Jelenleg 80 vendég és nincs Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 17 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 19 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 21 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 2 hónapja #135337 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Igen, az FCM lenne a legjobb, de az sajna szintén félrehord és mostanában konstans T9-et kapok. Ha azt hozná, amit kb.: 400 csatával korábban tudott, akkor más prémet nem is keresnék. De nem hozza...

Én Löwe-vel folyamatosan Tier X-est kapok. Tegnap is volt 100k+ credites köröm majdnem 4k sebzéssel de azt is elbuktuk. A 30%-os winrate elég lelombozó.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #135357 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

még mindig csak az fcm mint prém tank :D

-tierlimit (nem kell t10-ben szopnod)
-jo ágyu
-használato páncél
-jo mozgékonyság

wotreplays.eu/s...m_50_t
wotreplays.eu/s...m_50_t

Kajzoo: azért egyet hozzá fűznék: a neved alatti 2953-mas szám azt jelzi te super unicum vagy, vagyis azért egy kicsit más kategória, mint az ÁTLAG:D

Szóval ne tekintsük példának a te köreidet :woohoo:

10 éve 2 hónapja #135358 Írta: Jackal_hun

wotreplays.eu/s...4eb7e8

wotreplays.eu/s...4eb7e8

Parancsolj...két beállás a "Jó" Hulldownra

Segítségem Mercenary volt...Köszönöm neki.

Himmelsdorfon a 2. beállás Sand Riveren az első beállás volt a legjobb...Tier 9-es heavyk is pattognak. Nah azok a jó Helyek. Ott lehet JÓL Hull Downozni...Amúgy az első videóban az első hely ahova megyek...(az egy szar hely)..Sokan használják...

Tudom, hogy hogy kell beállni, nem ez a probléma, hanem az, hogy 3-ból 3x egy olyan ágyúval, aminek pattannia kellene, egy full képzletlen player szarrá lő.

Ezért jobb az IS7 páncélja, mert teljesen konzisztens, nincs meg a random faktor a toronyra, szóval az max arra jó hogy táncoltassam az ellenfél lövedékeit:D

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135364 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

wotreplays.eu/s...4eb7e8

wotreplays.eu/s...4eb7e8

Parancsolj...két beállás a "Jó" Hulldownra

Segítségem Mercenary volt...Köszönöm neki.

Himmelsdorfon a 2. beállás Sand Riveren az első beállás volt a legjobb...Tier 9-es heavyk is pattognak. Nah azok a jó Helyek. Ott lehet JÓL Hull Downozni...Amúgy az első videóban az első hely ahova megyek...(az egy szar hely)..Sokan használják...

Tudom, hogy hogy kell beállni, nem ez a probléma, hanem az, hogy 3-ból 3x egy olyan ágyúval, aminek pattannia kellene, egy full képzletlen player szarrá lő.

Ezért jobb az IS7 páncélja, mert teljesen konzisztens, nincs meg a random faktor a toronyra, szóval az max arra jó hogy táncoltassam az ellenfél lövedékeit:D

De megnézted? Pont arról szól a videó, hogy Merc nem tudja eltalálni se...mert túl kicsi a cél..Ha meg eltalálja pattan. Egy olyan ágyúval aminek át kellene vinnie. Vagyis egy Hellcat nem fog ott átvinni, ahol egy Pershing nem tud.

Valamint egy _Hentes_-nek is szólt aki szerint olyan egyszerű a Hull Down...de pl a Sand River az a pálya ahol a domb aljába beviszik a kupolát...ahova én álltam ferdán ott meg nem...Tehát nem igaz, hogy az olyan egyszerű lenne...

ui: Gondoltam, hogy tudod mi a Hull Down..De mint ahogy én nem tudom hova kéne mennem FCM-mel, mert soha egy kört se toltam....nem tudhatom mennyi amerikai hull downos tankod volt/van ( Tudom megnézhettem volna...de inkább szakaszoztam tovább :P )

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135368 Írta: Jackal_hun
Megnéztem, jó ez, de ugye ez egy mesterkélt helyzet. Dinamikusan mozgó tankoknál kissé bonyolultabb ez:D A másik meg, hogy egyetlen lövés nem ment arra a helyre, ahol engem átütöttek.

Mellékesen hol ment át a lövés rajtad is?:

Ahol mutattam.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

10 éve 2 hónapja #135377 Írta: Sunhair

Megnéztem, jó ez, de ugye ez egy mesterkélt helyzet. Dinamikusan mozgó tankoknál kissé bonyolultabb ez:D A másik meg, hogy egyetlen lövés nem ment arra a helyre, ahol engem átütöttek.

Mellékesen hol ment át a lövés rajtad is?:

Ahol mutattam.

Én normál csatába se nagyon mozgok azon a helyen ha nincs arty...és persze én is lövök folyamatosan. Az art persze veszélyes erre a helyre (a Himmelsdorfosra nem annyira) de ez minden hull downozó velejárója...értem hogy ott vitt át...de addig mennyit felfogtam..és ott tobzódó csekélyértelműekbe mennyit bele tudok tolni...

Amúgy majd lesz mégegy...ahol megpróbálom többször is belőni a torony gyengepontjait...

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135384 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
mindeki telikbe kurta a t32 tornyat ahogy kell,isu 445+rol mert onnan baromira weakspotra tud loni.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135387 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Valamint egy _Hentes_-nek is szólt aki szerint olyan egyszerű a Hull Down...de pl a Sand River az a pálya ahol a domb aljába beviszik a kupolát...ahova én álltam ferdán ott meg nem...Tehát nem igaz, hogy az olyan egyszerű lenne...

Ok, most jutottam gép közelbe és megnéztem mindkét repalyt. Köszönöm őket! Így már értem mire gondoltál. De nyilván egy adott pályán én is próbálok addig mocorogni míg a lehető legkisebb felületet kelljen kidugnom egy lövéshez.

Minden esetre részemről tanulságos volt a 2 videó :oops: Köszi még 1x.

Viszont Jackallal egyetemben mindezek ellenére engem is rendszeresen belőnek a vitatott helyen... Amit nem tudok hova tenni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

10 éve 2 hónapja #135390 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
3500 pattitnas. maus e75 is8... alig talaltak megint el 50 meterrol... mocorogtam h. ne lojjek be konnyen de 2x bemakoltak, meg a vegen HE-t lottek mar...
dmgem alig mert annyira nem birtam kimenni.

nem ertem ennyire balfaszok lottek ezek folyamatosan de melle .... pedig ha 4.5kt elerem huztam volna onnan a picsaba:D

10 éve 2 hónapja #135392 Írta: Sunhair

Ok, most jutottam gép közelbe és megnéztem mindkét repalyt. Köszönöm őket! Így már értem mire gondoltál. De nyilván egy adott pályán én is próbálok addig mocorogni míg a lehető legkisebb felületet kelljen kidugnom egy lövéshez.

Minden esetre részemről tanulságos volt a 2 videó :oops: Köszi még 1x.

Viszont Jackallal egyetemben mindezek ellenére engem is rendszeresen belőnek a vitatott helyen... Amit nem tudok hova tenni...

Ha tanulságos volt megérte....Sajnos a T34 nagyon félreismert tank :(
Vannak meccsek mikor bemákolnak mindig...van hogy sehogy. De az nem ezekben a "pózokban" van. Nekem szinte 100% olyankor mikor pl elmegyek a Himmelsdorf halálutcába. Ott ugye nincs emelkedő hogy dönts a tornyon...eltakarod a tested, de egy jobb player vagy egy makker kezdő csúnyán belőheti. Addig amíg egy Panther II-ben teszi lenyelhető...Az a baj, mikor Jagtiger vagy E100 csinálja...ne adj isten JagpzE100....Azért is tettem be a két videót és lövettem magam Mercenaryval, hogy megmutassam...azokon a helyeken egy tier 8 nem üt be. Tier 9 is elszenvedhet. A Tier 10-zel meg nem nekünk T34-eknek kell elbánni ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 2 hónapja #135462 Írta: Serged
Megválaszolva: Serged
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék 1 új accountot kezdeni hősiesen bevallom stat javitás miatt. A jelenlegi accounton 9k csata mellett 51% win rate és 1400as win 8 érték van tehát "alsó zöld" játékos vagyok viszont az első kb 3000 csatám nekem brutál sz.r volt. Érzem hogy ha most kezdeném ujra sokkal jobb statokkal rendelkeznék és így komolyabb klánokba is bejuthatnék. Úgy áll a helyzet hogy beruházhatnék 1 prémium tankra de érdekelne hogy a fentebb említett céljaimhoz mit ajánlotok. Jó kereső és szólóban jól teljesító prémtank érdekelne. LEhetőleg csak ezzel kapcsolatban várnék segítséget butus kommenteket amik a stattal lennének kapcsolatban nem kérek köszönöm!

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #135465 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék 1 új accountot kezdeni hősiesen bevallom stat javitás miatt. A jelenlegi accounton 9k csata mellett 51% win rate és 1400as win 8 érték van tehát "alsó zöld" játékos vagyok viszont az első kb 3000 csatám nekem brutál sz.r volt. Érzem hogy ha most kezdeném ujra sokkal jobb statokkal rendelkeznék és így komolyabb klánokba is bejuthatnék. Úgy áll a helyzet hogy beruházhatnék 1 prémium tankra de érdekelne hogy a fentebb említett céljaimhoz mit ajánlotok. Jó kereső és szólóban jól teljesító prémtank érdekelne. LEhetőleg csak ezzel kapcsolatban várnék segítséget butus kommenteket amik a stattal lennének kapcsolatban nem kérek köszönöm!

Prém tankot, ha jót akarsz magadnak, neked kell választanod. Ha már van 9k csatát, akkor sejtheted, hogy neked melyik tanktípus, nemzet jön be. Azt fölvánszorogsz erre a stat oldalra belövöd a „credit per minute” felíratott, ezután kiválasztod, hogy ne csak az első 10 hanem 100-at lásd, és elkezdesz csemegézni. Az első helyezetek szoktak változni a nefferek/bufolásoknak megfelelően. Nem kell az elsőt választani, de az első 10-be (20-ba) már van olyan, ami kézre áll, akkor az a nyerő. Type 59, Panther/M10, KV-5 kiesik, mert nincs a boltokban. Ha nem ismered a prém tankokat, akkor segít neked a tankelemzések oldal . És ha ráérsz, várd meg a következő test szervet és azokon próbáld ki az általad kiválasztott prémtankot. (Mind ha, ezt a lehetőséget meg akarata volna szüntetni a WG, úgyhogy bocs, ha ez a lehetőség már nem él.) Remélem tudtam segíteni.

10 éve 2 hónapja #135484 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Sziasztok!

Szia! Szerintem az új account helyett inkább a rerollold a jelenlegit, mert akkor megmarad minden ami goldot ért (ajándék prémtankok ha megvannak garázshely)+ frexp, fogyócikkek és használhatod továbbra is ugyanazt a nevet ami eddig volt. Nem tudom hogy eddig mire gondoltál pontosan, de ezzel szerintem sokkal jobban jársz.
A prémiumtank téma, pedig szerintem olyat válassz ami a te játékstílusodhoz közel áll, mert azzal könnyebben tudod összelőni az elvárt sebzést. Plusz előny ha van vmi mobilitása a tanknak , mert akkor nem lesz az az érzésed hogy lemaradzs a sebzésről, és a végjátékban is elényben leszek a lassabbakkal szemben (pl. t34)

10 éve 2 hónapja #135536 Írta: Jackal_hun

Sziasztok!

Reseteltesd a supporttal, jobban jársz.

Mindent válts át prémium fogyóeszközre, így át tudod húzni a pénzt. Adj el mindent, kivéve prém tankok. Ez marad meg:
- prém fogyóeszköz
- prém tank
- gold
- meg valami szar, amire nem emlékszem

Sok sikert:D

10 éve 2 hónapja #135544 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Most ne reseteld az account-od,mert nem törlődnek a statisztikáid,ki is van írva náluk! Valami gebasz van ezzel is,állítólag dolgoznak rajta.....

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 6 órája 33 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 14 órája 50 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 16 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 8 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.