Kedves Bagó!
Valaki adott egy jó ötletet, átgondoltam, és szerintem is jó.
A lényeg az, hogy ne korlátozzunk téged semmiben, nyitnánk neked egy külön topicot, ahová azt írhatsz amit akarsz (fórumszabályok betartásával) viszont akkor máshová meg nem. Így nem zavarnál másokat, és te sem lennél visszafogva.
Kíváncsian várom a véleményedet.
Kösz, hogy időt szántatok rám!
Bár, ez a javaslat eléggé vészjóslónak tűnik, a lelki szemeim (füleim) előtt, halkan felsejlik a bakancsok csattogása...
A továbbiakban meg némiképp értetlenkednék, mire ez a korlátozás, hiszen balra elhanyagolhatóan ritkán írok, jobbra meg érthető érzelmi és tudományos okok miatt csupán, dühöngés, örömködés, kérdés?
Ha megtekintetek a tomatón, nem mondhatjátok, hogy ami miatt ment a vita régebben, azt nem tartom be többnyire, persze nagyrészt a békesség kedvéért.
És az eredmény is már "halványzöldnél kicsit zöldebb" na, nem is kicsit, ugyebár Norton parancsnok...
A fórumban is igyekszem megfelelni az elvárásoknak.
Mikor ezt az oldalt felfedeztem, a dühöngőt olvastam általában, akkor még sűrű volt és az ott említett problémákat vagy egy részüket magam is tapasztaltam.
Van kimutatás, a topikok olvasottságáról?
Nem lepne meg, ha a régi dühöngő élmezőnyben lévő helyezkedéséről kapnánk hírt.
Erről viszont bizonyos mértékben a program a felelős.
Nemrég írta az egyik ász, hogy akkor több győzelemnek kéne lennie, ha afk módban volna.
És sorolhatnánk.
Mindenki mást tapasztal, viszont van egy olyan érzésem, hogy én mint a nép egyszerű fia, sokkal több játékos hasonló tapasztalatát élem át, mint mondjuk a lila klub tagjai.
És nekik mindez nem tetszik, amolyan vallási fanatikus kisebbségként működnek.
Ők nem szívesen látják az én valóságom a dühöngőben.
De ha saját dühöngőm lesz, az mivel jobb? Valószínűleg ugyanúgy olvassák majd és mérgelődnek.
Na meg, ki tudja?
Mi van, ha van egy csendes többség, akik csak olvasnak, a nép egyszerű fiai, magamfajták (feketék, pirosak, többféle sárgák, stb.) akik a jelenlegi formában lévő dühöngőre azért kattintanak, mint én régebben (avagy mert van néha dühöngés is, amivel azonosulnak)?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...