" egyetlen egy(!) lövést sem sikerült bevinned"Na ja...Inkább hagyjuk.Jó játékot neked!
Szerintem is. Amíg egy hosszabb mérkőzésen 0 sebzést osztasz ki és egyetlen lövést sem adsz le, blind lövéssel sem próbálkozol, addig nincs miről beszélni.
Figyelem: Spoiler!
Ahogy mondani szokás: a hiba az Ön készülékében van..
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com
"És ennek ellenére bitang jó vagyok mostanában."
"Az tény, hogy egyre jobb vagyok."
Ezeket miből gondolod?
Konkrétan kutyaszar a teljesítményed a csaták többségében. Sorra hozod a nullázó köröket(Pilsen, Murovanka(What?!), Airfield, Empire's Border). Ez nem a "Program" hibája.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: karnevalkupa@gmail.com, máté.tóth
Aha, tehát aki nem lila, mint méregzsák, akkor a teljesítménye "kutya@zar".
Csak a játékosok 90%-át sértette meg.
Ezek a "sztárok" érdekes módon nem igazán tiltakoznak az mm ellen.
Egy igazságos, új teljesítményalapú mm-ben ellövöldözhetnének egymásra, mind a 10%.
A többiek meg játszhatnának nyugodtan.
Aha, tehát aki nem lila, mint méregzsák, akkor a teljesítménye "kutya@zar".
Nem, hanem aki arra is képtelen, hogy lőjjön egyet egy csatában. Az ő teljesítményük kutyasz@r. Ezek a játékosok a fekete és piros kategória. Azért narancstól felfelé a játékosok többsége képes arra, hogy legalább egy sebző lövést leadjon. Ez sem túl jó teljesítmény, de a kutyasz@rnál több..
Nincs nekem kedvem kivárni minden nap órákig mire a matchmaker magára talál sajnos. Nem fogok játszani zsinórban 3 meccset a 10-ből ugyanazon a pályán ugyanarról az oldalról ugyanazzal a tankkal még akkor sem ha ez valakinek mély lelkinyomort okoz. Ugyanúgy megy a dezert akkor is amikor kedvem szottyan lightozni és zsinórban 3 pályát (igen ez a 3as szám az én nemezisem) kapok városban. De a sokadik BZ platoonnál is nyomom az escapet. Majd lesz szíves a játék fejlődni én meg majd leszek szíves nem visszafejlődni. Csak hogy értsed-hogy-értem.
Akkor ne játsz a játékkal. Már bocsánat hogy ezt mondom, de az általad leírtak alapján a mérkőzések 80-90%-a szerinted sz@r és ezért dezertálsz, olyan baromságok és hülyeségek miatt mint pl. BZ szakasz. Ennyi erővel ha meglátsz 3 artyt dezertálj akkor is, vagy ha a horoszkópod és a csillagok állása alapján rossz napod lesz akkor szintén nyomd a dezertálást.. Ezen kívül a 10 mérkőzés ugyanazon a pályán is elég ellentmondásos, ha meg könnyűtankkal akarsz játszani akkor tedd be kizárt pályák közé mondjuk Himmelsdorfot (illetve ha van prémium napod akkor mondjuk Ensket). Érdekes, én ugyanazt a játékot játszom, de valahogy nem tapasztalom ezeket a dolgokat pl. könnyű tankkal (ha meg mégis sz@pórollervan akkor aznap nem játszok vele)... Ha ennyire kiégtél ettől a játéktól akkor inkább menj és játssz mondjuk Farm Simulatort, az nem fog ilyenekkel felidegesíteni és más játékát sem teszed tönkre.
Köszönöm a tanácsadást kedves vagy (főleg a pályakizárást arra sosem gondoltam volna, minden gondot megold majd, lul) ! Majd azt azért eldöntöm én mikor mivel és mennyit játszom. Kiégés veszélye nem igazán fenyeget hiszen ami gondom van ezzel a játékkal megoldom a mutatott példákkal -> kifejezetten fun dolog pl. Berlinen megkeresni a fulladási pontokat, vagy nyomni egy jó orsós dive halált egy random helyen. Most az, hogy te ettől kiégnél én meg jól elvagyok azt borzasztóan sajnálom (nem ). Meg azért majd carryzek neked is pár csatát a normális leosztásokban, 40k+ csatával cca.2900 véennyóc környékén. Addig is puszi és heffán!
Még tanulnod kell a játékról, mert bizony bárkinél előfordulhat, hogy egy lövése sem talál.
Itt te vagy az, akinek tanulnia kellene, de nem tudsz, nem akarsz, minden/mindenki hibás, csak te nem. Éppen te vagy az a típusú játékos, akinek semmilyen elvárása nem lehet a győzelmi arányra, vagy a játékélményre, mert nincs mögötte az a teljesítmény, ami miatt az jogos lenne. Ráadásul még nagy is az arcod mellé...mert te "bitang jó" vagy. Én is voltam a kezdetekkor narancs, sárga és így tovább. Most sem vagyok lila, csak képes vagyok (tartósan) lila szinten játszani. Nekem is vannak rossz köreim, de ezek mögött legtöbbször a rossz döntéseim állnak. Neked is magadban kellene keresni a hibát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, KLC_KTE, fabyzol3, máté.tóth
Rövidre zárva, annyit mondanék, hogy tanultam (tanulok) sokat a programtól és tőletek is.
A sikereim én vagyok, az a valós teljesítményem.
Amikor nem így van, akkor nagyrészt nem velem van a probléma, hanem a programmal, talán bug van benne.
A fejlesztők kijavítják előbb utóbb, bízom benne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Rövidre zárva, annyit mondanék, hogy tanultam (tanulok) sokat a programtól és tőletek is.
A sikereim én vagyok, az a valós teljesítményem.
Amikor nem így van, akkor nagyrészt nem velem van a probléma, hanem a programmal, talán bug van benne.
A fejlesztők kijavítják előbb utóbb, bízom benne.
Egyetértünk. Sokkal valószínűbb, hogy bug és javítva lesz, minthogy belásd a nyilvánvalót.
Tényleg nem szeretnék túl sűrű lenni.
Nem csak a hagymázas agyszüleményem, hogy nem is vagyok annyira rossz.
Ha annyira rossz lennék mint ahogy ti mondjátok, akkor nem kaptam volna ezt az üzenetet sem:
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 1 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Légyszíves hagyjátok abba a veszekedést.
Bagó Bagó marad, tökmindegy mit írsz neki, Tas Lee meg nem fog attól nem dezertálni.
Személy szerint én sem értek egyet vele, de mindenkinek adott a szabadsága, hogy azt tegye amit akar, egy kommentwar ezen nem változtat. Azon kívül, hogy le írod a véleményed, többet úgysem tehetsz.
Ne kelljen már oldalakat törölgetem okés?
Last edit: 6 hónapja 1 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Janimperator
"A sikereim én vagyok, az a valós teljesítményem.
Amikor nem így van, akkor nagyrészt nem velem van a probléma, hanem a programmal, talán bug van benne."
Ennél frappánsabban senki nem tudta volna megfogalmazni az életfilozófiádat Bagó!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, KLC_KTE, fabyzol3
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...