Jelenleg

21
látogatónk van

TOBORZÓ szövegek

5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #265432 Írta: rotkcaj
Megválaszolva: rotkcaj

Nekem is megvan a véleményem róluk.Felhívtam a figyelmet az egyik tagjukra, de úgy tűnik nem zavarja őket a jelenléte, vagyis náluk elfogadott...

A vezetővel még nem beszéltem erről TS-en, de jeleztem neki üziben, amire még nem reagált.
Az említett személyt viszont megkérdeztem, és azt mondta, hogy tanult a hibájából. Egyértelmű, hogy ellenőrizni nem tudom, használ-e ő, vagy más ilyen módokat. Én csak a szavának hihetek. Másra ott a WG és a rendszerei.
Én sem régóta vagyok ezzel a csapattal, de TS-en még nem volt szó arról, hogy ki milyen tiltott módokat használ. Azt tudom, hogy én semmilyent. Scheff is képes módok nélkül szuperül játszani, nekem is olykor összejön. Ebben ő követendő példa számomra.

És én is elítélem a módok általi csalást, az account megosztásával járó csalást is, nem beszélve az account kereskedésről. Sajnos az utóbbi kettő még nem forbidden ezen a portálon, sem a legtöbb magyar klánban.
Ennyit a sárdobálásról.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 4 hónapja #265433 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!
ez a közösség nem készült fel arra, hogy a játékot játéknak, örömforrásnak lássa...

Figyelem: Spoiler!

Szerintem ne általánosíts mindenkire. Ha jól látom, 3 embert írt hsz-t, és csöppet többen regeltek, illetve beszélgetnek nap mint nap. ;)

Állítólag egy ember csak akkor hal meg, ha már senki nem gondol rá. Ha ez igaz, Morphelo addig biztosan él, amíg én lélegzem.

Tha Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. Morpehlo had that power, too.

Do. Or do not. There is no try.

3GM: T-34, Chi-nu, KV-1, KV-1S, A-43, T-34-85, amx 12t, amx 13 75, obj. 416, obj. 257
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rotkcaj

5 éve 4 hónapja #265434 Írta: rotkcaj
Megválaszolva: rotkcaj

Szerintem ne általánosíts mindenkire. Ha jól látom, 3 embert írt hsz-t, és csöppet többen regeltek, illetve beszélgetnek nap mint nap. ;)

You are right man. shaking

5 éve 4 hónapja #265467 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

You are right man. shaking

Nekem kimondottan tetszett a toborzószöveg.
Volt benne fantázia, és nagyon örülök neki, hogy így írtad meg.

Klán: ROTON
A legjobb hely

5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #266157 Írta: KamizZa
Megválaszolva: KamizZa
Sziasztok a XV. Légió [LEGXV] aktív CW/SH képes klántársat keres!!!
Feltételeink:
• 18. életévedet betöltötted (kivétel lehetséges)
• 2 db tier8-as tank cw/sh képes
• 1 db tier10-as tank cw/sh képes
• Csapatjátékos
• TeamSpeak3 használat
Amit kínálunk:
• Átlag életkor 30+
• aktív CW/SH csaták
• napiszinten esti órákba sh bónuszok aktiválása
• jó hangulatú társasság
• saját TS szerver
TS címünk:
ts1.clans.hu:10145
Ha érdekel akkor keresd TS-n vagy játékban:
NoNaZ6
KamizZa

A testem egy templom a téglák anyaga akarat
A lélek építette és a hit tartja a falakat
wotlabs.net/sig...re.png

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #267683 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron
Üdvözlet mindenkinek.

A F0W-E aktív tagokat keres Cw-re és SH-ra.

Jelenleg tier 8-as Cw-n veszünk részt így olyan is jöhet aki jelenleg híján van a tier X-nek de a többi követelménynek megfelel. Peferált 8-as tankok.: Light: Wz, M41, B-C; Heavy: Defender, IS-3, Patriot, T-32, Liberte; TD: Scorpion-G, Strv, kínai td-k.

Követelményeink:
Owerall + recent WN8 ~3750 (tehát a kettő összegének 3750 körül kell lennie akármilyen arányban)
Havi 1000+ kocka SH-ban
TS használat játék alatt (18:00 után)
Heti 3 nap aktivitás
CW-n SH-n való rendszeres részvétel

Amit kínálunk:
Egy most szerveződő hangulatos közösségbe való csatlakozást
Esélyt a továbbiakban a F0W-ba való bekerüléshez
Kredit bónuszt, exp boostot
CW-n szerzett gold osztást (még aznap CW után utaljuk a jelenlét függvényében)

Szeretnénk a testvérklánunkhoz, a F0W -hoz méltó közösséggé és csapattá válni. A Cw kampányon és az Sh-n is eredményesen szerepelni.

Felvétellel kapcsolatban írj rám itt vagy ingame illetve keresheted Zsukov55 -ot.

TS cím: 158.69.111.10:10045
:thx3:

Nem hiszek a tér létezésében...

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #268450 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Üdvözlet mindenkinek.

A F0W-E aktív tagokat keres Cw-re és SH-ra.

Jelenleg tier 8-as Cw-n veszünk részt így olyan is jöhet aki jelenleg híján van a tier X-nek de a többi követelménynek megfelel. Peferált 8-as tankok.: Light: Wz, M41, B-C; Heavy: Defender, IS-3, Patriot, T-32, Liberte; TD: Scorpion-G, Strv, kínai td-k.

Követelményeink:
Owerall + recent WN8 ~3750 (tehát a kettő összegének 3750 körül kell lennie akármilyen arányban)
Havi 1000+ kocka SH-ban
TS használat játék alatt (18:00 után)
Heti 3 nap aktivitás
CW-n SH-n való rendszeres részvétel

Amit kínálunk:
Egy most szerveződő hangulatos közösségbe való csatlakozást
Esélyt a továbbiakban a F0W-ba való bekerüléshez
Kredit bónuszt, exp boostot
CW-n szerzett gold osztást (még aznap CW után utaljuk a jelenlét függvényében)

Szeretnénk a testvérklánunkhoz, a F0W -hoz méltó közösséggé és csapattá válni. A Cw kampányon és az Sh-n is eredményesen szerepelni.

Felvétellel kapcsolatban írj rám itt vagy ingame illetve keresheted Zsukov55 -ot.

TS cím: 158.69.111.10:10045
:thx3:

A klán 2 hét alatt sikeres csapattá fejlődött. Rengeteg új tagot köszönthettünk, sokan innen jöttek (köszönet az oldalak a lehetőségért, hogy lehet itt "reklámozni"). Feljutottunk a térképre, területünk és fix gold hozamunk van. Napi 3-400 goldot oszthattam szét a cw-n résztvevő tagok közt minden egyes területért vívott csata után! Cw-n ~70% győzelmi arányunk van! Jelenleg a tier VIII-as ragsor top 100 klánjában is benne vagyunk. (jelenleg 93.)
Ha klánt keresel, nálunk még van hely! Ha megfelelsz a követelményeknek, jelentkezz. Mi már tettünk le valamit az asztalra.

Nem hiszek a tér létezésében...

4 éve 10 hónapja #279411 Írta: szabuci
Megválaszolva: szabuci
Ha nem vagy gyáva izzó acélt irányítani köztünk a helyed! Ha a honod harcba hív, kezed alatt izzó acélt ne kíméld! Szemedbe tűz kezedbe pusztító acél, ellenséged remeg ha csak rád néz. Ha elindul a csapat utánuk semmi és senki éppen nem marad! Aktív játékosok jelentkezését várjuk, aki érzi hogy többre hívatott itt a lehetőség hogy bizonyítson! A klánunk 2017.november 23-án alakult. követelmények:
- Discord használata kötelező!
- Ha klán meghívó megy, köteles vagy válaszolni hogy tudsz e jönni vagy nem, ha nem akkor egy rövid indoklást kérünk hogy miért nem.
Harmadik meghívó után, nem kapunk választ azonnali kizárás lép érvénybe.
Ha megjött a H-A-L szól a harsona gyere csatába te jó cimbora, Ha elindul a csapatunk kőköbön nem marad! Együtt sírunk, nevetünk! Velünk vagy, vagy ellenünk?!
-Jutalmak: Minden hétvégén személyes tartalékokat aktiválunk, ha szeretnéd kihasználni akkor legyél fenn. :)
Havonta a klánon belüli versenyt rendezünk.
Jutalmak: Aki a legjobb eredményt éri el azt Prémiummal és egyebekkel jutalmazzunk.
-A kevésbé tapasztalt játékosokat segítjük a fejlődésben!
Jeletkezéseket az alábbi játékosoknál tehetitek meg: ragadozo75, mumus76, pusztito99, Lasszo.
By Hungarian Avengers League!

4 éve 10 hónapja #279446 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Sok sikert!

/OFF
/nooffense
A HAL 9000 megpróbálta kinyírni a legénységet, mivel úgy gondolta, veszélyeztetik a küldetést.

Kőköbön = kő kövön

.Trollz be flippin' out, Mon!

4 éve 10 hónapja #279447 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Sok sikert!

/OFF
/nooffense
A HAL 9000 megpróbálta kinyírni a legénységet, mivel úgy gondolta, veszélyeztetik a küldetést.

Kőköbön = kő kövön

De hiszen ők is azt csinálják :D
Aki veszélyezteti a klán küldetését, azt likvidálják :D

"Harmadik meghívó után, nem kapunk választ azonnali kizárás lép érvénybe."

Csak vicc amúgy :), teljesen jogos.

3GM: Tiger I, Tiger II, E75

4 éve 10 hónapja #279448 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Kőköbön = kő kövön

Másik topikban valaki "arra hajaz" (hasonlít) helyett "arra vajaz" nagyszerű kifejezést használta és mikor ezt megemlítettem, az volt a reakció, hogy "látom te is ilyen maximalista hülye vagy" :d3:

4 éve 8 hónapja - 4 éve 8 hónapja #282988 Írta: Palex_xD
Megválaszolva: Palex_xD
Sziasztok!

Tegnap létrehoztunk egy klánt és tagokat keresünk.
Név:FEDE

Relax and remember:It's just a game!

Célunk egy kötöttségek nélküli klán létrehozása.Szabályaink egyszerűek:
Amit elvárunk:

Életkorod haladja meg a 20-at.Felső határ nincs.
Tier 6-os SH képes tank
Tier 8-as SH képes tank
Wn8 recent legyen zöld:)

Ami nem kell:
Nem lesz kötelező SH,se semmi amihez épp nincs kedved.
Nem kötelező mikofon,Discord, TS3.Ha akarsz beszélni beszélsz,ha nem nem!(Mi Discordot használunk)
A legfontosabb hogy nincs arcoskodás,egymás cikizése,WN8-al foglalkozás,ordibálás!
Aki ezt megszegi legyen az akárki,azonnal repül!

Ha lesz kocka húzzuk az épületeket és toljuk a bónuszokat,CW meg ilyen nincs tervben.
Ha kérdésetek van írjatok itt vagy keressetek játékon belül,persze opció az is ha csak elkülditek a jelentkezést.

Üdv:
Call_me_palex

4 éve 8 hónapja #282995 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Nem CW orientált klán keresi játékos társait.

Sziasztok!

Mivel a főoldalon is téma újra előveszem én is.

Mindenkit örömmel várunk a ROTON-ba, aki szívesen tartozna valahová és megosztaná velünk tapasztalatát, társaságát vagy aki belefáradt a rengeteg kötelezettségbe. (Nálunk 2 van: a discord használat és havi 15 a klánnal lejátszott SH, hogy az erőd is épüljön.)
Szerintünk az együtt játszás a lényeg, és hogy el tudj menni csapatozni, ha meguntad a randomot.
Minél többen leszünk annál egyszerűbb számodra elfogadható időpontot találni.
Felvétel mindenkinél egyéni elbírálás alapján történik.
ROTON – keressetek ránk! Sokan vagyunk innen a wotinfo-ról, biztos lesz ismerős név.
30-an vagyunk, 30+ átlag életkorral. Igazodunk a munkához, életbeosztáshoz.
Ha van kedved csatlakozni írj privit itt vagy a játékban nekem, vagy a klán valamelyik vezetőjének.
Jó játékot, Sok sikert!

U.I.
(Mindenki olvasson privát üzenetet)

4 éve 7 hónapja #283286 Írta: eXile_clown
Megválaszolva: eXile_clown
Sziasztok, HU-BA (Hunyadi Mátyás Fekete Serege) klán tagfelvételt hírdet. Klánunk még ropogós, éppen csak kihűlt a kezünk alatt a billentyűzet. Lassan szeretnénk felépíteni a csapatot és majd CW-ket is vívni, akár versenyekre menni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, akkor annyit kérnénk Tőled, hogy a TS3-at használd, amikor játszol, legyél minimum 16 éves és minimum 2 db tier VI és ha lehet tier VIII tankod, illetve minimum 800 WN8-as értékelésed legyen 5000 lejátszott csatával. Dolgozol vagy tanulsz? Semmi baj, mi sem tudunk fent lenni 0-24-ben, heti 3-4 alkalommal legyél elérhető. Fejlődni szeretnénk, nem visszahúzni egymást, együtt gurulni pedig mindig élvezetesebb. Ha szeretnél egy jól működő, közös erővel fejlődő csapatot alkotni, akkor várunk sok szeretettel!
Játékban várjuk a megkeresesésed!
nagyzsoldos
Taki8
eXile_clown
Köszönöm, ha végigolvastad!
További szép napot és jó vadászatot minden Parancsnoknak! ;)

4 éve 7 hónapja - 4 éve 7 hónapja #283308 Írta: zabos1
Megválaszolva: zabos1
Nos már meg is szűnt.Este még tag voltam reggel már nem és a klán is meg szűnt.Szép volt FEDE.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.