Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

8.6

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #4065 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Is7 még állva is mellé lő, ha 2x pontosabb lesz , az azt jelenti hogy akkor már 100 méterre eltalál valamit ha 5 másodpercet álltunk a puszta közepén míg összeszűkült a célkereszt. :D Tudod mért nem adtam még el s2firestar :D mert nincs a barackban elég hely a sok szar orosz legénység miatt akik megmaradtak az orosz tankok eladásaiból.... Mert lassú, nagy gönc mind. Is7 dombnak felfele ha kanyarodik visszagurul ?! el haluf pl. 3 nap a célzásidő-. Goldátütés 0. Ha minden értéket javítanak amit ugye nemfognak akkor játszató. Így max mint az ősember "odarohanok" valahova, tunkolom őket a gellert kapott ammóval 20 méterről és reménykedek hogy minden találat odamegy ahova én valóban céloztam. Még 5x-ös körökkor sem játszok vele....(ide utólag elolvasva ezt beszúrom, mert felkacagtam. Ez a tank ugye menni se megy, mert kifutó pálya kell neki mire 30-35-re felgyorsul, és gyakorlatilag egy E5 lehagyja hosszabb távon)

A kv1-s ami a 6osok ásza, az ok, de ugyan ez a szindróma, csak ez még megy. A 8asok századok ásza az is3, is ugyan ez. Csak még páncélja sincs. Szóval 1 évvel ezelőtti viszonylatra visszagondolva mind egy utólsó sza**kupac. Én tier8ban is előbb megyek egy T32-vel mert igaz hogy lassabb , gyengébben fordul. És pontatlanabb, De nem kell 10percig várnia szűkülésre, és ahova oda lövök oda megy kb. Átütés 198? elég. Ha nem akkor mivel gyorsabban tölt gold. Nem kap ammóracket. És nem gyullad ki. Inkább ha már a saját tankjaikat ismerik állítsák be életszerűre, meg a Friccek-et is kérdezzék meg a tankjaik milyenek voltak, ne csak hasra csapásra állítgasság bea tankokat. Mert el nem hiszem hogy egy Állat kis Is7, ilyen szar lett volna az életben.....

Aztán ha minden tank be lett állítva mert ugye nem 2 perce indult a játék, akkor azt nerfelnek meg állítanak amit akarnak. De valahol itt kellene kezdeni. Mert az is7-el régen jó volt játszani, most meg kínszenvedés.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 4 hónapja #4066 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
dozer00 ne aggódj. Az amcsi tankok is odafognak kerülni.

"- it's possible American vehicles will be rebalanced in 8.7"

ftr-wot.blogspo...6.html

12 éve 4 hónapja #4067 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Szeretek az elején jó pozícióba előrenyomulni, de ma kétszer is előfordult, hogy eközben (kb 1 perc után) 4-5 arty elkapott. Na igen a mező közepe. Az E-75 még nem fullos, azt végülis megértem, de az IS-3 cikcakkban...
Részemről mint eddig az első lövés HE lesz. Talpal néha még akkor is ha nem talál. Az viszont hogy látnak a kő mögött eddig se nagyon aggasztott. Az elvarázsolt erdő viszont tényleg durva volt Murovankán. Épp ideje volt kicsit visszavarázsolni :) .
Ha nem volt teljesen takarva a tank eddig se kapott bónuszt. Elég fura, de például Malinovkán ha valaki a házaknál kempelt, azonnal kiszúrtam. Elég volt ha csak a sarkát láttam.

12 éve 4 hónapja #4068 Írta: Wrathe

Ha nem volt teljesen takarva a tank eddig se kapott bónuszt. Elég fura, de például Malinovkán ha valaki a házaknál kempelt, azonnal kiszúrtam. Elég volt ha csak a sarkát láttam.

Eddig a tankon csak pár pontot nézett a rendszer. Meglehetett csinálni, hogy egy Maust se vettél észre mert habár 80% kint volt, de az a mondjuk 6 pont éppen takarva volt. Most arra fele mennek, hogy ha akár egy pixel is kilóg, akkor azonnal világítótorony effektus.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #4069 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Az a tank aminek a játékban 2,5 vagy alatta van a célzásidő avval lehet játszani, aminek felette, az szopatás..... Ha nem várod meg is7-el lehet az általad belinkelt nerf semmit nem ér, nem lesz átütőerő stb. Felőlem tévedhet egy tank 100 méteren fél métert is, de míg egy amerikai összeszűkül úgy hogy sutty, és lő, az nemfog gellert kapni, az nem fog lepattanót lőni 100 méterről, mert összefüggés van az átütés és aközött hogy mennyire szűkült össze az a nyamvadt célkereszt. Is7ezért is szar. És azért is írtam a t32-őt. Hiába 0,42 a t32 pontossága, is3-nak meg kisebb ez az érték tehát jobb. Ha is3al nem várod meg a szűkülést semmit nem talál el. Sőt néha még fullra szűkülve is hülyeségeket lő. Ha ez t elrontják halálra van ítélve a játék. Tigris-t is megölték, mi az a 2,9es célzásidő... akkora kamukat lehet lőni egy ideje avval az ágyúval hogy nem igaz. Vissza vettem nem rég a tigerP-t amin ugyan az az ágyú van, de a közelébe sem ér az 1 évvel ezelőtti pontosság, célzásidő átütőerőhöz. Aki most friss játékos el sem tudja képzelni mekkora ég és föld volt egyik másik tank mint most. És is7 meg tigrisekről beszélek, ami már kezdetektől benne volt a játékban. Nem mint az újonc tankok nerfje hogy csak kedvcsinálónak van jól beállítva. Ezek alaptankok. Hónapokig jók, majd szaro*, majd megint jók , majd megint állítanak és ismét sza**. Célzásidő nálam 2,5 ig élvezhető. A 2,9 már halálos, addig várni minden felszereléssel együtt egyenlő a kamikazeval. t62 ha jól elmékszek 5,6 sec alatt lő. is7mire összeszűkül majdnem egyszer betöltök, és ő még nem lőtt. Vicc. És nem a t62 Op, hanem az is7 van széjjjel nerfelve.

Ismétlem nem az amcsi, brit tankok jók, az orosz és németek lettek elcseszve. Állítsák vissza őket mint anno, és játszhatóvá teszik őket. De annak mi értelme hogy mindegyik ugyan olyan ócska? hogy egyenlő erőviszonyok lesznek ugyan , de egyikkel sem lesz élmény játszani....ohh yea...pénz pénz pénz..... köszi WG

12 éve 4 hónapja #4070 Írta: Wrathe

Ismétlem nem az amcsi, brit tankok jók, az orosz és németek lettek elcseszve. Állítsák vissza őket mint anno, és játszhatóvá teszik őket. De annak mi értelme hogy mindegyik ugyan olyan ócska? hogy egyenlő erőviszonyok lesznek ugyan , de egyikkel sem lesz élmény játszani....ohh yea...pénz pénz pénz..... köszi WG

Pont ezért mondtam. A linkem meg azért van ott, hogy lásd hogy egy WG dev szájából jött. Mert márpedig pontosan arra fele mennek, hogy mindegyiket ugyanúgy szarránerfelik. :lol:

12 éve 4 hónapja #4071 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Nekem jó eredményeim vannak az IS-7-tel :D Csak tudni kell kezelni az amúgy állandóan bevodkázott legénységet. Ennyi. Nekem egyáltalán nem kínszenvedés vele a játék, tekintve hogy elég sokoldalúan lehet használni. Van, hogy 5-6 ezreket spotolok vele, máskor annyit ütök. El Hallufon különösen, mivel lejtőn lefele megy 70-75-tel, simán le lehet jutni a jobb alsó sarokba, és darabokra szedni az ellenfél light/med tankjait.

Mindenkinek más játékstílus fekszik, nyilván lehetne egy kicsit nagyobb a penje a dolognak, de nekem megfelel. Amíg röptében tudok kilőni scoutokat, addig nincs nagy gond a tankkal (márpedig van pár AMX, T71 meg T-50-2 killem, miközben épp rohangásztak).

Amúgy, ha megnézzük, hogy mit írtak a pontosság javításáról, nekem bőven elég ha nem megy állandóan a kör szélére a lövés, mert ez vele a legnagyobb baj, hogy nagyon sokszor megy oda. Az is megfelel, ha a kör feléhez megy, mert akkor már tankot talál.

Mivel a legtöbbet orosz tankokkal játszom, megszoktam ezt az egészet, és az IS-8-as szenvedést leszámítva élvezem velük a játékot. Hát kb. ennyi :D

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #4072 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Egyrészt jól látod dozer00, van "pénz pénz pénz". Vedd meg a tankot ami épp jó aztán majd jól lenerfeljük és mire megvan vehetsz is másikat. Ezért szarok a régi tankok és jók az újak. A másik, hogy szeretnék kicsit pörgősebbé tenni a játékot szerintem. Ezért van a hevy tankoknál ez a célzásidő és végső soron ezért nem kaptak az artyk nerfet még. Vagy már megint akciós volt a vodka. Máshogy nincs értelme.
A célzási idő és az átütés között viszont semmi összefüggés nincs. A pontosság és az átütés között még talán, mivel a gyorsabb lövedék egyenesebben repül és nagyobb az pen értéke. De ennyi és nem több.
Az még tetszik, hogy több értelme lesz weakspotot lőni.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #4073 Írta: tinger
Megválaszolva: tinger

A célzási idő és az átütés között viszont semmi összefüggés nincs. A pontosság és az átütés között még talán, mivel a gyorsabb lövedék egyenesebben repül és nagyobb az pen értéke.
Az még tetszik, hogy több értelme lesz weakspotot lőni.

Egyetértek mindkét észrevétellel. Utóbbival főleg, ha lesz némi aranylőszer nerf is. Én nem használok, olyan mint artyzni, nem kell tudás, csak segg. Inkább kikapok, de a goldammo szerintem wg által támogatott cheat, ami a pénzről szól (igazán remek trükk, respect), és semmi élményt nem nyújt, ha csak úgy klikkelek, és találok, had célozzák már, vagy mifene.

A német vasak előnye ekkor jönne ki, ha már megkapta azt a szívességet, hogy történelmi időrendben kb 2 tierrel van elcsúsztatva (igen, a Tigris egy tier 5-ös tank időrendben, a kortársai legalábbis ott nyomják, az E-100 papíron úgy 1945, az IS-7 meg nem, stb), és világháborús tanknak hidegháborús tankokkal kell küzdenie. Más kérdés, hogy ezen logika mentén 9-10-es tankjai a németeknek nem is nagyon lehetnének. Más baj sztem egyébként nincs is a némettel.

12 éve 4 hónapja #4075 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
A goldammo nagyon is jó, főleg ha olyan tank jön veled szemben amit lőhetsz bárhol, a saját átütéseddel az életbe nem fogsz megsebezni, de golddal már van rá esély. A célzásmizéria egy másik kérdés, jelen pillanatban ugyanakkora baromság mint ami az első klánban volt rögeszme ahol voltam, hogy meg kell tanulni előre-hátra mozgás közben pontosan célozni mert akkor leszünk ászok. Csak sajnos nem lehet se álló helyzetből, de legfőképpen mozgásban lévő tankból célzott lövést leadni sebezhető pontra már 80 méterről sem, mert olyan pontatlan retek mind, hogy egy ökrös szekeret nem találna el 2 méterről, nemhogy weakspotot. Egyáltalán nem arról van szó hogy nem tudnék célozni -aki nagyon firtatja a dolgot az nézzen rá a találati arányomra, utána arra hogy ezt hány különféle és legfőképpen milyen tankokkal hoztam összességében össze-, hanem arról hogy totálisan összeszűkült célkereszt mellett 30 méterről mellélő szinte az összes tank. Főleg a 8. usa td-k a legbrutálabb mértékben ami egy igen érdekes dolog. 30 méterről egy nyomorult 4 colos csövű pisztollyal bárkinek a szeme közé lehet lőni 30 méterről, és egy 5 méteres csővel ilyen távon félremegy a lövés? Ne azt vegyük standardnak hogy ha 2 lövésből véletlenül mindkettő oda megy ahová terveztük is, mert jelen pillanatban nagyon nem úgy van. Kisebb tankoknak meg nagyon jó a goldammo, amikor hatosként berak kilencesek közé akkor szerintem mindenkinek jólesik ha van 1-2 darab a tárban, és nem a nagy okosokra hallgat hogy de van a másik csapatban is egy hatos, na azt lődd ki azt kibírod. Ja, csak előtte keresd meg, aztán verekedd magad keresztül egy csordányi kilencesen, lődd ki és te is tudtál játszani ebben a körben. 99.999%ban ez nem működik, akárcsak a tervezett célzott lövés.
Nem veled akarok kötekedni tinger, félre ne érts, csak mindenki ezt a célozni kell dolgot szajkózza. Itt ez momentán nem működik, és most éreztem szükségét annak hogy meg is jegyezzem. Tudok célozni bármire, adott esetben mozgás közben is, még ha ez itt külső nézetből szinte lehetetlen küldetésnek is minősül az indokolatlanul ide-oda ugráló célkereszt miatt, de nagyon nagy százalékban szerencse kérdése nem a tudásé.

12 éve 4 hónapja #4076 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
tinger én az összes gold ammomat ezüst creditért vásárolom: ez is WG által támogatott csalás lenne? Megdolgozom a creditért azt gondolom, és ha két szinttel magasabb tierbe kerülök momentán scoutolásra alkalmatlan tankkal, akkor legalább nem érzem magam egyből agyaggalambnak...

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #4077 Írta: tinger

tinger én az összes gold ammomat ezüst creditért vásárolom: ez is WG által támogatott csalás lenne?

Persze, pont ezt mondom, hivatalos csalás, pénzért, veszed a creditért a goldammot, rájössz, hogy a többi tankoddal is azzal kéne lőni, majd arra, hogy kéne még credit. Mit teszel? Vagy prém tankot fizetsz, vagy prém accountot. Tudom, te nem mert KV-1-el farmolsz freeként, de sokan mások igen, mert egyszerűbb, járhatóbb út, a wg-hez meg dől a zsé. Csakhogy ez kezd pay to win lenni, amit pedig el akarnak kerülni. Tippre ezért a nerf.

12 éve 4 hónapja #4078 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Idézném tinger egy korábbi fórum hozzászólását:

"Hát most beállítottam rá 25 gold ammot, pénzt így már nem hoz, (inkább úgy mondom, a rossz meccsekkel együtt nagyjából eltartja magát) de legalább mindent átütök, és élvezem vele a játékot
Igaz így imádott Királytigrisemre már semmi szükség, SP is van olyan jó gold ammoval, 2 darab 8-as meg nem kell, annyi időm úgy sincs wotra."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK

12 éve 4 hónapja #4079 Írta: tinger
Igen, ezt a dolgot már kilőttem már említett okok miatt. Tán 1 hétig mentem vele úgy.

12 éve 4 hónapja #4080 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou

És én és sok más aki nincs betojva az ellenséges tankoktól, meg nem féltjük a tankunkat fogunk aratni. Ha nem is fényévekkel nagyobb %-ban mint eddig de biztos meg fog látszani majd rajtunk :D

8.9-ben meg jön a nerf azokra akik nem féltik a tankjukat :) kifogják hisztizni sztem :D

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.