Löwe egy nem túl jó tank, mert: lassú, páncélt csak a torony front kapott. De van egy jó ágyúja. Így támogató szerepkört kell vele felvenni, és a frontvonalon csak top tieresként lehet lenni )esetleg). Nekem nincs Löwe-m, de elég sokszor találkozik vele az ember.
Bár szidják, nekem még mindig 58%-os winrate-em van Löwe-vel (legutolsó 1000 mecs), igaz ezt általában nem egyedül, hanem egy másik Löwe-vel együtt szoktam elérni.
- Nos ne játsz vele késő este, mert akkor csak Tier X-be rak.
- Ne maradj egyedül, ha valakinek van egy kis esze akkor lerohan, jó ha valaki védi az oldalad/feneked.
- Tarts távolságot, mivel pontos ágyúd van a távolság a te legnagyobb barátod.
- Óvakodj az arty-któl, inkább maradj a fedezékben. Hoztunk már le úgy TierX-et, hogy Malinovkán campeltük a bázist. Hívhatnak camper noobnak, de nem a te feladatod spotolni. Ha a gyors medek tolják az egyik oldalt és nem látsz rájuk, akkor te védheted a másikat.
- Használd úgy mint a T29-et, csőlehajlása nincs, de a tornya pattinthat, amit sidesraperől kevésbé tudok elmondani, az eleje oldalát jobban átlövik no meg persze az alját. Tier8-ban van esélyed pattintani, ha jól beforgatod, vagy riszálod. Én be szoktam forgatni de már annyira, hogy átcéloznak az oldalára - akkor meg vissza. Ezzel egy piros játékost megtéveszthetsz. Egy jobb megtrackel, és leforog :-/
- Ha a csapatod gyorsan elhalálozik ne ess pánikba, mielőtt meghalsz leadhatsz még pár lövést és rögtön megvan az 50k (Ha meglövöd a saját hp-dat pl.)
- Ha épp nem megy vele a játék, akkor ne erőltesd.
https://tanks.gg/tank/chi-se