Az elmúlt egy hónapban több szép mérföldkövet is sikerült elérnem, első Pool medálomat sikerült megszereznem a 13 90-emmel, majd sikerült egy második Poolt is szerezni az 5A-mmal. Aztán a kampány alatt megszerzett VK 72.01K-val mentem pár próbakört, tegnap este pedig sikerült 10k sebzés fölé menni Minsken. Úgyhogy a következő cél a Kolobanov, mert olyanom még nincs
VK replay
, mert ez még megnézhető és talán tanulságos. Először próbáltam ezen a módon megközelíteni a várost, nem agresszívabban előrébb tornyozva. Talán így célszerűbb, mert a tornyozás közben elég könnyen meglőhetnek több oldalról, amit a játék legtöbb tankja nem bír ki, de így meg problémás átvágni a nyílt terepen. Plusz arty így játszva nem annyira tud meglőni.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Laccvacc, Ba_nshee
Gratulálunk!
A Második front kampány személyes küldetéseinek sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Prémium időtartam hozzáadva: 1
Szabad XP hozzáadva: 2 500
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DraX_HUNM
Kb. 2 éve csináltam meg a T 55A küldetéseit, majd abbahagytam a WoT-ot. Pár hónapja újrakezdtem, de a sok változás miatt újra kellett tanulnom a játékot. Most kezdem úgy érezni, hogy kezdek visszarázódni:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Laccvacc, Serious_Black, Rylian_Shina, DraX_HUNM
6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja#287251Írta: DraX_HUNM
Megválaszolva: DraX_HUNM
Hmm.... . Na jó minden mondatot így kezdek igaz.... . De a haverommal kiterveltük, hogy csinálunk új karaktert mind a ketten. Használtunk meghívókódot. Tesztelésből és kíváncsiságból megvettem a mini (kölcsönzött) defendert avagy a Churchill 3-mat. Úristen (igen megint így kezdem a mondatomat ) EZ OP és tényleg MINI (kölcsönzött angol) DEFENDER. 1. Csata egy nagy kaliberrel végződött . A 2. csata pedig ez . A többi hellyel közel elment.
UI: Sajnos egy kép és a replay nem lett meg
Mellékletek:
Last edit: 6 éve 7 hónapja by DraX_HUNM.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Netudd
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...