Jelenleg

36
látogatónk van

2014. november 24. 12:18

E 100 - Elemzés

(133 szavazat)
146 hozzászólás

Paraméterek

Ágyú

A 12,8 cm KwK 44 L/55 átütése 246/311/65 mm (sima/gold/HE), sebzése 490/490/630 blablabla. Lényegtelen, ezzel az ágyúval csak addig kell játszani, ameddig meg nincs az a 64.800 XP a 15 cm KwK 44 L/38 nevezetű löveghez, mivel ez a tank ennek köszönheti igazi erejét.

Átütése 235/334/85 mm, sebzése 750/750/950. Pontossága: hogy mi? 0,4m/100m-rel lő mellé, célzás ideje, na az már van 2,9 másodperc. De hogy ne nagyon legyen kedvünk a tankhoz, a lőszerek 757/606/757 m/s (AP/HEAT/HE) sebességgel képesek (repülni) zuhanni :D Ebből adódóan ha távoli célpont van csak, semmiképpen sem a 6000 kreditbe kerülő gold a jó választás, hanem inkább a sima AP 1260-ért vagy a HE 1120 kreditért.

50 azaz ötven lőszert visz magával a csatába a tank, amit szinte képtelenség elhasználni. 14 percbe telik eldurrogtatni ezt a muníciót, amit valljunk be képtelenség értelmesen elhasználni. Én csak goldot használok a csatában (10 alap, 30 gold, 10 HE van a tankban).

16,51 másodperc a töltés idő értelmes legénységgel (az alap 20s), ez szinte teljesen megegyezik az E4-ével. Nos ez az idő nem nagyon ad lehetőséget a lőszerek váltogatására célpontnak megfelelően, ezért a biztos sebzésért én inkább mindig mindenkit goldozok. Mikor még aranyért volt goldammo, nagyon gyakori volt, hogy a Mausok és az E 100-ak HE-vel lőtték (kalapálták) egymást. Ez az idő azonban elmúlt, már kreditért is van gold és a szuper nehéz repesz páncél is igen gyakori felszerelés, ami igen erősen leredukálja a HE sebzését. Ettől függetlenül persze még mindig vannak olyan elvetemültek, akik megelégednek a 17 másodpercenként kiosztott átlag 3-400 sebzéssel és csak HE-vel használják.

2250 HP/perc a DPM, ez a Maus, IS-7, E 100 (12,8) és IS-4 értékeinél jobb, ha nem is sokkal.

-7°/+20° az ágyú függőleges kitéríthetősége, ami nem egy rossz érték.

Torony

Szemből 250 mm-es a páncélja, ami a 30° dőléssel 289 mm-es effektív védelmet jelent. Oldalt 150 mm, amihez a 30°-os dőlés mellett egy 173 mm-es átütés (ha merőlegesen lövik) már elég lehet. Hátul 150 mm-es a páncél a tornyon, de van 1 szép nagy kör alakú képződmény a közepén, ami már 90 mm-es pennel is belőhető. Az első értékek azért már komoly védelmet biztosítanak minden lövéssel szemben (nincs 3X kaliber szabály), ha ezt be forgatod egy bunkerré válik a torony.

Szemből - ha a torony rendesen be van forgatva - csak HE tud sebezni vagy a két gyenge pont találata:

 • Torony tetején a csík
 • és egy kevésbé ismert: ha közelről nézzük, a torony alján van egy keskeny csík (209 mm állítólag), a torony gyűrű. Ezt közel harcnál könnyebb belőni mint a tetején lévőket és általában be forgatott állapotban is be lehet lőni (IS-4 sima lőszer beviszi).

A torony forgási sebessége 20°/másodperc, amit már csak a Maus tud alulmúlni ezen a szinten. Látótáv: 400 méter.

Felépítmény

Szemből: 200/60°=400 mm, hasa: 150/50°=233 mm.

Az oldala 120 mm-es, de tele van üreges páncéllal és a felső rész még le is van gömbölyítve, az alsó részen pedig ott vannak a hatalmas lánctalpak. 200 mm AP átütés alatt nem érdemes ide lőni.

A HEAT lőszert pedig szinte mindig benyeli.

Hátul 150 mm-es, amit igazából csak kisebb felderítő tankok nem tudnak átlőni.

Felfüggesztés

A felfüggesztés 22°-ot fordít másodpercenként. Ez elég gyenge érték, de valamit áldozni kell a hatalmas páncél érdekében. Talajellenállása nem lenne rossz, de sajnos a lóerő/t aránya nagyon kevés, így igen gyengén mozgolódik mocsárban és nedves talajon. Ha mindenképpen utunkba kerül ilyen terep, törekedjünk minél nagyobb lendülettel, egyenes vonalban a legrövidebb úton keresztül menni rajta.

Motor

Egy brutális 1200 lóerős erőmű van benne, de sajnos ehhez párosul 130 tonna is, így csak 9,25 a LE/t arány, ami ezen a szinten valószínűleg a leggyengébb érték. 30 km/h a végsebessége, érdekes módon ezt jó talajon elég hamar képes is elérni. 15 km/h-val tud tolatni, ami nem is olyan rossz egy ilyen monstrumtól. Mostanában érdekes módon nem ég (15%) mint a fáklya (azért az automata tűzoltó nem árt).

Ajánlott játékstílus

Mindenképp a frontot kell tolni/tartani, állandó sidescrape-ezéssel (videó 2:00), még menet közben is. Sose haladjunk egyenes vonalban (videó 0:30-0:40)!

Sidescrape: ezt a tankot ebben a helyzetben csak akkor lehet belőni a tornyán mikor céloz. Ezt célszerű úgy elkerülni, hogy ellövetjük az ellenfelet (videó 2:10), majd ezután lövünk mi. Ha értelmes ellenfelünk van és ez nem működik, akkor lehet HP-t cserélni, hisz mi 2700-ból gazdálkodhatunk, ami a játékban a második legmagasabb érték. Ezt a manővert azért próbáljuk 150 méteren belül elkövetni, mivel itt még az ágyunk viszonylag megbízhatóan működik.

Mindenképp városi részen harcoljunk, ami nem lesz nehéz, hisz a WG egyre inkább az ilyeneket favorizálja. Az sem elhanyagolandó tény hogy egy E 100 a puszta közepén csak sok HP, amit lehet csipegetni.  Ha mégis valamilyen oknál fogva nyílt terepre tévedünk, mindig legyen valamilyen rombolhatatlan terep tárgy a közelünkben, ezzel a medeket le tudjuk magunkról húzni illetve nehezebben tudnak körbeszaladni minket. Közelharcban 2 dolog okozhat komoly gondot: magasak vagyunk és lassúak.

A magassággal az a baj, hogy az alacsony tankokat nem tudjuk meglőni ha mellénk jönnek, max. csak tornyon, ami pl. egy IS-7 esetében nem túl szerencsés. Ha meg egy T-62A-val futunk össze, duplán rossz a helyzet, mert azt még le sem tudjuk követni az ágyúval. Ilyen helyzetekben kell azt a 130 tonnát kihasználni, mégpedig úgy, hogy feltoljuk őket a falra vagy valamilyen terep tárggyal lehúzzuk az oldalunkról az ellenfelet.

Törekedjünk arra hogy mindig szemben legyen az ellenfél, a front páncélt úgysem tudja átlőni, a tornyot pedig beforgatjuk és sok sikert az ellennek.

A másik gond a magassággal, hogy az ellenfél gyenge pontjainak a dőlés szögei közelről sokkal jobban döntöttek, mint más tankban ülve. Pl. IS-7 hasát 50 méterről már nem tudjuk belőni (E3/E4/E5 is sanszos a pattanóra ilyen távolságon), szinte mindig pattanni fog. Ilyen esetben már az IS-7 döntött orrán a lámpa környékét érdemes lőni, mert ennek a dőlése viszont csökken a magasságunk által.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a gold lőszere HEAT, amit a lánctalpak lazán leszerelnek (az IS-7 troll páncélja pedig előszeretettel lenyeli bárhol az oldalán).

A 130 tonnának és a kemény frontpáncélnak köszönhetően alacsony sebességen is szépen lehet ramolva faragni az ellenfelet.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

 • Fokozott szellőzés
 • Töltésgyorsító
 • Repesz páncél/Függőleges stabilizátor, kinek milyen a játékstílusa, nekem az utóbbi.

Ajánlott fogyóeszközök

 • Nagy javító készlet
 • Kis elsősegély csomag
 • Automata tűzoltó készülék

Ajánlott legénységi képzettségek

Elit alakulat, 6. érzék, Javítás, 3 körben pedig vegyes képességek.

Bevétel

Ez egy igen gazdaságtalan tank, szerver átlaga -21.000 kredit, ami szerintem nagyjából fedi is a valóságot. Nálam azért, mert szinte csak golddal lövök, annál meg aki válogat a lőszerek között, azért mert így nem mindig jön ki jól a lépés és sok a lepattanó is, illetve ha a HE kemény tankot talál, szinte alig sebez... így nincs elég sebzés, ami fedezze a lőszerek árát.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

Előnyt nem sokat lehet a javára írni, de mégis egy jól használható tank.

 • 2700 HP
 • Erős páncél
 • Sidescrape-ben nagyon erős
 • Az akadályozó csapat társakat el tudjuk tolni, így fedezékbe tudunk húzódni illetve nem tudnak kitolni (sajnos ez ahogy a játék jelenleg áll nagy előny).

Hátrányai

 • Kétes találat 3-400 méter távolságból
 • Lassú fordulás/torony forgás
 • Hosszú töltés idő
 • Nyílt terepen védtelen

CW - Klán háború

Városi pályákon gyakran találkozni vele, Afrikában ritkán használják a pályák adottságai miatt.

Kiknek ajánlott

Mindenkinek aki szereti a megfontolt játékot, ismeri a tankok gyenge pontjait és a kreditet sem sajnálja feláldozni a játékélményért. Első tanknak semmiképpen nem ajánlom, általában nagy csalódás szokott lenni, hogy az én E 100-am nem olyan mint amilyet az ellenfélnél láttam. De némi gyakorlással, a pályák illetve gyenge pontok ismeretével könnyen szerethető tank válik belőle.

Érdekesség: 49,7%-os győzelmi aránnyal rendelkezik átlagosan, ennél csak az IS-7 teljesít rosszabbul. Ennek ellenére 305 a csaták átlagos száma vele, ami a negyedik helyet jelenti (EU szerveren). 79,65% a találati arány, ami a 6. helyet jelenti a T10 nehezek között. Megközelítőleg 6 perc az átlag játékidő ezzel a tankkal. A kapott lövéseknek 34,54%-a hatástalan rá, javítási költsége pedig 23.445 kredit, ami viszont a 2. helyet jelenti. Működési költsége 48.830 kredit, ami ugyancsak a második legnagyobb kiadást jelenti (ezek globális értékek).

Videó

{youtube}ctIdF8Nua-o|690|420{/youtube}


Az elemzést írta: Mir4g3

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:32

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leon Silver
  • Tankos
  · 4 éve
  Üdv.

  Hát igen.. bejött az WZ 111-5A, Type5Heavy (amit már nerfeltek de régen jobban idegesített mint az arty) Super Conqueror, Obj. 277, 60TP amik szerintem mindig rádobtak egy lapáttal az előző generációra. Ki akarna menni egy E100-al ha van 60TPje? Elvégre gyorsabb, jobb a páncélja, jobb a töltés ideje, nem is olyan pontatlan a kaliberhez képest, ráadásul -8°-os az ágyú kitéríthetősége. És mégis sokkal több játékom van az E100ban. Mert lehet használni... (Spoiler veszély: a tankok döntő többségére igaz => nem kell kimenni a mező közepére rommá lövetni magad és nem lesz gond... kulcsfontosságú a torony beforgatása mert a HEAT nem tesz jót az egészségének.. és mostanában szórják mintha muszáj lenne. Van rá két csillagom.. ami mint tudjuk annyi is ér mintha a Turbó rágógumiból kiszedett matricával felplecsniztem volna a csövet.. ezért is nem osztom az igét, hogy mekkora jó, mert még mindig van mit tanulnom a tankról.. de ha ÉN, mint a középosztály béli játékosok egyike tudom használni egy picikét, akkor nem a tankkal van gond...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  · 4 éve
  Srácok!
  Engedjétek el felesleges.
  Amúgy az E100 egy különleges tank a maga nemében. Van akinek bejön van akinek nem mert tudni kell használni és másképpen mint a többi nehéz tankot, de attól még nem szar. Van itt egy pár EU1-en élő ember ( ) aki ismer és tudja mit tudok kihozni egy-két nehéz tankból, de az E100 nem a szívem csücske....
  Én ott engedtem el amikor Rosszpénz-zel annak idején egy stream alatt közös szakaszban mentem és az E100 robbanó lövedéke a Grille ágyújáról lepattanva tovább szállt....


  @Akos1967
  Ezt a videót ajánlom figyelmedbe 13.30-tól amikor is egy hajnali SH védekezésnél fordítottuk meg az két korábban elbukott csata után a játék menetet. Ebben láthatod a cikk íróját is hogy hogyan tudta használni akkor az E100-at

  https://youtu.be/GFXm5zl1gFM
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Akos1967
  • Tankos
  · 4 éve
  Ez a tank egy nagy rakás szar
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 4 éve
   Ember, téged üldöz a tudás! De Te, gyorsabb vagy.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme
    • Tankos
    · 4 éve
    Lol, ezt lopom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   harakiri
   • Tankos
   · 4 éve
   Akos1967 meg az unicum játékosok legrémisztőbb rémálmainak a megtestesítője......
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018
   • Tankos
   · 4 éve
   Mondj egy olyan tankot ami számodra nem szar Borzasztó kíváncsi leszek melyik az... Tulajdonképpen ne is írd le,mert kell vagy két nap mire kihámozom a lényeget
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Akos1967
    • Tankos
    · 4 éve
    Sok jó tank van a játékban és sok ami nem jó
    Én szeretem pl Object V4-et, FV tankelhárítót, Object 430u-út, a régi type 5 nehéz tank is jó volt, szeretem a sheridant is.
    Alacsonyabb tiermagasságban Jagdtigert kedvelem, Obj 257-t, szeretem az amx50 100-t, KV2-őt, 5ösben szeretem a Churhillt nem az angolt hanem az oroszt amelyik gyorsan lő leglentebb pz1c
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kriminalis
     • Tankos
     · 4 éve
     Az alaktanban használt rag terminus olyan szuffixumtípust, azaz szótő vagy más szuffixum mögé helyezett toldalékot nevez meg, amely mögött már nem állhat más toldalék.[1][2][3][4][5] A ragok inflexiós toldalékok, azaz nyelvtől függően, a változtatható alakú szófajok különböző nyelvtani kategóriáit kifejező kötött morfémák.[6] Ezzel mondattani viszonyokat fejeznek ki, például az eseteket kifejező ragok, melyek tipikus morfémái lehetnek a névszók által kifejezett mondatrészeknek, és/vagy az egyeztetésben van szerepük, például a mutató névmás esetben való egyeztetésében a főnévvel, vagy az ige személyben való egyeztetésében az alannyal.[2]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
   • Tankos
   · 4 éve
   Köszönjük Emese....
   Fel nem tudom fogni mit keresel te tier X-ben
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BiO_rOo_BOT
    • Tankos
    · 4 éve
    Nem szar, te nem tudsz játszani. Simán ráraktam a 2. MoE-t, ha lesz idegzetem, megpróbálom a 3-at is. Ha nem érted a játékot, a játékmechanikát és nem vagy jó helyzetfelisemrésebn nem csak ez, de az összes tank szar lesz.
    Ne játsz t10-ben, tényleg nem neked való ezek szerint...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Akos1967
     • Tankos
     · 4 éve
     Minden tankra ráteszik a 2. MOE-t ha a csőfestést jelenti ez, akkor ez alapján minden tank jó, minden tank nem szar?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
      • Tankos
      · 4 éve
      Te ezt ne fokozd, mert nincs hová.
      El nem hiszem, hogy épeszű ember lehet ennyire sötét, tehát nem lehet, csak megjátszod.
      Akkor meg játssz mással, nem azért vagyunk itt.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Akos1967
       • Tankos
       · 4 éve
       Jól van Matt_Kirby menj wotozni játszál le még 2000 csatát a következő 30 napban is lakhely: eu1
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
        • Tankos
        · 4 éve
        Segítek Piros Pistám.
        Én a 2000 (amúgy 1500, számolni sem tudsz? ) csata minden pillanatát élveztem. Olyan nagyszerű szakasztársakkal megyek!, És megint kifarmolok egy nyolcas prémtankot. Amikor Su 152-vel vakon kilövök egy tankot full HP-ról. Amikor megrektelnek, és utána kell néznem, miért is tudták megcsinálni. Amikor van 30 prémnapom INGYEN, mert csak játszom érte. Amikor legyőzök egy jobb játékost, amikor full vakon kiszedek valakit, mert ismerem a térképet, ismerem a tankját, és tudom, mit csinál, holott nem is látom.
        Élvezem minden pillanatát. Akkor is ha nem találom el, mert arra ösztönöz, hogy még jobb legyek, még egyszer megpróbáljam, hogy jobb legyek mint más. Hogy újra és újra nekiessek mert nem adhatom fel.
        Mennyire egyszerű ide feljönni és baromságokat írogatni!
        Mennyire egyszerű hibáztatni mindent és mindenkit, csak magukat nem!
        Mennyire egyszerű a tudatlanság homályos ködéből írogatni a faszságokat!
        Mert szája mindenkinek van,óbégatni minden majom tud.
        Ez vagy te komám, egy száj, mögötte fekete lyuk.
        És az a szomorú, észre sem veszed.
        Well done GG

        ÉS MUSZÁJ VAGYOK KIEMELNI: "FV TANKELHÁRÍTÓ" WTFTHISGUY MAN??????

        ÉS EMLÉKEZZÜNK MEG 1 PERCES NÉMA CSENDDEL, MERT ÁKOSKÁNK KEDVENC TANKJAI X-ES TIERŰ TANKOK....AMI TUDJÁTOK JÓL MIT JELENT.....TALÁLKOZUNK VELE OTT.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
         • Tankos
         · 4 éve
         Jóllehet úgy tűnik, méregből írtam amit, valójában jól szórakoztam.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        harakiri
        • Tankos
        · 4 éve
        őszinte leszek Tipikus Tomato vagy ....
        tudod az mit jelent vagy csak annyit tudsz belőle mint az előbb említett GunMark-ból.
        Segítek ..... Tomato csak annyit jelent , hogy sokat viccelődsz és a nevetéstől piros az arcod.....
        ne vedd zokon . ez nem bántó dolog. sőt viccelődj tovább ha valaki ezt mondja neked. !
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
        • Tankos
        · 4 éve
        Amúgy ez annyira undorító dolog...
        Nem elég, hogy tudatlanul osztogatod a nemlétező tudásod, de amint valaki nem tetszik neked, vagy csak kicsivel jobban ért valamihez mint te, akkor ő már ott lakik.
        Ilyen alapon mivel minden egyes nap van minimum 4 hsz-ed valahova, a te élőhelyed a Wotinfo.hu ?
        Sajnállak...komolyan. Főleg ha a neved után szereplő évszám valódi és nem csak ki van találva...

        És megelőlegezem neked a szövegelést, hogy ennyivel is kevesebb neuront kelledjen megmozgatnod: " Tiszteletlen vagyok, beképzelt vagyok, okoskodó vagyok", mi szokott még jönni?...JA " Csaló vagyok, élőhelyem a wot, szar játékos vagyok".

        Bye!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Kriminalis
         • Tankos
         · 4 éve
         Én amúgy az elején azt hittem, hogy troll, de az a durva, hogy szerintem nem az. Ennyire jól nem tud trollkodni senki. Ő igazi fogyatékos
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
     • Tankos
     · 4 éve
     Oks de ezt mér nekem írod?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Thom40HUN
     • Tankos
     · 4 éve
     Még a 7-8-9 et is hanyagolja inkább egy olyan amit leírtál. 6 ban még senkit nem érdekel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  digitace
  • Tankos
  · 4 éve
  Ebből a tankból egy fostaliga lett. 10-es szinten reménytelen. Lassan tölt, pontatlan, semmit sem üt át, de legalább minden kis pöcs tank belövi. Halmozottan hátrányos helyzetű.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018
   • Tankos
   · 4 éve
   Azért ne írd le ennyire ezt a gépet,első csatámban vele elrepitettem az IS7 kupakját,nem olyan rossz ez,meglepő dolgokra képes,viszont rossz hatással van az ezüstkészletedre hamar megeszik pár tízezret, azonkívül az artyk imádják még, lassú,jó nagy,nem nehéz eltalálni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Thom40HUN
    • Tankos
    · 4 éve
    nekem az egyik kedvenc 10 esem. Tudod, 200IQ hogy a toronyra is érvényes a bedöntés. úgy goldal sem lövik be...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018
     • Tankos
     · 4 éve
     Ezt nekem írtad?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Thom40HUN
      • Tankos
      · 4 éve
      Nem, csak véletlen hozzád csatoltam.

      Bocsi Még szokatlan számomra ez a platform
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNterRichie
  • Tankos
  · 5 éve
  Az E 100-nak nálam mindig van egy nehezen meghatározható, megfogalmazható feelingje, amit semmi meta-divat-baromság nem tudott még megkoptatni. Így 20k csata után is sokszor frusztrált (vagy zavart vagy mittudoménmi) vagyok T10 csatákban T10 tankkal, de ezzel nem. Az meg, hogy DMP-ből lenyomok egy Typeot, vagy adott szituációban a modern, divatos és cuki meta tankok nem tudnak mit kezdeti szép DPM-jükkel, kapják a 750-es puszikat, na az az érzés megfizethetetlen
  Az E 100 örök és megkoptathatatlan :P
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lidercnyomas
   • Tankos
   · 4 éve
   Mint a rock: örök és elpusztíthatatlan!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsikatoma
  • Tankos
  · 5 éve
  "A toronyra három verzió született (melyek közül végül egyet sem sikerült a háború vége miatt legyártani). Az egyik ilyen verzió a Királytigris torony volt, amelybe egy 128 mm KwK 44 L/55 típusú ágyút terveztek. A második verzió a Mauséval megegyező torony lett volna, amelybe elsődleges fegyverként vagy egy 150 vagy egy 170 mm-es KwK ágyút terveztek, másodlagos fegyverként pedig egy 75 mm-eset. A harmadik verzió a Krupp-féle lett volna. Ebbe elsődleges ágyúként egy 128 mm-eset, másodlagosként pedig szintén egy 75 mm-eset terveztek." Angol wikiről van.
  Azért a 170mm ágyúval kipróbálnám....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lidercnyomas
   • Tankos
   · 4 éve
   Azok 75 mm-esek célmegjelölők lettek volna (a Maus 2 példányán pölö); tehát 75-ös (a főfegyverzetet képző löveggel megegyező ballisztikával) találata után azonnal lőtt volna a főlöveg majd' 100%-os találati eséllyel.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zooli74
  • Tankos
  · 6 éve
  Egy tankom sem függ jobban az RNG-től mint ez! Néha igazán "vicces" dolgokat tud művelni. :cry2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
  • Tankos
  · 6 éve
  Ez valószínűleg azért van, mert nekem az IS-7 van meg, és én meg ezt gondolom jobbnak.
  Szívesebben futok össze egy IS-7,MAuse, Type-val mint ezzel ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zooli74
  • Tankos
  · 6 éve
  Vagy három éve ki van fejlesztve de most gondoltam úgy, hogy megveszem. Eddig csalódás, főleg az alap ágyú+ páncél. Jobbnak gondoltam!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FrissHúús
  • Tankos
  · 6 éve
  Köszi.
  Akkor nemtömöm tele APCR-el elég lessz a nagy àgyúnál HEAT-re költenem majd

  Ment a like es felíratkoztam.
  Béke veled ombre
Tovább a kategóriában: « E 75 - Elemzés Löwe - Elemzés »
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.