Jelenleg 294 vendég és nincs tag online

80 hozzászólás

Mint kiderült, újabb SPG egyensúlyozás készül, mely több nagy blokkból fog állni. Elsőként azt tervezik, hogy lecsökkentik a kábítás időtartamát minden artynál, ami egy már elkábított járművet talál el.

De hogyan is zajlik most a kábítási idő kiszámítása? A maximális kábítási idő két összetevőtől függ:

  • Az első egy a lőszerre vonatkozó konstans érték, ami nem függ az okozott kár mértékétől. A lőszer beállításaiban ez egy 0 és 1 közötti szám, ami a garázsban már másodpercben jelenik meg a Minimális kábítási idő sorban. Ez az érték egy ugyanolyan egyensúlyozási paramétere a lőszereknek, mint pl. a torkolati sebesség vagy az átütés. Ez a paraméter egyébként külön-külön lett konfigurálva minden egyes SPG lőszerhez.
  • A második komponens egy változó érték, ami a lövedék által okozott sebzés alapján kerül kiszámításra. Ez a paraméter nem szerepel a kliensben, hisz mindig más-más értéket vesz fel, ami könnyen kiszámítható.
61 hozzászólás

Megérkezett a svédek újabb csodája, mely könnyített páncélzattal, de nehéz tankhoz illő fegyverzettel lett ellátva. Főbb jellemzői a kiváló ágyúsüllyedés, a remek tonnánkénti lóerő, no és persze a 105 mm-es ágyú. A tank több csomagban is megvásárolható. Részletes paraméterek a hajtás után:

2019. március 21. 07:20

Fejlesztői hírrepeszek #298

95 hozzászólás
  • Tervezitek-e a res_mods mappa törlését a játékból?
  • Nem tervezzük hogy kitiltsuk a külső modokat, ezek a játék fontos részét képezik. 2016 óta - mikor is bevezettük az új Fair Play politikát - az illegális mod használók száma drasztikusan lecsökkent.
  • Mikor javítjátok a legsúlyosabb problémákat a játékban? Úgy mint MM és tank egyensúlyozások?
  • Jelenleg az MM fejlesztése zajlik (mint már tudjátok) és hamarosan még több infóval jelentkezünk majd. A tankok egyensúlyozását szükség szerint végezzük el a játékosoktól kapott visszajelzések alapján.
  • Lesz-e olyan hogy a személyes tartalékok nem időhöz, hanem csatához kötöttek lesznek?
  • Nem, nincs ilyen tervünk, de ki tudja?
  • Mikor teszi a WG még vonzóbbá a játékot, például azáltal, hogy eltávolítja az artykat?
  • Nem tervezzük az SPG-k kivételét a játékból. Azt nem állítjuk hogy nem lesznek még rajtuk változtatások, de teljesen nem fogjuk eltávolítani őket.
2019. március 20. 06:46

1.4.1 - Verzióváltás

74 hozzászólás

Ma hajnalban érkezik az 1.4.1-es verzió, ezért 2:00-tól 10 óráig állnak a szerverek. Az újításokról és változtatásokról ezen cikkekben olvashattok.

64 hozzászólás

Kifejleszteni egy új tankot mindig nagyon izgalmas. Az 1.4.1-gyel bevezetésre is kerül egy ehhez kapcsolódó új fejlesztés, mechanika, a tervrajzok, melyek gyűjtésével lefaraghatunk a tankok kifejlesztéséhez szükséges XP mennyiségéből.

Megjegyzés: A tervrajz koncepció még nem lett véglegesítve, bizonyos szegmensei még aktív fejlesztés alatt állnak és a jövőben még kiigazítások is érkezhetnek.

10 hozzászólás

Írtunk már az új francia VI-os érkezéséről, most kicsit részletesebben is megismerhetjük (álca+képek).

A tank a francia és amerikai mérnöki koncepciók fura ötvözete, konkrétan egy klasszikus Sherman, oszcilláló toronnyal és 4 lőszeres táras ágyúval.


KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.