Most én is sok szar csatát megyek... BP maraton van, ilyenkor mindig minden megbolondul... Pihentesd a TOG-ot.
Ennél csak a karácsonyi időszak volt rosszabb, mikor több héten keresztül megbolondultak az emberek. Tegnap este nyomtam én is 3 mérkőzést, két csatában az ellenfélnél voltak szerencsére a nem százas csapattársak (Mineson ellenfél heavyk beálltak hátra campelni).
Ha GM-et nem szeretnéd hogy csökkenjen akkor szerintem is hanyagold egy időre a TOG-al a játékot. BP után vedd elő újra, jobb csatákat fogsz gurulni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby, bagoneillezredes@gmail.com
16000 csatával és 2000 alatti értékelés. Az ilyen ember mit érez játék közben ?! tier 10 csatában volt. Rossz szokásom,hogy megszoktam nézni azok statját,aki vagy átlag felett lő vagy nullát Mostanában egyre több haszontalan ember találok a csatákban, akinek ilyen gyenge értékelése van. Egyre jobban szaporodnak
16000 csatával és 2000 alatti értékelés. Az ilyen ember mit érez játék közben ?! tier 10 csatában volt. Rossz szokásom,hogy megszoktam nézni azok statját,aki vagy átlag felett lő vagy nullát Mostanában egyre több haszontalan ember találok a csatákban, akinek ilyen gyenge értékelése van. Egyre jobban szaporodnak
Itt van neked bot bagó.
Bemutatja a botok világát... első kézből
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma, Mikroby
Ezért kéne egy olyan mm vagy szerver, ahol a "sztárok" egymás közt játszadozhatnak.
Persze ott nem lesz 10k sebzés, miegymás, csak a ... méregetés...
Ha lenne egy olyan szerver, amin te a magadfajták közt lehetnél, 800-1000wn8ig, (mondjuk biztos érdemes lenne külön szervert csinálni minden kategóriának, hajrá megtérülés) mit foglalkoznál azzal, hogy egy másik szerveren 3000felett mit sebeznek, 4kt vagy 10kt?
Azon lennél beseggelve hogy miért nem tudod meglőni az 500at nyolcban, csak most már nem foghatnád a csapatodra, tehát maradt a "program".
Természetesen csalódás, rossz pályát kaptam és egyet lőttem golddal, az is csak feleakkorára sikeredett (leopard).
Bár azért hoztam a formám és a legtöbbet sebeztem a jelenlegi 747 wn8-ammal.
Azért az elég érdekes, hogy a csapatomban 3-an nem sebeztek, köztük egy obj260!, ami a sztárok sztárjainak a tankja...
Na ez az ellenszél... ?
Az vicces eshetőség, ha 800 és 1000 wn8 között is lesz szerver, ahhoz még kevés (pontszámú) vagyok.
Persze valójában... nem lenne korrekt azokkal szemben, akik ténylegesen 800 alatt vannak.
Mellékletek:
Last edit: 5 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...