Gronk, kissé túllihegted, imádom mikor sarkítanak. A prém tank nem csalás, hiszen mindenhol hangsúlyozzák, hogy tierjének megfelelő kifejleszthető tanknál gyengébb, csak több pénzt hoz.
A bokros, bújkálós megjegyzéseddel nem foglalkoznék, annyira nívón aluli.
Igazatok van, a gold ammo nem csalás, csak pay to win, az meg nem wg kompatibilis. Engem bosszant, nem használom, nem is fogom.
A nerfelés a wg joga, hiszen te semmit nem vásárolsz tőlük, övé, azt csinál amit akar, ha nem tetszik, játssz mással.
dozer, gold ammo a való életben is volt? És amikor a ruszkik elvesztették a II. világháborút, visszatöltötték az 1943-as kimentést, és végül nyertek, és ebben a kimentésben vagyunk most?

Egyébként igazad van, és ennyi erővel én is sírhatnék, hogy a németekkel kib*tak, nagy jármű, lassú dög, de legalább nagy páncél, kár, hogy semmit nem ér, hisz te magad is felsoroltál egy valag wekspotot, és még nem beszéltünk a buzi gold ammoról, ami végképp értelmetlenné teszi a nagy tieres német heavyket. A 200-as listád valószínűleg helytálló, csak nem tudunk vele mit kezdeni. Kivéve ha rajta vagyok

Kiskuku, jó meglátások, nehezen tudok belekötni
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...