- Köszönetek: 3
"mikrofonom nincs."
vegyél!
valamire való klánba így esélyed sincs bekerülni, a többibe meg minek?
Hát ez azért nem igaz. Én is mikrofon nélkül játszok, mégis tagja voltam a HAC-L/ VIHAR/ VAD/ RE-AP klánnak."mikrofonom nincs."
vegyél!
Én két kampányt toltam le mikrofon nélkül mert az akkori alaplapomon gallyra ment valami és a bemeneti port megdöglött. Mindkettőből tankszerző helyen jöttem ki. Amikor pedig még anno aktívan Wowoztam, szintén nem volt mikrofonom és volt olyan boss amit HC-n Realm-first ütöttünk le, szóval a mikrofon hiánya nem zárja ki azt hogy egy kooperatív játékban eredményes tudj lenni.
Hát ez azért nem igaz. Én is mikrofon nélkül játszok, mégis tagja voltam a HAC-L/ VIHAR/ VAD/ RE-AP klánnak."mikrofonom nincs."
vegyél!
Nincs igazad.
Nincs igazad.
lehet.
hány embert vettél fel az új klánodba ts-en történt elbeszélgetés nélkül? (haverok, régi ismerősők nem érnek!)
Nincs igazad.
lehet.
hány embert vettél fel az új klánodba ts-en történt elbeszélgetés nélkül? (haverok, régi ismerősők nem érnek!)
Helló,
Engem például felvett mikrofon használat nélkül. Ugyanakkor írásban nagyon jól elkommunikáltunk discordon, így az elbeszélgetés megtörtént a felvételt megelőzően velem is.
(Nem voltunk régi ismerősök. Nem voltunk és most sem vagyunk haverok.)
mi a fenét kell a ...