Ez aztán nagy segítség szegénynek...
Hol tudja ezt a kettőt megvenni shop-ból?!
A francia arty szokott lenni a karácsonyi adventi naptárban, mint napi ajánlat. Én is tavaly vettem akkor. De szerintem neten is lehet kódot találni hozzá, mivel modellekhez jár a kódja, és nem mindenki tudja használni.
Az attól függ mi az ami tetszik neked stílusra ill a lassú tankok nem túl előnyösek azokban a körökben amikor elég jó a csapatod,mert nehéz futni a sebzés után.
Én átlagos játékosként FCM-et vettem. Látok benne lehetőséget,csak akkor van gáz amikor valami oknál fogva rám esnek. Ezzel a tankkal inkább támogatni kell a társakat,ha meg a fél csapat bot,akkor gáz van.
Tier 8-ban ugye megbízható sebzést szeretnél ahoz jó pen és alfa kell nameg legalább átlagos pontosság.Most buffolják a t34-et ami eddig is elég magasan állt a listán a kereső tankok közül és ha ezt a buffot tényleg behozzák akkor ez a helyezés csak előrébb tud osonni.A tornya nagyon jó a buffal pedig kíválóvá teszik.
Fcm az tier limites gyakorlatilag minden statja közép szintű pont ettől jó.Szinte semmiben sem szenved hiányt.
És van az amx cdc ami papír de retek gyors nincs limites mm-je de ugyanaz az ágyú van rajta mint az fcm-en.A jobb játékosok ezt ajánlják.
Löwe az kb az fcm ellentéte.
T54 proto (vagy mod1) pedig nagyon helyzetfüggő.Ha nagyobb szintű tankal küzdesz sajnos a páncélja az nem elég cserébe az átütésed is cserben hagy.Ha saját tierben vagy viszont pofátlanul helyettesíteni képes egy nehéz tankot.Ezt a tankot is buffolni akarják.Az ágyún csiszolnak mert eléggé gyengusz.
De szerintem bárki akinek már van tapasztalata ezügyben azt fogja mondani hogy vagy olyat válassz amihez már van jó legénységed illetve maga a tankstílust szereted.
Nagyjából csak azt lehet megmondani melyiket ne vedd meg de még ebben sem egyeznénk meg mindannyian.
Pár tanács első prémium választáshoz:
- Elsődlegesen olyat válassz, aminek jó az átütése, hogy ne kelljen goldot használnod és elpazaralnod a bevételed.
A gyors papír tankok a tapasztaltabb játékosok kezében jóbban működnek, a páncélosabb tankok jobban tűrik a kezdő játékosok hibáit.
FCM-et azért is lehet ajánlani, mert tier limites és a WG kezdi kiszorítani a tier limites tankokat (később nagy kincs lesz akár csak a type 59)
A túl lassú tankokat nem ajánlom (Löwe a határon) mert nagyon rá vagy utalva a csapattagokra.
Döntsd el mely ágat (ágakat akarod húzni) és esetleg ahhoz válassz tankot.
Orosz medium/heavy ággal nem tudsz nagyon mellélőni, mert nem várható, hogy jelentősen gyengítenék.
Aki a Szovjet ágon halad (de még viszonylag kezdő), annak tier VIII prémium tankok közül melyik javasolt leginkább? (az elsődleges cél inkább a credit gyarapítás, a másodlagos csak a legénységnevelés)
-
IS6
(ennél sajnos nagyon keveslem a 176-os átütést. Még nem játszok annyi ideje, hogy tudjam betéve a gyenge pontokat)
-
T54 Prototype
amelynél szintén keveslem az ágyút, mondjuk a papír CDC-hez mérve)
-
SU-122-44
amit leginkább a pontatlan ágyúja miatt szidnak (nem tudom való-e kezdőknek...)