6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja#286110Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_
Egy újabb 277 ászt hoztam nektek, ezúttal Campinovkáról.
Az elején a dombra futottam - volna - ha nem bélázok a domb felé menet potya lövéseket keresgélve. A malomnál láttam, hogy egyedül vagyok, meg is ijedtem, de aztán úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, majd az arták kisegítenek. Segítettek is, meg volt valami 430 is, az E5 meg repeszre váltott el is hagyta a szám pár jeromos. De miénk a domb.
A második félidő gondolkozással telt merre menjek, féltem a Ru+2 arty párostól, de aztán szépen lassan elfogytak. A türelem néha demidzset terem. Néha...
Egy újabb 277 ászt hoztam nektek, ezúttal Campinovkáról.
Az elején a dombra futottam - volna - ha nem bélázok a domb felé menet potya lövéseket keresgélve. A malomnál láttam, hogy egyedül vagyok, meg is ijedtem, de aztán úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, majd az arták kisegítenek. Segítettek is, meg volt valami 430 is, az E5 meg repeszre váltott el is hagyta a szám pár jeromos. De miénk a domb.
A második félidő gondolkozással telt merre menjek, féltem a Ru+2 arty párostól, de aztán szépen lassan elfogytak. A türelem néha demidzset terem. Néha...
Persze lássuk be, az artinak is kellett a sebzés a végén. Mondjuk a gwtiger rikosé sem sokat segített a 10k elérésében. Mindegy, ilyen egy arti világ ez.
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja#286320Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Elkezdtem jatszani es az elso 1-2 csataban annyira felidegesitettek az artyk, hogy majdnem hagytam is a fenebe...
Az M6A2E1-el mentem es 3 arty/ csapat volt es valamiert mindig csak engem talalt meg az osszes pedig voltak mellettem masok is veszelyesebbek is...
Ekkor gondoltam egyet es elovettem ezt a kis piocat, hogy megnyugodjak es funoljak picit, hat jol dontottem mert tenyleg feludules volt es egesz jo WR-t hoztam vele ossze az ejszaka folyaman + meg egy ujjabb asz is sikerult vele...
Akinek van ra lehetosege annak batran ajanlom a megvetelet, ha elerheto lesz mert tenyleg jokat lehet vele mokazni, jajj annak akinek a hataba kerulsz, 15mp alatt ismet 8 skulo van a tarban amiket 1mp-kent kiurithetsz...
Meglett erre is a második gm. Jó tank, szeretek vele játszani, meglepően könnyű használni. Szerintem egy darabig még a garázsban marad, ha meglesz IS7-re az xp.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...