Jelenleg 183 vendég és nincs tag online

2016. január 22. 13:23

WG SZAVAZÁS: Legutáltabb térképek!

Írta:
(9 szavazat)
82 hozzászólás

A hivatalos fórumon az egyik WG Staff tag egy szavazást tett közzé, amiben - bejelentkezést követően - mindenki bejelölhet maximum 5 általa utált térképet a felsorolt 10-es listából. A hivatalos hírben továbbá felhívják arra is a figyelmet, hogy mindenki komoly megfontolás után szavazzon, ugyanis a szavazás végeredményét a fejlesztők figyelembe fogják venni a következő verziók alkalmával (valamilyen formában).

Utoljára frissítve: 2016. január 22. 16:05
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gnor27 · 5 éve
  Minden térképet elcsesztek. Nincs érintetlen térkép.
  A bokrokat eltüntették, mindenhová gödröket sziklákat és buckákat raktak, a fennsíkok széléhez meg mindenhová peremet. Vagyis minden térképen van egy csomó szar hely.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bicskeiz · 5 éve
  [quote name="szekomaestro"]Személy szerint egyetlen pályával sincs bajom, minden pályán lehet egy jót játszani valamelyik tankkal, az persze már "szerencsefüggő", hogy épp azzal a járgánnyal vagyok-e, amelyikkel jól játszható az a pálya.
  Persze én nem vagyok "unicum" játékos az átlag alatti eredményemmel, de szeretem ezt a játékot... a napi 10 órás meló és a gyerkőcök után éjszakánként egy üveg sör mellett tök jó játszani, bármelyik pályán egy órát. Örülök, ha leülhetek kicsit... :-)[/quote]
  Dettó!
  Egyébként meg minél több pálya legyen (még ha néhány szar is), legalább változatosabb a játék. Ilyen bohóc szavazás helyett inkább összeüthetnének egy normálisan működő MM-et... A kikapcsolható arty is jól jönne, de olyat úgysem csinálnak, mert azzal gyakorlatilag halálra ítélnék azokat az ágakat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GregoryEgo · 5 éve
  Heavyvel, meddel, lighttal nincs szar pálya. Artyval néha szopás. Td-vel... Modellfüggő. Persze az igazán döntő az a (tilde)30 játékos, aki részt vesz a játékban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Garosss · 5 éve
  [quote name="Tankvadasz77"]Inkább hozzanak vissza pályákat. Így is van olyan nap, hogy max. 3 pályára dobál be. De lehet,hogy csak a random van rosszul beállítva de dögunalom mindig ugyan azokon a pályákon menni.
  Vagy ahogy LazloHun írta helyezzék át a bázisokat és máris más a gyerek fekvése.

  Az artyk müködését kellene átírni, hogy ne lássák felülről a tankokat, hanem csak a kis térképen a felderített tankok ikonjait, aztán lőjenek oda.....A sebzési hatókört lehetne növelni, hogy azért ne csak a pontszerü találat sebezzen. Ahogy a való életben sem látják a tankot, csak a koordinátát kapják meg(mondjuk én még olyan tüzérségről nem hallottam ami harckocsik ellen van kifejlesztve nem pedig az élőerő és erődítések leküzdésére
  Egyébként ezt a support felé is megírom, sokkal kevesebb lenne a tüzérrel harcoló és a csaták élvezetesebbek lennének a sima tankokkal harcolók számára.

  Mit kíván a magyar WoT közösség?
  Kívánjuk az Alföldi csata térképre átültetését, esetleg ami még ezt is überelné a Torda-Aranyosi térképet, természetesen Zrínyi páncélvadászokkal a garázsban :izmena:[/quote]

  Artyk kellenek mindenképp mert mindenki csak campelne és dög unalom lenne a játék. Viszont azt és is utálom h egy-lövésezhetnek bárkit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 5 éve
  A WG kezében az MM a legjobb módszer, hogy "egyensújban" tartsa a játékosokat. Ebben benne van a térképek "sorsolása" is. Ha az MM úgy dönt, akkor szopni fogsz. Az aktuális tankodnak legszarabb pályán, orbitális mellélövésekkel, és lepattanókkal... stb. Mindenki ismeri a szopórollert. Éppen ezért kellenek a "szar" pályák. Ilyenkor mindíg a mátrix jut eszembe, mikor kiderült, hogy a gépek már csináltak egy tökéletes világot, de mindíg összeomlott, mert túl tökéletes volt.
  Az emberek pedig szeretnek szenvedni, és ez tényleg így van. Ez a wg sikerének titka.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 5 éve
  Ez is csak egy látszat szavazás, úgy is a WG dönti el mi lesz. Miért nem lehet az összes pálya közül választani?
  Prokhorovka, Fiery, Highway, Malinovka, Mines, Pilsen, Fjord
  Ők jöhetnének vissza: Pearl River, South Coast, Northwest. Persze a WG dönt, és az ő rossz ízlése szerinte.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KlintIsztvud · 5 éve
  "a szavazás végeredményét a fejlesztők figyelembe fogják venni a következő verziók alkalmával (valamilyen formában)."

  Őket ismerve ...

  void Initialize_MM(User LoggedUser)
  {
  LoggedUser.PreferredMaps = MapVote.HatedMaps(LoggedUser.UserID);
  .....
  ...
  }
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Attila27 · 5 éve
  Nem pályákat kell kukázni, hanem az MM-t (Mr. Mesüge).
  Ha valaki megnyeri a "kedvenc" pályáját, majd 80%-ban azt kapja 5-10 meccsen keresztül, na az finom.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.