Jelenleg

21
látogatónk van

2014. szeptember 4. 10:34

0.9.3 - Az új automata büntetőrendszerről...

(7 szavazat)
25 hozzászólás

A WoT 0.9.3-as verziójával fog debütálni a WG új automata büntetőrendszere, melynek feladata az afk-k, csatából kilépők és öngyilkos tankerek kiszűrése és bizonyos plusz retorziókban részesítése. Mindezt természetesen automatikusan.

Csatából kilépő játékosok

Ha idő előtt megpróbálsz kilépni egy csatából, akkor az alábbi képernyő fog fogadni:

Felirat: A csapatnak szüksége van rád. Ha tankod kilövése előtt kilépsz a csatából, az dezertálásnak minősül és büntetésben lesz részed. Egy bizonyos számú kilépés után (Storm 3-at említett) a játékostól megvonják az XP*/kredit/medál szerzés lehetőségét egészed addig, míg tisztességesen nem kezd el játszani. Ez a rendszer nem lesz alkalmazva a teljesen kezdő játékosokra.

AFK játékosok

Egy új AFK azonosító rendszer lesz bevezetve. Ha a játék azt érzékeli, hogy inaktív voltál egy csatában (több szempontot vizsgál), akkor - mint a fenti figyelmeztetés után - átmenetileg megvonja tőled az XP és kreditszerzés lehetőségét. Ez a rendszer viszonyt figyeli majd a kezdőket is, illetve kezel bizonyos speciális szituációkat is (pl. ha elmegy a neted).

Öngyilkos játékosok

Gyakorlatilag ugyanaz a kategória, mint a fenti kettő. Először figyelmeztetést kapsz, majd adott számú előfordulás után megvonják tőled az XP és kreditszerzés lehetőségét. A véletlen öngyilkosság nem lesz büntetve.

Alapjában véve ha látod a fenti figyelmeztető ablakot, már semmit sem tudsz csinálni az adott csatában. A következő csatád már rendben lesz, de a fiókod meg lesz jelölve. Ha a fentiek többször, notóriusan ismétlődnek, hosszabb idejű büntetésre is számíthatsz.

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 4. 10:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Exo
    • Tankos
    · 9 éve
    Viszont, ezeknek a büntetéseknek örülök, főleg akkor ha megfelelően is működik! Érdekes, mikor azt mondták hogy nem tudja számolni a rendszer azt, hogy miért lőttünk bele a csapat társunkba, pl.: arty-val volt egy hasonló szituációm: célzom az enemyt, jelzem hogy lőni fogom, ekkor egy gyenge képességű idióta behajtott a lövési sugárba a célzott tank mellé, amire én időközben már elküldtem a gránátot, persze hogy telibe verte a nem normálist és full életről kiszedte! Csodálatos mondom, le is basztam a marhát, hogy talán nem tud olvasni, vagy nem látja a jelet hogy támadom! Persze neki állt feljebb, hogy én mekkora noob vagyok mert őt lőttem ki!!! Persze egyből mínuszba kerültem csata végére, amit még el is vesztettünk, a sok piroska miatt, akik úgy gondolták, hogy az oldal-lemez páncéljuk keményebb mint a front és oldalt állva "védték" le az ellenséges tüzet!!! Na ettől a sok baromtól van nekem herótom nagyon!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Exo
    • Tankos
    · 9 éve
    A nyomorul lemming hatással nem akarnak már valamit kezdeni?! Mert nem fair dolog, hogy a csapat 10 tagja elmegy egy irányba általában a gyengébb képességű egyedek ezek és mind a 10 jobb esetben ha nincs senki ellenük átrohannak a pályán, de ha szembe találkoznak 1 vagy több tank-al akkor mind megáll?! Elvileg a lényege az erőfölény, de ezek szerint nem tudják ezt használni, mert mind félti a tankját! A többi 5 általában jó képességű egyed pedig megpusztul a másik oldalon, mert emezen a sok idióta nem tudott át menni időben mert 10-en 5-6 ellenséges tanktól megpusztultak talán ha egy vagy 3 túl éli, de sok vizet már nem zavarnak mert nem érnek oda a bázisra, mire emezek elfoglalják a miénket! A lemming hatással elképesztően sokszor el bukták a csapatok a csatát, de az ellenség legtöbbször e-miatt nyert is! Sajnos a nyert csata mennyisége amit ezzel a dologgal értek el, nem kompenzálja a megannyi vesztett csatát, ugyan ebből az okból!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    crowley74
    • Tankos
    · 9 éve
    Ebben a kilépés dologban azt nem értem, hogy miért nem úgy állítják be a játékot, hogy eleve ne legyen kilépési opció a csatából.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Filler1
    • Tankos
    · 9 éve
    KV2 vs. valami. Egymás mellett mocorognak, a valami próbál mögé kerülni. Bumm, a troll repesszel a KV2 szétlövi az ellent + magát, jön a felirat: xy feladta a harcot. :-*
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    48254F · 9 éve
    Az eset öngyilkosság vonulata ismert hiba.

    Kíváncsian várom, milyen bugok derülnek még ki az új rendszerrel kapcsolatban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FZRPUPU
    • VIP
    · 9 éve
    Ma teszt szerveren azért büntetett kétszeresen, mert megsebeztem egy csapattársat meg szándékos öngyilkosságért. Azt nem vette figyelembe arty-val voltam és a kis gyökér a csövét odadugta az enyém elé és lőttem Én meghaltam Ő nem csak megsebeztem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    TivadarToth
    • Tankos
    · 9 éve
    Igeeenn!!!!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 9 éve
    Akkor irány a tier 1 vagy a shop és vehetsz creditet.
    Vagy eladod a nem használt modulokat/lőszert/fogyóeszközt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Norby_King_Of_The_HUNS
    • Tankos
    · 9 éve
    Mi van akkor ha kifogysz a kreditből?A játék megvonja a kreditet, addig amig nem kezdesz el teljesiteni.Na de hogyan???????Tankot el lehet adni,de ha nem akarja az ember.Én még soha nem léptem ki idő elött szándékosan.Tehát engem nem érint,viszont azért ez elég durva.Főleg ha valaki még sok pénzt is tesz bele.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUNknight
    • Tankos
    · 9 éve
    1, Mi? Miféle büntetés???? Elég büntetés az is,hogy szétlőtt modulokkal 5 HP-s tankommal végig kell néznem azt a 5-6 mp-t amíg szétlő egy wg hátszéllel játszó agyhalott.
    2. Ha főnököm telefonon hív mikor játszom és kihúzom a net csatlakozóját akkor nem leszek afk?
    3. Mibe,hogy lesz anyázás bőven...ha ezt is olyan jól meg fogják csinálni,mint a többi dolgot....
    (azért reménykedtem minimun egy 1 hetes tiltásban,jót tenne már nekem is a pihi XD )
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.