- Köszönetek: 3223
Jelenleg 212 vendég és egy tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
tibi144 beküldte: Hello
Mindenkinek kellemes unnepeket kivanok,mar elore is!
Szevasztok
sandorati beküldte: Ma lettem 50 éves !!!, és én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki, aki még nem érte el ezt, élje meg olyan szeretettel, olyan hihetetlen ragaszkodással, mint amit én kaptam ma hajnalban IS a családomtól, (nem hittem volna hogy sírni fogok...) utána a munkatársaimtól, a rokonoktól, és mindenkitől, akitől csak lehet... 1x 50 éves az ember, de erről az ismerősök jelentős része nem is feledkezett meg... szóval hajrá fiatalok, kapjatok annyi megbecsülést, és könnyet, amennyit a családtagjaitoktól csak kaphattok ilyen évfordulón, amikor felköszöntenek !!!
Nagyon boldog szülinapot!
Gratulálok!sandorati beküldte: Ma lettem 50 éves !!!, és én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki, aki még nem érte el ezt, élje meg olyan szeretettel, olyan hihetetlen ragaszkodással, mint amit én kaptam ma hajnalban IS a családomtól, (nem hittem volna hogy sírni fogok...) utána a munkatársaimtól, a rokonoktól, és mindenkitől, akitől csak lehet... 1x 50 éves az ember, de erről az ismerősök jelentős része nem is feledkezett meg... szóval hajrá fiatalok, kapjatok annyi megbecsülést, és könnyet, amennyit a családtagjaitoktól csak kaphattok ilyen évfordulón, amikor felköszöntenek !!!
Szerintem a WG ezek a prémeket már nem arra készíti ...
Valaki azt fogja mondani, hogy ne vedd meg, mert ...