Jelenleg

23
látogatónk van

2023. máj. 23. 06:44

Térkép pozíciók tank osztályonként: Karelia

(17 szavazat)
Írj egy hozzászólást

A két támadási útvonalat egy mocsaras rész választja el. A keleti oldal tökéletes a lövészárokharcra. A nyugati oldal az előrenyomulásnak kedvez. A mocsár kockázatos, de lehetőséget ad a váratlan támadásokra.

Nézd meg a pályaútmutató videót, és olvasd el a Karelia-bemutatónkat, hogy többek közt hasznos tippekkel és trükkökkel ismerkedhess meg minden járműosztályhoz, továbbá hogy bennfentes stratégiákat fedezhess fel.

Karelia az egyik legrégebbi nyári pálya a játékban a III-as és X-es szint közötti járművek számára. A szabványos 1000 x 1000 méteres pályát a központi mocsaras sáv választja ketté két fő támadási útvonalra: az északnyugati magaslatokra és a délkeleti hegyekre. A tájat mocsarak, sziklák és sziklaszirtek tarkítják, amelyek csak kevés védelmet nyújtanak a tüzérségi tűzzel szemben.

Ez a nyitott pálya minden játékstílus számára kínál lehetőséget. Válassz egy harcost magadnak, indulj el az egyik úton és ne térj le róla, különben könnyen elakadhatsz a sárban.

  • Vágj neki a mocsárnak: A lopakodó könnyű tankoknak rengeteg búvóhely kínálkozik a középen lévő mocsaras területen. Az ellenség mozgásának követése és az arra való reagálás létfontosságú Karelián, és ehhez a mocsár kiváló felderítőhelyeket kínál.
  • Magaslati levegő: A délkeleti fennsík (amit sokszor fánkként is emlegetnek) kulcsfontosságú a pálya feletti irányítás biztosításának szempontjából. Ideális esetben a gyors járművek gyorsan megszerzik az irányítást a terület felett, majd az érkező nehéz tankok segítenek a megtartásában.
  • Vigyázó szemetek északra vessétek: A mocsártól északnyugatra fekvő magaslat áttörési lehetőségeket kínál. A közepes tankok és a strapabíróbb páncélvadászok itt beásva magukat megállíthatják az ellenség előrenyomulását, vagy támadást indíthatnak.
  • Fentről érkező áldás: Karelia egy nyílt pálya, kevés fedezékkel a tüzérségi tűzzel szemben. Az önjáró lövegek kihasználhatják az ebből fakadó előnyüket, támogatást nyújtva a hegyen lévő nehéz tankoknak és a közepes harckocsiknak északnyugaton.
  • Csapatban rejlő erő: Akár úgy dönt a csapatod, hogy a magaslaton keresztül nyomultok előre, akár a hegyért harcoltok, a legjobb, ha együtt maradtok, összehangolva a támadást és csak néhány csapattagot hagytok hátra a túloldal biztosítására.

Tartsd észben ezeket a tippeket és trükköket, hagyd pirulni a napon az ellenfeleket, és szerezd meg a győzelmet!

Utoljára frissítve: 2023. máj. 23. 06:50

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.