Értem amit írtok .
De biztos sokszor láttál már saját csapatban arty aki nem lőtt rá mozgó célra. Meg nem lőtt rá felspotolt 100 életes artyra, mert fedezék mögött állt.. millió szám volt ilyen. Mert rengetegen nem használják ki a splash-t... mennyi idő lenne ezt megtanulni Ödönkének? rengeteg. Addig szobrozhatnál az arty segítségre várva randomban. Én pedig sokszor az artyknak spotolok és nem érek rá sajnos mire kitalálja , hogyan kivitelezze a lövést. Annyira kell beállítani azt az arty-t hogy a legnagyobb marha is segíteni tudja a csapatot ha épp kell az artyval.Az hogy ezt nem teszi meg mert noob, vagy mert elment a net, az más dolog. De ne 15 mellé lövéssel kelljen kiszedni az artyval egy tankot....akkor mi értelme lenne.... a fedezékben alvó TD-t is....Ahogy most van az rossz. Érthető. De ami most jön nem az utólsó nerf....nem tud xy a nagy ratyimaussal játszani az arty miatt. Játszik meddel. De a mostani 3as korlát, meg artynerf így is baromi nagy érvágás lesz . Mindenki rushol mikor 0 arty van. Megy mint a világtalan. Nincs visszatartó erő . Az értelmesebbik heavycsapat minta kacsákat lövik halomra őket. Kell egy borzasztó arty aki kicsit elveszi a kedvüket ettől. Jó az ami most 8.6 ba lesz. Kicsit majd tökéletesítik a nerfet, itt ott még belenyúlnak és ok lesz. De arty kell, és nem csak splash-el meg vakon 10km-t tévedő arty. Arra már most is ott a t92

Patchben 95 cm tévedés 100 méterenként, Über komoly

A tankok sem lőttek menet közbe pontosan, de az is7 sem volna ilyen bandzsa , az 50b sem 4 napig töltött, sajnos ez a játék sajátosságai közé tartozik. De akkor ha már pontosság, az e100 a mozsárágyúval se legyen már akkora pontos, rövid, nagy kaliber....sok itt a fura beállítás, de inkább úgy kellene megszokni ahogy épp van. ARTYNERF kíváncsi leszek a végére. Szerintem pozitív változás. Több a + mint a negatív hatás. A tömeges lemmingkamikaze sajnos egyre több lesz.. sebaj. Majd mindenki TD-re áll át ezután...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...