Újév alkalmából ajánlom
Tudom sok a heat, ami rám nem annyira jellemző, de mentségemre legyen mondva (bármilyen szánalmas is), hogy egyelőre nem érzem a 277-et és és tavaly (höhö) eléggé felbasztam magam a 20 heavy a 30-ból felállásokon meg a japán megbaszlakrepesszel tankokon, úgyhogy nem gyengén megnöveltem az arany mennyiségét, egyelőre. Az meg már a saját bénaságom, hogy csak az arty kilövése után vettem észre, hogy még volt normál AP lőszerem is...
Itt van hozzá a
replaj
Paris map az egyik legutáltabb map számomra, heavyvel kb azt szoktam csinálni, mint most. Amire figyelni kell, hogy mivel felülről látnak rád, sokkal könnyebben beütik a felső lemezt (még az IS7 esetében is) és a tornyot is. A 277 nagy előnye a veszett gyorsasága (hogy téged lőhessenek ki elsőnek, tapasztalat

), amit a végjátékban ki is használtam. Fontos még, hogy ha egyedül maradsz több tank ellen, ne barikádozd el magad, hanem folyamatosan mozogni és támadni kell, mert belövik, hogy hol vagy, akkor körbevesznek és annyi. Hiába vannak többen, muszáj menni, T10-ben is ezt tettem volna. A spot 10 másodpercére meg mindenki figyeljen, ha kell, akkor számoljatok el tízig vagy figyeld az órát. Én is csináltam, hogy elindultam az egyik irányba, leesett a spot, fordulok vissza, hátha másra számítanak. Egyszerű dolgok ezek, érdemes használni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...