Az ilyenre mondom azt, hogy lőjjék az ilyet b......g!
Bár ez a lengyel példány nem ember, hanem valami bot vagy lidérc.
7% találati arány???
A kérdésem csak annyi volna, hogy azt is úgy érte el, hogy a fehér botjával ütlegelt mindenfelé, és így véletlenül?
Ja, bocs, még egy kérdés : az ilyen mi a Jézus apjának nemiszervéért játszik több mint 35k csatát???
Azért anélkül, hogy bármi háttér információnk lenne, nem egészen jó kikezdeni játékosokat. Van ahol kisgyerek tolja és van ahol esetleg mozgáskorlátozottnak ez a legnagyobb szórakozása ( anno nálunk is volt egy ilyen, mondjuk pirosnál azért jobb volt).
Persze vannak olyan "hopka" beütési játékosok is.....
Azért anélkül, hogy bármi háttér információnk lenne, nem egészen jó kikezdeni játékosokat. Van ahol kisgyerek tolja és van ahol esetleg mozgáskorlátozottnak ez a legnagyobb szórakozása ( anno nálunk is volt egy ilyen, mondjuk pirosnál azért jobb volt).
Persze vannak olyan "hopka" beütési játékosok is.....
Na ne, Tria, ebbe ne menjünk bele... (btw. szólíthatlak így? Láttam, hogy mások is rövidítik, másrészt valószínűleg a teljes nevedet nem is biztos, hogy hiba nélkül le tudnám írni )
Leírom nagybetűvel, és rögtön megvilágosodik mindenki számára, miről is van szó : LENGYEL!
(félreértések elkerülése végett : én nagyon szeretem a lengyeleket, több lengyel ismerősöm is van, meg ugye rokonok is volnánk szegről-végről, stb. DE az eddig általám játszott összes multiplayer játékban a lengyelek a legeslegrosszabbak. mindegy hogy CS:GO, Rainbow Six Siege, WoT, WoW, Warthunder... egyszerűen mindenhol)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...