Jelenleg

24
látogatónk van

2022. március 16. 07:01

Egy lehetséges harmadik német TD ág?

Írta:
(20 szavazat)
18 hozzászólás

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt a WG konzolos részlege kiadta a Tier V-től induló új Sturmtiger ágat.

Mivel a PC-s verzióban azóta átdolgozták a HE lőszereket, így ez a tank nem lenne már olyan hatékony, mint akkoriban (2014) gondolták; konkrétan azért nem vezették be anno a PC-s verzióban, mert egylövésezett volna mindenkit.

Azonban, mint a feljebb említettük, a HE átdolgozás miatt kb. 500 (vagy ha nem üt át még kevesebb) körüli sebzésekre lenne most képes ez a tank, ami már közel sem mondható OP-nak.

A 115 mm-es HE átütés a legtöbb esetben nem lenne elég arra, hogy átüsse a Tier X-es tankokat. Egyensúlyozási szempontból nagyon érdekes ezen tank koncepciója, de ahogy az előző képen is látszik, a konzolosok a következőképpen állították be a paramétereket: nagyon lassú szűkülés, de teljesen becélozva már nagyon nagyot üthet.

A Sturmtiger hatalmas kalibere (380mm) miatt mindent overmatch-olna 126 mm páncél alatt, ha AP lőszerei lennének... A konzolos verzióban úgy oldották meg ezt, hogy 280 mm-es HEAT lőszerek adtak a tanknak.

Páncélzata történelmileg inkorrekt, ugyanis a 150 mm-es frontpáncél helyett 190 mm-est kapott.

Mivel láttunk már olyat hogy a WG más platformokról integrál dolgokat (pl. M-V-Y ág a Blitzből), így az sem lehetetlen, hogy ez az ág is megjelenik majd egyszer a PC-s verzióban is.

Utoljára frissítve: 2022. március 16. 07:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ianselot12
  • Tankos
  · 1 éve
  Szétadom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel
  • Tankos
  · 1 éve
  Szerintem ezt a tankot nem kéne belerakni a játékba. Most van neki 380mm-es ágyúja, és csak sebezne 500-akat 115mm-es átütéssel, ez így vicc kategória lenne! Ha meg egylövésezné a tankokat, abból meg hatalmas sírás lenne! Inkább ezt szerintem hanyagolniuk kéne.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kakszi.lajos
   • Tankos
   · 1 éve
   tökéletesen beleillik a WG koncepciójába. Tisztában vannak vele, hogy a saját játékuk egy vérbeli lottó, ezért tökéletesen bele fog illeni ez az ág. Lesznek, akik 10k-s köröket mennek majd ezekkel naponta, de a többség végig szívni fog (No hit, no pen, critical 0, stb). Ha mindenáron be akarják tenni ezeket a nem TD-ket, akkor én inkább kihajítanám a 8-10 német kamuartykat gyűjtőibe és behoznám ezeket a helyükre az ág némi átdolgozásával együtt, mert itt azért 3 valós gép is megjelenik, amiknek lenne létjogosultsága, csak ezek messze nem TD-k, hanem artyk. már alig várom, hogy elolvashassam az összelegózott verziók leírását: "existed only in blueprints" - persze WG, persze
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68
    • Tankos
    · 1 éve
    Ennek a játéknak már teljesen mindegy.Annyi jó játékos hagyta már el és annyi degenerált idióta játszik helyettük hogy szerintem menthetetlen Én már a birodalmi lépegetőket várom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ádám.várbogyai
  • Tankos
  · 1 éve
  Nem tudom, ha belegondoltok lehet nem olyan rossz az ha jön még egy troll ágyús gané, mármint amióta nerfelték a HE lövedékeket azóta egy hulldownban ülő 3-4 tank elég lenne 15 ellen is főleg tier 8 és 10-ben
  (tornvagn,kranvagn,chieftain,bisonte C45 és még a többi csúnyán hulldown képes gané, amik közül ugye az újabbakra jellemző hogy gané a tank, de kap egy orbitális torony páncélt meg 10-15 fokos "gun dep"-et és heló)
  régen a sima HE lövedékkel egy 490+ alfás tankkal megtépted az ilyen erős hulldownos tankokat, de most meg ott vagyunk hogy 3 FV sem lenne elég egyszerre hogy kiszedjen egy chieftaint vagy egy kranvagn-t a pozíciójából mert szerencsétlenek képesek HE-vel is nullát sebezni , de lehet valahol ezért is hozzák az ilyen caliban féléket mert tudják hogy kell az a tank aminek van egy erősebb HE lövedéke csak ott el lett rontva hogy kiszedték az összes tanktól és egy-egy tankot "kényszerítettek" arra hogy csak az legyen az erőssége, szóval minél több ilyen troll ágyús taliga van, annál több esély van ezek ellen
  viszont @Totti5 a számból vetted ki a szót, tier 10-es artynak jobb lett volna, egy nagyon lassú de nagyot ütő és sebző pontatlan artyként, akkor jogos lenne az a sebzés amit kapott a konzolon, szerencsétlennek minek az a 38 centis ágyú ha sem az overmatchelést nem tudja használni a HEAT miatt, és se nagy átütést nem kap + a sebzése (oké nem sokkal de) kisebb mint az FV-é, de cserébe ha vársz pontosabb lesz az FV-nél is egy 38 CENTIS ÁGYÚ
  artynak lenne a legjobb mert az is, de ha be is kerül akkor biztos nem az lesz, viszont amúgy ha ésszerűbb statokkal kerülne be PC-re mint konzolra
  (lazán kaphatna akár TD-ként is egy majdnem arty szintű pontatlanságot)
  akkor amúgy egy érdekes koncepció is lehetne, lehetne vele kísérletezni és egy fun tankot csinálni belőle, pláne hogy igazából csak statokat kéne változtatni mert már játékmódban volt PC-n szóval az alap meg van hozzá.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ticsungg
  • Tankos
  · 1 éve
  A Leírások alapján 150-250mm-es volt eredetileg a Frontpáncélja (Attól függően, hogy Tiger II vagy Sima Tiger volt az átépítés alapja. A kettő közti értéket vették.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti5
   • Tankos
   · 1 éve
   Bocsánat de olyan nem létezett hogy Tiger II-ből átépített Sturmtiger. Csak Tiger I alvázakat használtak hozzá. Más kérdés hogy a WG esetleg fake tankra hivatkozva ad meg páncélvastagságot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Joseph_Porta_HU
  • Tankos
  · 1 éve
  Most nézem... Löveg süllyedés, emelkedés -4 +85 fok. Lehet artyként használni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Totti5
   • Tankos
   · 1 éve
   Validabbnak tartanám ha a T10-es fake artyt cserélnék le a Sturmtigerre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5
  • Tankos
  · 1 éve
  Igazából egész jó lenne a közelmúlt ágaihoz képest, 3 megépült tank (5, 6, 10), 1 tervrajz (9) és csupán 2 fake.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kertesz
  • Tankos
  · 1 éve
  Azert kivancsi lennek a konzolos platform mennyire sikeres? Itt a pc-n az elmult 4 evben sikerult A+ jatekbol -C csinalni. En mar ha jatszom neha, belepek a csataba 2 loves utan erzheto a -50% Rng mar teszem is le asztalra es nezem a you tube-t tovabb. Vege a mecsnek ha vesztunk keresek ha nyerunk tobbet keresek. Ha kapok prem napot + boost =zero ammo tulelt csata +35-40k kredit. Bosszankodjon akinek 6 annya van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68
   • Tankos
   · 1 éve
   Totálisan egyetértek veled.Rengeteg ismerősöm van aki szintén bevette már a "leszarom tablettát". Az ugye pedig egyenlő az anyagi támogatás nullára csökkenésével.De hát ők tudják.)Szerintem senkinek nem a 136-odik prem tank hiányzik a garázsából, hanem inkább egy kis szórakozás,sikerélmény....stb Nem tudom hova tudják még a játékélményt csökkenteni de szerintem vannak még ötleteik Akikkel én kezdtem el wotozni azok kb. 70%-már elengedte a játékot.Sajnos.Vagyunk még páran akik reménykedünk de nem sok az esély az úgy látom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411
  • Tankos
  · 1 éve
  Elég vicces, hogy amióta nerfelték a HE lövedéket, azóta berakták a Calibant, most itt a Kobra és még kitalálják ezt is. Nem hiszem, hogy kéne még egy halálcsillag Tier 10-be, elég, hogy van 2 FV. Minek még egy harmadik?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dam95
  • Tankos
  · 1 éve
  Ez nevetséges. Szimplán egy troll ág.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _tothjanos_
  • Tankos
  · 1 éve
  Konzolon nem tudom, hogy a Halálcsillag/Kukáskocsinak mennyi a sebzése, de a wot-ban ha 183mm-es lövegnek 1850 HP a sebzése, akkor a 380mm-es lövegnek egy kicsit karcsú a 1300/1700/1700 HP sebzés! De az átütése is konvergál a kakihoz....Mondjuk német tank. Mit is várnánk a wg-től!
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.