Sziasztok,
Megvettem a japán tigrist, mert mint írtam ez nekem olyan tank amit bármikor előveszek rosszabb napokon és jó kedvet csinál. Mármint a tigris, nem a japán

, mert kiderült, hogy ööö, izé, nagyon gyenge. Jobb körben szerezhető vele 30k credit, de ha 8asba rak, ami sűrűn előfordult, akkor semmi értelme. Minden pattan, jó ha lősz vele egy hitet, és te leszel a csemege mindeki számára.
Viszont, szerintem ez nem marad így a későbbiekben, biztos, hogy kap majd javítást. Páncélja ellenben meglepően jó, sokszor nyeli a lövést, kb olyan mint a super pershing, csak természetesen tier 6ban. /ahol kevesebb az unicum

/
Mivel én tigris és panther szerető vagyok, ezért nekem a játékélményemet nem rontja, de jelenleg felesleges megvásárolni aki a kredit farmolásra szeretné használni, vagy jó prémium tankra vágyik. Kredit farmra, jt88 panther 88 javaslom. jt88 iszonyat lassú sniper, de nekem 30-50k hoz meccsenként, úgy, hogy nem vagyok jó játékos, panther 88 meg tökéletes sniper med , amit, ha óvatosan haszálsz ugyanúgy megvan 30-50k nyereség/csak mivel gyorsabb, ezért sokan mennek előre vele, mint a barom, pedig sniperként kell vele bánni/, és szerintem jobb is, mint a panther II. Hiába papíton több a panther II végsebessége, páncélja, ugyanúgy nem éri azt el, mert mire felgyorsulna, addigra vége a pályának. a két ágyú meg tök ugyanaz.
Remélem érthető, és jó is volt a leiratom.
Üdv,
Z
https://tanks.gg/tank/chi-se