- Köszönetek: 39
Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.Ezt melyik részéből szűrted le ??
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Megnéztem több videóját is, még a fejből kiszínezett pikachut is ( na jó abba csak belenéztem),.
Szerintem arra gondol mikor kilépett a streamer a rögzített kamerából és tök másfelé nézett mint amerre a tank lőtt, de ennek semmi köze az aimbothoz.Ezt melyik részéből szűrted le ??
Tria ! Nyugodtan bevallhatod.... tanulni akartál......
Megnéztem több videóját is, még a fejből kiszínezett pikachut is ( na jó abba csak belenéztem),.
Én ezt értem én, csak azt nem, hogy a nem látható tankot, hogy lehet követni a célkereszttel úgy, hogy az az E 25 számára nem látható, és mindig elé céloz éppen annyival, hogy eltalálja? Én ilyen esetben a célkeresztet a ház túloldalára vittem volna, és várom, hogy a T34 felbukkanjon, nem pontosan követem a T-34 útvonalát a ház mögött. Tehát ezek szerint szerintetek nem létezik az AIM BOT.?ticsung ! Azt külső kamerea módnak hívják ilyenkor nem azt látod amit a játékos látott a meccs közben hanem annak a nézetét aki felvette. Reméleem érthető ! Kb olyan mint amikor látod az autó versenyt akkor sem a sofőr szemszögéből látod, hanem egy kamera nézetet. !