Nekem nagyjából megjelenés után 1 hónappal lett meg a t54 mod1.67 csatám van benne nem sokat hoztam a wz küldetés miatt mostanában.Szovjet gyorsan meglett.
Mikor kérdezve lett azthiszem írtam róla pedig pár oldallal ezelőtt

Tapasztalataim alapján nagyon helyzet függő a cucc.Ha saját tierben vagy akkor rendkívül jó.Trollkodik össze vissza a páncél.Nagyjából ha ARÁNYOSAN fogatod be hogy stabilan pattintson akkor 210mm átütésig védve vagy ha viszont forgolódsz ahogy próbálnak valahova célozni akkor kis szerencsével 240mm is kevés.Alváz gyengébb de nem olyan sokkal.Az átütésed elegendő.
Tier9-ben szigorúan támogató jelleggel tiszta medes flankelésekkel figyelve a mapot eléggé átlagos teljesítményt hoz.Páncélod itt már kuka sidescrapeléssel lehet próbálkozni olyankor még 245mm oldalad van.Meredekebb szögben persze több de ha lehet kerülni kell.Ide a 175 pen gyenge pontokra so-so.
Tier 10... na itt ásol egy gödröt és eltemeted a tankod.Az arany lőszereddel is kiröhög az ellenfél alváza vagy kupolája.Dögevőként csapat seggébe ragadva próbálsz oldalba szedni dolgokat egyedül nem szeretnél senkivel találkozni.Hiába ütsz át valamit cserébe dupla akkora pofont kapsz ha nem nagyobbat.Keresed a puha célpontokat illetve a kissebb tieres tankokat.
A mobilitás igazából nem rossz.Ha van jó legyénységed hozzá kuplung égető és off road vezetés skillekkel akkor meg sem érzed az átlag alatti motor teljesítményt.
Összességében szeretem kerdit farmolásra pedig jó mivel olcsó a lőszer és a javítás nemúgy mint a legtöbb nehéz prémnél ahol minden mellédobás egy ezres mínusz.
Ezt a tankot is buffolják nemsoká.