OK. Az nem előny ha valaki high tech pc-n full grafon tolja valaki meg régin és neki emiatt nem megy?... hagyjuk már.... 28ezer csatám van. Nem volt anno gold mégis ment. Most meg még jobban . Ez annyira unfair? Én nem fogok kitolni magammal. Nektek sem ajánlom. Cw-n meg ha nem használsz , be se menjen senki. ESL-en, tournamenteken, meg 0 esély.
Én eddig is értettem amit mondasz. Azt nem értettem te mért nem használod. Szándékosan a magad ellensége vagy. Nem. Csak nem vagy hajlandó 2 csatával többet játszani hogy megvehesd. Én rászánom. Életszerűen az életben is ha valami lehetőséged nyílik, pl kapsz egy állás lehetőséget ami jobban fizet , gondolom ott is rávágod hogy nem köszi,. én a kevesebből is megélek mert nekem elveim vannak. Nem leszek burzsuj

Nem gond. Van ilyen ember. Vannak elvek. De mint ahogy ez egy játék ahogy hangsúlyozzátok. Mért gond ha más használ premet, és kilő. Ha nem vagy hajlandó felvenni a versenyt azonos szinten vele. Játék, ahol te kikapsz, mi meg nyerünk. Nekem ez rendben van. A munka példa lehet hogy pofátlan volt. De egyre megy. Jobb állás, jobb lehetőségek, jól lakhatsz, szép autóval járhatsz, kevesebb gond. Megy ott is az egymás dobálása, hogy biztos lopta stb. Nincsenek elvek. Nyersz vagy nem nyersz.Teszel róla hogy neked jobb életed, játékot, akármid legyen vagy nem. Én így gondolkodok , majd az idő eldönti hogy kifizetődő-e vagy sem.
A játék keretein belül. 4-5 darab téged sem fog csődbe vinni. Engem se visz. Nem kötelező használni, de ajánlott. Mint a tűzoltót, a javítót és társait. Vagy akkor arról is felejtkezzünk meg mert sokan nem engedhetik meg maguknak. Nálam meg nincs tank amivel elindulnék ezek nélkül 0. csatától kezdve. gyorsító lassító atombombavető modulok.
Tényleg nem értem a goldnoobozokat, meg ilyen emberkéket. Nem kötelező használni ugye semmit. Még is használja a kreditért megvásárolható modulokat. meg fogyócikkeket. AKkor menjen üresen és akkor elhiszem hogy milyen elvekben hisz. De akkor is azt fogom mondani hogy én nem tolok ki magammal. Vagy ha használ bármi ilyesmi amitől ugye jobb a tankod, mert ugye nem égsz le, nincs el lőve az ammóracked, és gyorsabban tölt a tankod, meg pontosabb, meg gyorsabban szűkül mint szegény Xy-nak akkor az nem előny, meg pay to win. Mert ugye azt is ki kell farmolni. Akkor indulsz 0 eséllyel ha mindent használsz. Akkor kiegyenlített a csata. Ha nem használod hátrányod van. Ezt a szabály építse mindenki bele az értékrendjébe a játékon bellül és döntse el fejben hogy élvezni akarja-e vagy szo** ni

Vayg aki 0x vett prem számlát és kv-1 el farmolja ki annak szabad mert ugye az nem fizetett egy garast sem. Nehéz elválasztani. De mindenesetre ott van a lehetőség mindenre. Én élek velük és megkérlek ezért ne nézz le, mert semmi rosszat nem teszek vele. Tartani kell a lépést. És a pontom nem a gold határozza meg. De biztos az elmúlt 4-5 ezer csatát befolyásolta. A már nem kapható boelter kitüntetések száma pl bizonygathatná ezt. De ugye azt is csak a troll kill tolvaj noobok szedhették csak össze...

mondják ezt olyanok, akik ugye nem elég skillesek. Én sem vagyok az, de törekszek rá. Mert akkor már élvezhetőbbé válik a játék.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...