Jelenleg 436 vendég és 14 tag online

2016. március 4. 11:13

Hogyan mentsd meg egy arty becsületét?

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)
100 hozzászólás

{youtubegalleryid=594,1}

Utoljára frissítve: 2016. március 8. 14:26
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toydolls2
  • Moderátor
  · 3 éve
  Nyugodtan lehet menni panaszkodni Jacktronak, szerintem fölöslegesen. Mint írtam, az én hozzászólásom után mindent törlök, amit meg is tettem. Aki nem fogta fel amit írtam, azt sajnálom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toydolls2
  • Moderátor
  · 3 éve
  Nos, akkor Zoltán, és nőnap alkalmából legyen ez a vége, innentől kezdve minden érkező hsz-t törlök.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Expozoli · 3 éve
  [quote name="singes"]
  Hányszor buktam a küldit, mert az arta gerinctelen volt. Csak ugye a szellemei fogyatékosok ebbe nem képesek belegondolni.[/quote]

  És mit gondolsz, én hányszor buktam más hülyesége miatt a csatát? Nekem is volt eben részem! De az a nagy különbség köztünk, hogy te ilyenkor lehülyézed, mocskolódsz, egyesek meg puhapöcsöznek. ( Bocsi, de nem bírom ki röhögés nélkül ) Én pedig elfogadom, hogy más nem olyan ügyes, talpraesett, egy kicsit gyávább, stb.
  Te hülyézel, én pedig tolerálok! Ennyi! ;-)
  Értsd már meg, hogy ez csak egy játék!!! Nem vérre megy!!!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 3 éve
  Két Zoli egymásra talált a nemzetközi Zoli-napon.

  Zolik!

  Szóval szerintetek etikus dolog, hogy a csata végén az arty öngyilkos lesz. akkor nincs is több kérdésem. Szeintem - és a játékosok messze nagy többséges szerint - ez gerinctelenség, amire csak a férgek képesek. De ha ti is így gondolkodtok, hát hajrá.

  Csak aztán ha ingame is elküldenek titeket mindenhova, esetleg reportok tömkelegét kapjátok, akkor gondolkozzatok már el picit. Bár sanszos, hogy erre képtelenek vagytok.

  És Zoli2. Nem az a lényeg, hogy egyetért-e velem vki, vagy sem. Múltkor Morpheloval nem értettünk egyet, mégis ÉSZÉRVEKKEL eldumálgattunk. De ha ti a játék és az emberi erkölcs alapjaival sem vagytok tisztában, akkor nincs miről beszélgetnünk.

  Csak abba gondoljatok bele, hogy ha kezdők olvassák, hogy a ti hülyeségeiteket, akkor esetleg ők is ezt a 'mentalitást' teszik majd magukévá, és akkor - reményeim szerint minél hamarabb - eljön az az idő, amikor nálunk is pont úgy bánnak az artykkal, ahogy az orosz szervereken szokás. :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  silean2 · 3 éve
  ÚÚÚgy tűnik, hogy a Zolik értelemben hiányosak (Tisztelet.....)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Expozoli · 3 éve
  [quote name="PanzerZoli"]Tegyük hozzá, hogy az arty azért lesz öngyi a csata végére, mert nem tud harcolni és nem tartja etikusnak olyan igazságtalan RNG miatt, odaadni a HP-ját ingyen másnak, ami csatákat dönt el, teljesen függetlenül a játékbeli teljesítménytől

  Bármilyen tank bemegy a rushba és amíg a HP-je tart lövi az ellent, ha már kiderült hogy a csata bukta, de az arty ezt nem tudja megcsinálni. Most ha az RNG eldönti, hogy 20%-35%os eleve bukta csatákba menjen be és adja oda a HP-ját még ingyen is az ellennek, szerintem ez etikátlan elvárás egy önjáró lövegtől is. Ezt gondoljátok végig ![/quote]

  Na végre, aki reálisan látja a dolgokat! Én is pontosan erről beszéltem! Nagyon köszi! Mert itt úgy látszik a sok öntelt nagyokossal nem igazán lehet intelligensen vitatkozni. Senki más véleményét nem fogadják el, csak nyomják a sódert!
  Még egyszer köszi!

  [quote name="singes"]
  Ekkora hülyét régen nem láttam. :w00t:
  [/quote]

  Kedves Singes!
  Szóval ki is az aki személyeskedik???
  Erről beszéltem, ha nem tetszik a más véleménye, akkor ezzel a stílussal kell elintézni?
  Azt mondd el már el nekem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy más embernek nem az a véleménye mint neked???
  Én maximálisan elfogadom a te és a hozzád hasonlóak nézőpontjaitokat, de ezt tolerálni illene!!!
  Ja, hogy akkor csorbát szenved az egó? Aha, értem már!
  Tehát csak az lehet igaz, amit te mondasz? A többi meg hülye!
  Nem is tudom? Valahonnan ismerős ez a dolog! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  silean2 · 3 éve
  [quote name="singes"]
  Majd kamaszkor után rájön, hogy sokkal jobb móka a nőket nyomogatni. :banana:[/quote]
  Artyzik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 3 éve
  [quote name="Nortonor"]A másik pedig: "LOL én kilőhetem úgy, hogy azt se tudja hol vagyok, de ha egyedül maradok magam is megölhetem nehogy má' más tegye meg"

  Én magam is artyzom néha, maga a fegyvernem sem a fair játékról szól, de ennél a formánál undorítóbb, gerinctelenebb dolog, hogy kinyírja magát nehogy medált szerezzen az ellen nincs. És szerintem lassan tegyünk is pontot a mondat végére, aztán a következő ilyen videónál folytathatjuk. Ja meg nézzétek meg szegény srác már vagy 5 accot is beregelt, hogy tudja nyomkodni a mínuszokat, hagyjuk inkább hadd figyeljen oda a suliban ehelyett. :trollol:[/quote]

  Azt hittem, az oviból írogat. :happy:

  amúgy nem zavar, hadd nyomogassa a mínuszokat. Majd kamaszkor után rájön, hogy sokkal jobb móka a nőket nyomogatni. :banana:

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.