Megvettem a Pz 7 már elég rég. Roham módban 150 csatából 100 csatát pz 7 nyomta le.2950 átlag sebzésem van vele. Nem használtam prémium lőszert rohamban,mert számomra nem érdekes a rang, csak heti küldetés érdekel. Így is ezüst B juttotam el. Gondoltam neki állok gun markolni randomban. Tegnap és ma 12 csata alatt 2400 átlag sebzés. Ma 3 csatám volt vele 1500 átlag sebzés. full prém lőszert használtam,hogy jobban menjen. Ezt nem értem,hogy a fa..zomba tudok rohamba többet sebezni, ahol fele annyi hp van. Plusz ezüst B ligában jobb játékosok vannak, mint az átlag. Roham után a randomban több sebzésemnek kéne lennie,ha már a Hp mennyisége miatt is vagy még sem ?
Last edit: 6 hónapja 2 hete by bazsikatoma. Indoklás: hibás fogalmazás :)
Egyrészt ne 12 csata átlagát vedd. Ott azért map rotation, napi rng, idegállapot erősen befolyásoló tényező.
Na meg, rohamban emelt hp-ja van a tankodnak. Tovább élsz hogy több lövést tudj leadni. Asszem a pontosságon is variálnak, mert ott jobb. Ha ezeket összeadod, azért reális a kép. Mennyi avg-d van más 10-es heavyvel randomban?
Last edit: 6 hónapja 2 hete by karnevalkupa@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
Randomban több fele oszolhat a sebzés, ráadásul lehetnek nem tízes tankok is. Amik meg tízesek azok is kisebb HP-val. Egyszóval rohamban több az egy játékosra eső átlag, valamint a játékstílus is eleve másabb, a random általában bünteti az agresszív játékstílust.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
Ezt a játékot akkor tették tönkre, amióta gold lőszert lehet vásárolni kreditért... Boldog-bologtalan is azzal lő. Mind1, hogy milyen tankal mész és milyen az armorja ... 320 armoros toronyot úgy lövök be, ahogyan nem akarják. Szóval hiába húzzák el itt a mézesmadzagot Matchmaking tesztekkel. Az alapokhoz kellene visszatérni.
Ezt a játékot akkor tették tönkre, amióta gold lőszert lehet vásárolni kreditért... Boldog-bologtalan is azzal lő. Mind1, hogy milyen tankal mész és milyen az armorja ... 320 armoros toronyot úgy lövök be, ahogyan nem akarják. Szóval hiába húzzák el itt a mézesmadzagot Matchmaking tesztekkel. Az alapokhoz kellene visszatérni.
2012 vége óta lehet kreditért venni prémium lőszert, lassan 13 éve.
Bármi kötekedés nélkül kérdezem hogy mennyi meccset mentél azóta? (egy tönkretett játékkal)
Én örülök ha foglakoznak az MM-el, voltak idők amikor még a tier elosztás se volt egyenlő. Egyik csapatba pl több 10-es tank volt.
Azt is elkéne fogadni hogy sose lesz olyan balansz a tankok között mint amikor csak 3 nemzet volt: Német, Szovjet, USA meg 1-1 prémtank nemzetenként...
Én kurva jót játszottam. Letoltam 80 meccset, kifarmoltam 6M kreditet, és nem erőltettem a teljesítményt. Ami nem megy nem kell erőltetni.
A char mle-n vakarom a fejem, nem találom az érvényesülést vele. A svéd med és td páros bejött. (Udes 03 03, és Latt..)
A Latt egy komoly gép, ilyennek kellett volna lennie a 9es BP KPZnek is, akkor menő lenne.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...