Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék 1 új accountot kezdeni hősiesen bevallom stat javitás miatt. A jelenlegi accounton 9k csata mellett 51% win rate és 1400as win 8 érték van tehát "alsó zöld" játékos vagyok viszont az első kb 3000 csatám nekem brutál sz.r volt. Érzem hogy ha most kezdeném ujra sokkal jobb statokkal rendelkeznék és így komolyabb klánokba is bejuthatnék. Úgy áll a helyzet hogy beruházhatnék 1 prémium tankra de érdekelne hogy a fentebb említett céljaimhoz mit ajánlotok. Jó kereső és szólóban jól teljesító prémtank érdekelne. LEhetőleg csak ezzel kapcsolatban várnék segítséget butus kommenteket amik a stattal lennének kapcsolatban nem kérek köszönöm!
Prém tankot, ha jót akarsz magadnak, neked kell választanod. Ha már van 9k csatát, akkor sejtheted, hogy neked melyik tanktípus, nemzet jön be. Azt fölvánszorogsz
erre a stat oldalra
belövöd a „credit per minute” felíratott, ezután kiválasztod, hogy ne csak az első 10 hanem 100-at lásd, és elkezdesz csemegézni. Az első helyezetek szoktak változni a nefferek/bufolásoknak megfelelően. Nem kell az elsőt választani, de az első 10-be (20-ba) már van olyan, ami kézre áll, akkor az a nyerő. Type 59, Panther/M10, KV-5 kiesik, mert nincs a boltokban. Ha nem ismered a prém tankokat, akkor segít neked a
tankelemzések oldal
. És ha ráérsz, várd meg a következő test szervet és azokon próbáld ki az általad kiválasztott prémtankot. (Mind ha, ezt a lehetőséget meg akarata volna szüntetni a WG, úgyhogy bocs, ha ez a lehetőség már nem él.) Remélem tudtam segíteni.
https://tanks.gg/tank/chi-se