Jelenleg 314 vendég és egy tag online

2015. február 23. 08:42

Fejlesztői hírcsokor #124

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)
21 hozzászólás

 • Nem lesz az egész arty osztály újraegyensúlyozva, legalábbis egyelőre.
 • Nincs időpont a DirectX 11 támogatásra, de a fejlesztők aktívan dolgoznak rajta.
 • A jövőben lesz egy "hatalmas újraegyensúlyozás"
 • A 9.6-ban van egy hiba amikor a kliens szétkapcsol szinkronizálás közben. Storm azt mondja erről nagyon kevés hibajelentést kaptak. 
 • Az általános WG politika (olyan például hogy az E-25 nem lett nerfelve pedig elismerték hogy imba) SerB döntései
 • Úgy tűnik az ST-I-nek rossz a torony oldalán a dőlésszöge. Lehet hogy javítva lesz (buffolva) amikor HD lesz.
 • Type 62 nem lesz buffolva egyelőre.
 • A-32 HD-nak alacsony a prioritás.
 • A Dx11 támogatás miatt mindent teljesen át kell dolgozni a kliensben, egyszerűbb eleve azzal csinálni mint hogy az egész játékot átdolgozni.
 • Megváltoznak majd az átütés és lepattanás nyomok.
 • Nem lesz HD Type 59 a 9.7-ben.
 • A fejlesztők tudnak arról a problémáról hogy ugyan olyan ágyúk más súllyal rendelkeznek a brit tankokon mint az amerikaiakon, de ez egyelőre nem fog megváltozni. Az ok az, hogy a tank súlyát befolyásolják és az már egyensúly paraméter. 
 • Storm szerint nem gond hogy az artyk a lőtávjuk végén ilyen lövőkört kapnak.
 • T-34/85 jobb tornyának a lövegpajzsa rosszul van megcsinálva. Javítják majd. 
 • Storm szerint normális az ha az e-sport miatt csúszik valami tartalom. 
 • "Később" árulják el a fizika tesztről a részleteket. 
 • Az új fizikával a tank ugyan úgy megáll ha nem nyomod a gázt ahogy most is, csak lassabban. Lehet majd kézifékkel fékezni. 
 • AMX 13 75 nem lesz buffolva a 9.7-ben.
 • Még nem tudni hol kezdődik az AMX-30 ág. (???)
 • Az 500 méteren túl lévő tankpozíció ugrálások nem javulnak meg a kör alakú renderrel. 
 • A 9.8 tesztben jön a HD IS-3.
 • Nem tudni hogy növekszik-e a találat folt korlát.
 • Autoaim-mel nem pontosabbak a lövések. Ezt alaposan letesztelték.
 • Az új mozgási fizikának nincs köze a Bigworld update-hez.
 • Elvileg jobb lesz a teljesítmény az új Bigworld-del.
 • Nem lesz olyan lehetőség a csapattársak talpra állítására, mint ami a WT-ben van.

Forrás: http://wot-kpp.blogspot.hu/

Utoljára frissítve: 2015. február 23. 08:47
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Varacskos · 5 éve
  Jackal ha ez neked szar akkor kölcsönadom a löwe-t vagy az sp-t , na azok most tényleg szarok , de ez banyek??? Nemrég vettem meg mert besokalltam egy este hogy löwe-vel egymás után 6 vagy 7 szer tier 10 be rakott ,aztán idegből megvettem , hogy nesze ezzel berakhatsz banyek . Na ha nekem sikerült egy 59% ot kihozni belőle akkor tényleg op , mivel ismerem a korlátaimat (szükösek no ...)
  Sunhair ez tényleg csak becenév ,a játékban Varkfet ként futok , elvileg itt is ,csak forditva irtam be ,varkfet ment a varacskos helyett és vicaverza , javitani meg nem engedi ,igy maradt , főleg lustaságból. Amugy meg oda irtam hogy ziccer , meg hogy majd lesz még az jobb is . Ja meg szerintem pont forditva , az utcsó 200 csata nem jelent semmit , nézd meg az enyém , 3-4 darab tier 6-8 as stock fostalicskával szenvedek , ráadásul med a fele amiket utálok ez most látszik is rendesen , de ha kedvenc vasakkal tolja vki mert elég ami van nem huz semmit , az pl felfelé tolja a wr-t is meg wn -t is . És az meg igenis számit mennyire tudsz hasznos lenni egy csatában , ha TE nem hiszed el hogy számitasz , mástól hogy várhatnád el ? Szerintem , de ez is csak egy vélemény .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Moderátor
  · 5 éve
  [quote name="bandras32"]Nincs T34-em, de most ránéztem hogy miért is megy a rinya. És igazatok van! Ez tényleg egy szar lehet, 8-as nehéztank és csak 248 a penje, arannyal 297!! Mekkora szar!!Melyik 8-as heavynek van még ekkora penje? JAAA, semelyiknek. És ezzel az ágyúval még tier 10-be is berakja?? De szar!!! Az IS-7-nek se sokkal több a penje (250/303), pedig az 10-es. Lassú?? Játszani kell egy kicsit KV-4-el, és egyből gyorsnak fog tünni! Állandóan csak a hiszti megy, miért nem sebez 3000-et, miért nem 800 a penje, MIÉRT NEM HALHATATLAN, HA MÁR FIZETTEM ÉRTE????[/quote]

  Igazad van, nagyon szar. Mivel prémtank, a sebzésért fizet; de hogyan sebezz ilyen alacsony pennel, ilyen alacsony alfával, ilyen puha toronnyal? Trollolololol

  Semmi baj ezzel a tankkal, mérföldeket ver a Löwe-re.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 5 éve
  [quote name="Jackal_hun"][quote name="bandras32"]Nincs T34-em, de most ránéztem hogy miért is megy a rinya. És igazatok van! Ez tényleg egy szar lehet, 8-as nehéztank és csak 248 a penje, arannyal 297!! Mekkora szar!!Melyik 8-as heavynek van még ekkora penje? JAAA, semelyiknek. És ezzel az ágyúval még tier 10-be is berakja?? De szar!!! Az IS-7-nek se sokkal több a penje (250/303), pedig az 10-es. Lassú?? Játszani kell egy kicsit KV-4-el, és egyből gyorsnak fog tünni! Állandóan csak a hiszti megy, miért nem sebez 3000-et, miért nem 800 a penje, MIÉRT NEM HALHATATLAN, HA MÁR FIZETTEM ÉRTE????[/quote]

  Egyébként tényleg egy szar [/quote]
  :lol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jackal_hun · 5 éve
  [quote name="bandras32"]Nincs T34-em, de most ránéztem hogy miért is megy a rinya. És igazatok van! Ez tényleg egy szar lehet, 8-as nehéztank és csak 248 a penje, arannyal 297!! Mekkora szar!!Melyik 8-as heavynek van még ekkora penje? JAAA, semelyiknek. És ezzel az ágyúval még tier 10-be is berakja?? De szar!!! Az IS-7-nek se sokkal több a penje (250/303), pedig az 10-es. Lassú?? Játszani kell egy kicsit KV-4-el, és egyből gyorsnak fog tünni! Állandóan csak a hiszti megy, miért nem sebez 3000-et, miért nem 800 a penje, MIÉRT NEM HALHATATLAN, HA MÁR FIZETTEM ÉRTE????[/quote]

  Egyébként tényleg egy szar
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bandras32 · 5 éve
  Nincs T34-em, de most ránéztem hogy miért is megy a rinya. És igazatok van! Ez tényleg egy szar lehet, 8-as nehéztank és csak 248 a penje, arannyal 297!! Mekkora szar!!Melyik 8-as heavynek van még ekkora penje? JAAA, semelyiknek. És ezzel az ágyúval még tier 10-be is berakja?? De szar!!! Az IS-7-nek se sokkal több a penje (250/303), pedig az 10-es. Lassú?? Játszani kell egy kicsit KV-4-el, és egyből gyorsnak fog tünni! Állandóan csak a hiszti megy, miért nem sebez 3000-et, miért nem 800 a penje, MIÉRT NEM HALHATATLAN, HA MÁR FIZETTEM ÉRTE????
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair · 5 éve
  [quote name="Varacskos"]Ja lomha volt mindig ,meg a páncél se volt jobb ennél ,csak a cső ,pontosabban a sebzés, régen asszem jóval nagyobb volt az alfája nem? Ha minden igaz a T-30 hoz volt közelebb , most meg a Löwe hez. Ja és Sunhair , igen neked ezzel van a legtöbb csatád(tapasztalatod) ,és jellemzően csak rosszabb winrate produktum van a többi tankal ami alátámasztja hogy igen , nálad már op az 50.53% WR , másnál nem biztos hogy ez az álomhatár :P .
  (bocs , ziccer volt , de lesz az a wr még jobb is )[/quote]

  Ne haragudj...de mivel RANDOM battle-ról beszélünk, így irreleváns a wr...Ezt nézve kb semmit nem tudunk meg rólad, mivel a Random battle-ba ahol adott, hogy véletlenszerűen kikhez dobál be és a saját egyéni teljesítmény a legtöbb esetben semmit nem változtat egy csatán. Ha a körönkénti sebzést, felfogott sebzést vagy ehhez hasonlót írsz még jogosnak is érezném.
  De tessék itt van az elmúlt 200+ csatám...46% wr....ahhoz képest én nem szégyellem magam
  http://wotinfo.net/en/trend?playerid=503312541&server=EU
  Innen pedig szemezgessünk tovább még pár statra, mennyire nem befolyásol egy magamfajta játékos egy meccset
  http://en.wot-life.com/eu/player/Sunhair/
  Ha lentebb mész a tankokat egyesével is meg tudod nézni.

  Egyébiránt...a T-30 hoz semmiképp nem érzem közelebb a T30-hoz talán. A T34 nem T-34 ahogy a T28 nem T-28..Gondolom ennyi csata és wr után ezt már magadtól is tudod.
  A Löwéhez? Nem...Van Löwém is, de még csak köszönő vizsonyban sincs a kettő
  Az hogy másnál mi az álomhatár:
  1. Aki olyan jó, az ezzel is megy és szeretni fogja
  2. Míg a nagyátlag a narancs (average) de csak azért mert amikor kijött az új színskála mindenki sírva fakadt hogy kb a piros lenne az average...addig nem fogom szégyellni magam ezért a statért. Aki meg ennél többre vágyik az CW-n harcol...de a cw wr és a random wr összehasonlítása pusztán virtuális faszméregetés....

  Örülök, hogy rámkerestél Noobmeter-en ezzel is csak elősegíted, hogy minden percre kész legyen. A Varacskos név pedig szép becenév...de nem ezen játszol...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Varacskos · 5 éve
  #14 Retarder
  Akkor most képzeld hogy abban a tankan tolod és létrejön serb barom nagy álma , és nincs tier limit ,mehetsz vele t10 ellen ,haleluja .( ott fogsz csak aratni )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Retarder · 5 éve
  SP-t buffolhatnák már, dupla megerősitett páncélzata van és mindenki átlövöldözi szemből, ráadásul rohatt lassú is!
  Azt vettem észre hogy minden patchben nerfelik valamilyen téren, de hova máááááár???!!!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.