Jelenleg

6
látogatónk van

2023. március 29. 06:53

Térkép pozíciók tank osztályonként: Oyster Bay

Írta:
(17 szavazat)
1 hozzászólás

Ezen a vulkanikus szigeten a legfontosabb csataterület a kanyargós sziklaszurdok, amely a jól páncélozott harckocsik és támadójárművek számára ideális. A másik szárnyon lévő repülőtéren keresztül a járművek gyorsan közel tudnak kerülni az ellenséges bázishoz (vagy visszatérni a saját bázis védelmére). Azonban ez egy nyílt terület, így a járműved mozgékonyságára kell hagyatkoznod. A part menti részek is meglehetősen nyitottak, így tökéletes pozíciót képezhetnek a páncélvadászoknak a rajtaütésekhez, a könnyű és közepes tankoknak pedig a manőverező harcokhoz, ahol ki tudják használni a terep egyenetlenségeit.

Nézd meg a pályaútmutató videót, és olvasd el az Oyster Bay-bemutatónkat, hogy többek közt hasznos tippekkel és trükkökkel ismerkedhess meg minden járműosztályhoz, továbbá hogy bennfentes stratégiákat fedezhess fel.

Az Oyster Bay egy vadonatúj nyári pálya V-X-es szintű járművek számára. Egy extra nagy, 1300×1300 méteres csatatér, amely egy gyönyörű, csendes-óceáni trópusi szigeten terül el: homokos tengerparttal, egy központi repülőtérrel, egy meredek hegyvonulattal, délkeleten pedig osztrigafarmokkal – a pálya neve is innen ered. Ez egy új, izgalmas táj, amely minden járműosztály és játékstílus számára nagyszerű lehetőségeket kínál.

Vedd fel a napszemüveget, kend be magad egy jó adag naptejjel, és készülj fel a harcra ezen a lenyűgöző, Normál csaták színhelyéül szolgáló pályán!

Pályaáttekintés

Nézd meg a fenti térképen az egyes járműosztályok legkedvezőbb pozícióit, és azokat az érdekes pontokat, amelyekkel lépéselőnybe tudsz majd kerülni a csata során.

 • Nyomok a homokban: A délkeleti osztrigafarmok és az északnyugati lagúnák tökéletes helyet kínálnak a gyors járműveknek egy kis napozásra és az ellenfelek felderítésére.
 • Maradj az árnyékban, vagy megégsz: A kifutópálya és a középen elterülő folyó viszonylag nyitott, de még így is van elég bokor és fedezék ebben a központi csomópontban.
 • Az öböl mólóján ülve: A déli kezdőpont mögötti kikötő és az északi kezdőpont mögötti strand jó hely lehet az önjáró lövegek számára, hiszen nagyszerű kilátást biztosítanak a pályára. Ezek azok a területek, ahová vissza lehet vonulni, ha a harc túl hevessé válik.
 • A szurdok, ahol mindenkit lezúztok: A folyótól keletre fekvő meredek hegyek jól védett utakat kínálnak a keményfejű bunyósoknak és a sidescrapereknek.
 • Mint a napon a jég: Állítsd fel a napernyődet a sziget szélén található számos mesterlövész-pozíció egyikén, deríts fel a csapatodnak, és nézd, ahogy az ellenfelek életereje elolvad a napfényben.

Utoljára frissítve: 2023. március 29. 06:58

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Érdekes ez is, lassan megkapjuk a legújabb frissítést, ezen a pályán összesen 2 vagy 3 x voltam, és nincs a kitiltott között.
Tovább a kategóriában: « Taktikai megbeszélés: Severogorsk
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.