- Köszönetek: 11
Nekem is megvan a véleményem róluk.Felhívtam a figyelmet az egyik tagjukra, de úgy tűnik nem zavarja őket a jelenléte, vagyis náluk elfogadott...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
ez a közösség nem készült fel arra, hogy a játékot játéknak, örömforrásnak lássa...Figyelem: Spoiler!
Tisztelt WoT-rajongó, 1600+ wn8-as unicum, klánt kereső rangerjelölt!
Igaz hogy régen játszottam már, de az 1600 mióta lett unikum?
Te még a PISA teszten sem mennél át.
Nem megy át sem az irónia, sem az önirónia..
Tekintsünk el attól, hogy milyen maga a klán, és kinek milyen tapasztalatai vannak vele. Annyi volt csupán a szándékom, a bűnöm, hogy az ilyen egyszerű, sablonos, semmitmondó leírás helyet megpróbáltam egy kicsit viccesebb hangvételű szöveget alkotni. Megértem, ha nem igazán sikerült, mert szar a humorérzékem, azt is megértem, hogy
Figyelem: Spoiler!Remélem, azért valakinek átment, és legalább egy kicsit megmosolyogta. Akkor már megérte.
![]()
You are right man.Szerintem ne általánosíts mindenkire. Ha jól látom, 3 embert írt hsz-t, és csöppet többen regeltek, illetve beszélgetnek nap mint nap.
You are right man.Szerintem ne általánosíts mindenkire. Ha jól látom, 3 embert írt hsz-t, és csöppet többen regeltek, illetve beszélgetnek nap mint nap.
Üdvözlet mindenkinek.
A F0W-E aktív tagokat keres Cw-re és SH-ra.
Jelenleg tier 8-as Cw-n veszünk részt így olyan is jöhet aki jelenleg híján van a tier X-nek de a többi követelménynek megfelel. Peferált 8-as tankok.: Light: Wz, M41, B-C; Heavy: Defender, IS-3, Patriot, T-32, Liberte; TD: Scorpion-G, Strv, kínai td-k.
Követelményeink:
Owerall + recent WN8 ~3750 (tehát a kettő összegének 3750 körül kell lennie akármilyen arányban)
Havi 1000+ kocka SH-ban
TS használat játék alatt (18:00 után)
Heti 3 nap aktivitás
CW-n SH-n való rendszeres részvétel
Amit kínálunk:
Egy most szerveződő hangulatos közösségbe való csatlakozást
Esélyt a továbbiakban a F0W-ba való bekerüléshez
Kredit bónuszt, exp boostot
CW-n szerzett gold osztást (még aznap CW után utaljuk a jelenlét függvényében)
Szeretnénk a testvérklánunkhoz, a F0W -hoz méltó közösséggé és csapattá válni. A Cw kampányon és az Sh-n is eredményesen szerepelni.
Felvétellel kapcsolatban írj rám itt vagy ingame illetve keresheted Zsukov55 -ot.
TS cím: 158.69.111.10:10045
. | Trollz be flippin' out, Mon! |
Sok sikert!
/OFF
/nooffense
A HAL 9000 megpróbálta kinyírni a legénységet, mivel úgy gondolta, veszélyeztetik a küldetést.
Kőköbön = kő kövön
Kőköbön = kő kövön
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...