Szerintem jelenleg az FCM, CDC, Panter 8.8 hármasba van értelme gondolkodni, ha tier8-as prémet keresel.
FCM: 212 átütés limitált MM mellett -> garantált sebzés -> sok kredit. Pozitívum még, hogy nem franciás a szórása, tehát pontos. Hatalmas rammolási potenciál van benne, ami több száz ingyen sebzést jelent, ami meg még több kreditet. Relatíve jó a gun depje is.
CDC ugyanez, csak tier limit nélkül, még papírabb páncéllal. Rammolni sem ajánlott vele. Viszont mozgékonyabb, és brutális gun depje van. Jobb játékosok úgy lőnek vele, hogy a toronyból pixelek látszanak ki.
Panter 8.8-at annyira nem ismerem, viszont sok jó játékos szerint jó alternatíva. Megbízható löveg, tipikus jól lakott napközis német med feeling.
T-54 mod1-el az a bajom, hogy páncélzat az egyik előnye, viszont nem tier limites. Itt én bukottnak is érzem a koncepciót. T10-ben senkit sem fog meghatni a páncélod, de már t9-ben is bőven lesznek tankok, amik gyakorlatilag auto aimmal bevernek. Az alacsony penes ágyúd meg tovább fog csak boldogítani..
Löwe az én szememben egy szar. Lassú, és a páncélja sem jó. Egyedül a toronyra lehet vele építeni. Csaták egy részéről lemarad.
T34-el egyedül az a bajom, hogy lassú, és mintha az utóbbi időben kicsit könyebb lenne a kupoláját sebezni. Buff lehet, hogy változtatni fog a véleményemen.
112 létezésének az okát nem értem. Felfogni nem tudom, hogy miért a legdrágább prém tank.
T-34-3. D-25t.. már rosszul kezdődik.. ráadásul egy közepes tankon. NULLA gun deppel. Folytassam?
Aztán vannak ilyen STA-2, 59-Patton förmedvények is. Eszetekbe ne jusson ezeket megvenni!!!
Tier6-ból érdemes beszerezni a type64-et. Szerintem ahhoz képest, hogy prémium tank, nem érződik rajta, hogy "gyengébb" lenne kicsit. Nagyon jól használható randomba, és 6-os SH-n is.
Aki arra vetemedik, hogy tier5-be vegyen prém tankot, annak szerintem a Churhill III a legjobb választás, míg tier3-ba a pzS35-el, és a T127-el sem veszíthetsz sokat.
Tehát szerintem...
FCM50t, AMX CDC, Panter 8.8
Type64, Churhill III, PZs35, T127
ezek azok a tankok amiknek van értelme is.