Pár napja elővettem a tier 5-ös Leopardot (GM 92% körül) meg a JP 2-t (GM 88% körül), hogy majd ráhúzom valamelyikre a 3. kiválósági jelet. A Leopard dal mindig megakadok 93% körül, a JP 2 viszont nagy meglepetésemre egész jó RNG-t (is...) kapott.
Más: tavalyi fadíszítésből megtanultam, hogy amennyiben szinte azonnal elkezdek díszeket barkácsolni, akkor gyorsan megvan a 10-es szintű ünnepi hangulat, de mivel az elkészített díszek jelentős részét a hetek alatt valamelyik ládából úgyis megkapod
(főleg 3-as szintűekre gondolok, 4-esek valamivel kevésbé, 5-ösök szinte semennyire)
így a beléjük fektetett töredékek jelentős része "elveszik", és így a kollekció teljessé tétele nem megy. Ezért idén csak akkor kezdtem el díszeket barkácsolni, mikor már január 8-10 körül voltunk, és 30 ezer töredékem volt. 1800 Ft-ért egy 3-as karácsonyi ládát vettem még decemberben, ezért erre az ágra fókuszáltam.
Sajnos a X-es ünnepi hangulat + karácsonyi kollekció eléréséhez szükséges kijelölt (nem véletlenszerű) típusú, 1440 töredéknyi 5-ös díszek közül egyet, ami fára kellett volna, véletlen bezúztam, így 960 töredékért ugyanolyan típusú random kollekciós ötös dísszel kellett pótolnom.
De az így bukott kb. 1000 töredék ellenére is meglett a X-es ünnepi hangulat + a teljes karácsonyi kollekció (maradt is vagy 3-4 ezer töredékem), így a következő napokban az előző évi karácsonyi kollekciókat maxoltam ki, meg is lett mind a négy.
Sajnos a haráridőt 1 nappal benéztem, így az összes 5-ös dísz a fán maradt, pedig idejében kapcsolva, azokat leszedve, bezúzva és a töredékekből barkácsolva a másik 3 idei kollekció egyike is haladhatott volna a teljesség felé.
Na mindegy, legalább a 2018-as holiday ops festései megvannak, és ha az előző évi kollekciók bepótlása WG-s hagyománnyá válik, akkor a Holiday Ops 2020 keretében a 2019-es festések is meglehetnek még.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...