 9742-esértékeléssel a Skoda T25-el ebben a csapatban volt? Gondolom ő is hogy örülhetett. Mielőtt bárki lerágná a körmét izgalmában, elárulom a titkot: ez is vesztes csata lett. Nem lassú ez a tank, de mire elértem az A5 környékére,már 3:0 volt oda. Szóval ennyit arról hogy kiegyensúlyozásra törekszik,mind egy csatán belül,mind egyes játékosok győzelmi arányárt vagy személyes értékelését tekintve...

  Azt írták itt hogy a gold lőszer miatt nem lesz úgy sem max +1 tieres mm....úgyhogy sok minden nem változhat, max a kategóriák arány javul.
  Nekem az tetszett hogy a csapat 2-3 tierjén belül volt mindenféle kategória...nem csak full hevis top tierek...kár hogy már nem dob ilyet a gép...[/quote]

  Sziasztok,

  Szerintem a kiegyensúlyozás nem azt jelenti, hogy ha piros vagy, kell melléd egy zöld. Hanem azt, hogy a két csapatban azonos szinteken azonos játékosok legyenek. Ne lehessen a várható győzelmi arány 25/75, vagy 19/81 például. Hanem mindig 50% körül mozogjon. Így nem lesz lehetetlen feladata egyik csapatnak sem.

  Ami itt ÉRDEKES, hogy korábban azt mondták, hogy "nem lesz képesség alapú MM". Vagyis a nagy kérdés, hogy az új MM az milyen lesz????

  :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Geri1987 · 3 éve
  [quote name="Angelus1991ster"]Legjobb amikor artyt tesz be top tierbe XD
  Tierlimit nem is kellene igazán. Csak balanszolnák normálisabb szintre a tankokat.
  Továbbá bevezethetnék tier 3-ra azt is, hogy a kezdő és tapasztalat ne kerüljön egy csatába. Tier 1-2-be ezt megoldották.[/quote]

  Inkább 1 top arty mint 6 top hevi nekik 2 nekünk....
  vagy fordítva.

  Az arany meg önmagában semmit nem ér, lesz egy jó lövésed.....aztán ugyanúgy veszít a csapat mert vacak a kiosztás és a játékosok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  simron78 · 3 éve
  Tényleg Angelus, szörnyű lenne belegondolni, hogy egy adott tankot prémium lőszer nélkül kellene egyeseknek használniuk :-) Akkor vagy gyorsan, akár free xp-ből is átmenne azon a tankon, vagy elfogadná az alacsony átütést, a gold lőszer meg azon kívül, hogy a gyengén balanszolt tankoknak jó, az összes többi tank (és főleg a nehezek) balanszát borítja fel. Szóval én százszor inkább szenvednék 1-1 rosszul balanszolt tankkal prém lőszer nélkül, mint ebben az aranyesőben játszani folyamatosan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Oberjunker · 3 éve
  "A 8,8-as ágyúk paraméterei újra lesznek egyensúlyozva, de az módosítások időpontjáról még nincsenek információk."

  Gondolom ez azt jelenti, hogy nerfelik...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tekagi · 3 éve
  Régen aranyért volt gold,elemzéseknél olyasmit olvastam.Akkor könnyebbik oldalán fogták meg dolgot? Nem tankokon balanszoltak,tier limitelték őket,hanem goldot betették kreditért.Angelus sejtettem hogy butaságot irok azért kértem elnézést kezdésnek
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 3 éve
  [quote name="Tekagi"]Bocsánat hogy kezdő létemre közbe irok de ez a gold lőszer miatt nincs limit gyenge kifogás.Tegyék vissza aranyért és ennyi.Mondjuk engem a +2 tier nem zavar egyenlőre.[/quote]
  Ezzel sok tankot kiherélnél. Valentine LL-t, VK30002DB-t, Chi-Ri-t, T43-at és még sok gyatrán balanszolt tankot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tekagi · 3 éve
  Bocsánat hogy kezdő létemre közbe irok de ez a gold lőszer miatt nincs limit gyenge kifogás.Tegyék vissza aranyért és ennyi.Mondjuk engem a +2 tier nem zavar egyenlőre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Angelus1991ster · 3 éve
  [quote name="Geri1987"]
  Azt írták itt hogy a gold lőszer miatt nem lesz úgy sem max +1 tieres mm....úgyhogy sok minden nem változhat, max a kategóriák arány javul.
  Nekem az tetszett hogy a csapat 2-3 tierjén belül volt mindenféle kategória...nem csak full hevis top tierek...kár hogy már nem dob ilyet a gép...[/quote]
  Legjobb amikor artyt tesz be top tierbe XD
  Tierlimit nem is kellene igazán. Csak balanszolnák normálisabb szintre a tankokat.
  Továbbá bevezethetnék tier 3-ra azt is, hogy a kezdő és tapasztalat ne kerüljön egy csatába. Tier 1-2-be ezt megoldották.

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.