Jelenleg

23
látogatónk van

2023. április 27. 06:55

Battle Pass-tokenek: elkölteni vagy félretenni?

(6 szavazat)
Írj egy hozzászólást

Túl vagyunk a Battle Pass: X. szezon felén, és hamarosan eljön az idő, hogy elköltsd Battle Pass-tokenjeidet és Battle Pass-pontjaidat. Tengernyi jutalmat zsebelhetsz be, többek közt ritka járműveket, jutalomfelszereléseket és különleges harckocsizókat. Íme egy kis emlékeztető arról, hogyan szerezheted meg ezeket a fizetőeszközöket, illetve hogy hol és mire költheted el őket.

Így szerezhetsz Battle Pass-tokeneket

A Battle Pass-tokenekre kizárólag fejezetalapú és megnövelt jutalom formájában tehetsz szert, és arra használhatod őket, hogy ritka, IX-es szintű járműveket, jutalomfelszereléseket és személyes tartalékokat vásárolj. A X. szezon teljesítésével akár 21 Battle Pass-tokent is szerezhetsz (12 tokent alapjutalomként, 9 tokent pedig megnövelt jutalomként), további 3 tokent pedig gyűjteményelemeket felhalmozva.

A gyűjtemények fontos szerepet játszanak majd mindegyik 2023-as szezonban, ezért érdemes elolvasni a róluk szóló cikket is.

Így szerezhetsz Battle Pass-pontokat

Battle Pass-pontjaiddal korábbi szezonok progresszív 3D-stílusait és harckocsizóit vásárolhatod meg a játékbeli boltban, valamint kötvényeket is. Itt szerezhetsz Battle Pass-pontokat:

  • Normál csaták minden típusa (a Nagy csaták kivételével)
  • Frontvonal-csaták
  • Roham-csaták
  • Napi küldetések

Hozzáférési feltételek

Mihelyt teljesíted az egyes fejezetek összes szakaszát, a játékbeli boltból egészen a szezon május 31-i lezárásáig megvásárolhatod a tárgyakat. Ha még nem is teljesítetted a teljes szezont, a kínálatban szereplő tárgyakat azért megnézheted. Miután teljesítetted a fejezeteket, a pontjaid tovább gyűlnek a szezon végéig.

Ismételt hozzáférés

Teljesítsd mindhárom fejezetet minden új Battle Pass-szezonban a tárgyak feloldásához.

Battle Pass-pontok

A pontok a Battle Pass-szakaszokon való haladás során gyűlnek. A hiányzó szakaszokat bármikor megvásárolhatod a Battle Pass-felületen keresztül.

Pontokért elérhető tárgyak

A „Tárgyak pontokért” a szezon végéig elérhető marad. Amint a bolti részleg bezárul, a megmaradt pontok eltűnnek.

Itt költheted el a Battle Pass-tokeneket és -pontokat

Használd fel bölcsen tokenjeidet és pontjaidat! A garázsban kattints a BOLT, majd az ESEMÉNYJUTALMAK elemre. Ezen a képernyőn láthatod a Tárgyak tokenekért és a Tárgyak pontokért szekciót.

Tárgyak tokenekért

Ezek a tárgyak bármikor megvásárolhatók, amíg elérhető a Bolt. A 2023-as Battle Pass-szezonok során szerzett tokeneket 2023. december 20-ig használhatod fel.

Járművek

A X. szezonban két új jármű mutatkozik be: a IX BZ-58-2 , amelynek ára 24 token, illetve a IX KPz 3 Projekt 07 HK , amely 27 tokenbe kerül. A X. szezonban 21 tokent szerezhetsz alap- és megnövelt jutalomként, és további 3 tokent a teljes gyűjtemény összeállításáért. A BZ-58-2 tehát egy reális célkitűzés lehet a szezonra. Mivel a tokenek az év során összegyűjthetők, akár az összes tokenedet félreteheted, és a következő szezonban azonnal megszerezheted a KPz 3-at.

Felszerelések, kötvények és személyes tartalékok

Mindegyik jutalomfelszerelésből – így a vadonatúj Jutalomedzésből is – vásárolhatsz egyet. Ezenkívül többek közt kötvényeket és személyes tartalékokat (2× bónusz: 1 órán keresztül +50% a csatában szerzett kreditekre) vásárolhatsz. Ne feledd, jutalomfelszereléseidet kreditért fejlesztheted fel.

Tárgyak pontokért

Mihelyt teljesíted a X. szezon három fejezetét (Homokvihar, Déli átkelő, Dűneút), Battle Pass-pontokért megvásárolhatod a következő szezon I–VII. és IX. szintű tárgyait.

Ne felejtsd el elkölteni a Battle Pass-pontjaidat még a X. szezon május 30-i befejezése előtt, Battle Pass-tokenjeidet pedig december 20-ig!

Utoljára frissítve: 2023. április 27. 07:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.

Légy az első hozzászóló.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.