Jelenleg 156 vendég és 2 Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 19 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 20 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 2 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 3 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 2 hónapja #134778 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Cdc nem szimpatikus szószerint 0 páncél,reprsszel szétszedik.

CDC nek a csőlehajlása (meg a motorja) a páncélja. Meg kell szokni, hogy nem kell vele hp-t tradelni és inkább 3 snapshotod menjen mellé és az enemy 3x lőjön el feletted, vagy a földbe, minthogy eltaláljon - inkább folyamatosan pozíciót kell váltani.
Nézz meg róla pár replayt.

Hozzáteszem, ha creditfarmot akarsz, a magasabb gold ár, magasabb creditszorzóval társul, vagyis a 12K- goldos tankoknál semmi sem hozza jobban a creditet még közepes/rossz játékkal sem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hónapja #134781 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Cdc nem szimpatikus szószerint 0 páncél,reprsszel szétszedik.

CDC nek a csőlehajlása (meg a motorja) a páncélja. Meg kell szokni, hogy nem kell vele hp-t tradelni és inkább 3 snapshotod menjen mellé és az enemy 3x lőjön el feletted, vagy a földbe, minthogy eltaláljon - inkább folyamatosan pozíciót kell váltani.
Nézz meg róla pár replayt.

Hozzáteszem, ha creditfarmot akarsz, a magasabb gold ár, magasabb creditszorzóval társul, vagyis a 12K- goldos tankoknál semmi sem hozza jobban a creditet még közepes/rossz játékkal sem.

ez így hülyeség, a legjobb kreditszorzója a játékban a Jt88-nak, a Type59-nek, a KV5-nek, valamint a Panther/M10-nek van.

10 éve 2 hónapja #134787 Írta: fekecss
Megválaszolva: fekecss
Én is a T54 Prototype-ot javaslom, jól lehet vele farmolni, kicsit nehéz tank jellege van, jó a páncélja - néha döbbenetes dolgokat is pattint.
Ha 10-es szintű csatában találod magad vele, akkor bujkálni kell, amire nem a legideálisabb, de ha van rajta látásjavító, akkor lehet vele óvatosan távolabbról is lövöldözni. Persze, 10-es szinten csak arany lőszerrel nagyrészt, mert különben csak kopogni fogsz.
De ha 10 arany lőszert ellősz akkor is megúszod kis mínusszal legrosszabb esetben - feltéve, hogy átütnek nagyrészt...

10 éve 2 hónapja #134789 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Update 9.9: Japán tigris 3750 arany, KaJaPa 10000 Arany :huh:

10 éve 2 hónapja #134790 Írta: PeZo84
Megválaszolva: PeZo84
Szia,

Meg tudod mondani a parmétereiket, és személyes véleményed, hogy megéri-e?
Én ilyenekre gondoltam pl, hogy:

kredit farm?
Tierlimit/hányas tierbe dob? /nem élvezet, ha 6os tigrist állandó 8asba dobja :)/
Átütés?
Tigris pattógósabb-e, mint a német?
Kanon olyan mint az e25? /kis töpszli gyors vacak.../

Ha még eszedbe jut valami, akkor előre is köszi! :)

Üdv,

Z

10 éve 2 hónapja #134794 Írta: stefanitsr
A páncélját hozta a tigristől. Teszt szerveren nehéz megmondani hová dobálja. Az ágyúja nem egy nagy eresztés sajna.

KaJaPa első körben nyolcas E25. Nem véletlen árazták magasra és első körben nem véletlenül nem is lehet kapni szerintem, túl OP lenne. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PeZo84

10 éve 2 hónapja #134796 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Az FCM-mel semmi baj sincsen a legjobb prémiumtank a játékban, van kellő átütése (212mm), az ágyú soft statjai nagyon jók (nem kell éveket várni a szűküléssel). Sík talajon hamar eléri az 50 km/h-t, gyorsan forog, tornya is gyors, gyorsan tölt, nekem kifullozva 6,19 a max (kávé nélkül), ami a 240es alfával elég jó dpm-et eredményez. A látótávja 400 m, ami elég jó, nekem már effektíven olyan 420-30 látótávom van menet közben (skillekből, felszerelésből) képes magának spottolni. A hátrányai az hogy a tank rohadt nagy, és "papír" ami azért nem annyira. Elég papír ahhoz hogy tier7-től bármi átlője, de a repesz sehol se, tehát attól nem kell félni, és a hatos, egyes hetes tankokat nagyon könnyen le lehet vele pattintani, ha eltalálod a szöget. Mert azért oldalpáncélja az van neki (80 mm asszem), tehát sidescrapeben óvatosan használható). És a WG is elmondta hogy azért nem nerfelik mert csak a nagyon jó játékosok kezében OP. Szerintem semmit nem változtattak rajta, nekem mostanság jobban is megy vele mint eddig.

10 éve 2 hónapja #134798 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

A páncélját hozta a tigristől. Teszt szerveren nehéz megmondani hová dobálja. Az ágyúja nem egy nagy eresztés sajna.

KaJaPa első körben nyolcas E25. Nem véletlen árazták magasra és első körben nem véletlenül nem is lehet kapni szerintem, túl OP lenne. :D

A statu report blogot már elárasztották ezekkel az infókkal, a vicc az, hogy erősíteni kell valahogy az ágyúját, mert magasabb szinten elég gyenge, szóval majd egy kicsit javított verzióban kapjuk meg:D

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134805 Írta: PeZo84
Sziasztok,

Kicsit kifejtenétek bővebben, mert ezek a számomra rébuszban beszélő 1-1 sorok semmitmondóak :)

Ezek szerint a tankok nem megvehetőek jelenleg?
japán Tiger ugyanolyan papír, mint a német, sniper gyenge átütésű ágyúval?
kanonennel mennyit lehet sebezni? Mert én pl a jgtiger 8.8 al örülök, ha megvan a 2000, de ettől függetlenül +30-50ezer kredit/meccs.

Köszi ismét :)

u.i.: jah és még annyi, hogy nem tudok más oldalakat nézegetni, mivel szinte minden blokkolt itt a munkahelyen, ezért nekem ez az oldal adja az infot.
Köszi a megértést is :)

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134813 Írta: stefanitsr
Japán tigrissel próbálok egy pár jó kört menni, aztán felrakom róla a videót.

Nincs páncélja, tetü, lassan forog első körben.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PeZo84

10 éve 2 hónapja #134816 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
CDC azért vacak, mert nagyjából bármi, bármilyen lőszerrel átüti, minden találatra veszít modult és/vagy legénységet és katasztrofális az ágyú szórása. Sniperkedésre majdnem teljesen alkalmatlan. Közelharcra meg azért nem való, mert úgy fordul, mint egy tanker, teljesen feltöltve. Meg rossz az álcája, ehhez képest a látótáv is kevés. Mire való?!

FCM50t régen a kedvencem volt. Sajnos utóbbi időben egyre rosszabb. CDC-s kezd lenni a szórása. Előnye, hogy limites, így sima AP elég bele és tuti jó profittal zárod a kört. Van némi páncél is rajta, tud pattintani. De az a szórás... Amikor már zsinórban a sokadik csatában buksz 800-1200 sebzést csak azért, mert tuti lövések a földbe, láncba, mellé mennek. Na akkor agyfaszt kapsz garantáltan. Felszerelésekkel szoktam kísérletezni, hogy töltésgyorsító mellé mit tegyek. Vertikális + célzásgyorsító oárost igényli az ágyú miatt.

Panther88, most nekem ez a kedvencem. Raktam fel múltkor 3x10 csata eredményét. Random, solo, egymásbutáni csaták, tehát teljesen valós szituációk. Az ágyúja pontos, szórása a legjobb. Kevés gold lőszert igényel. Páncélja nem túl erős, de azért tud pattintani. Mozgékonysága jó, a végsebessége gyenge. Sajnos nem limites. De itt legalább nem bukok egy rakás sebzést, mint az FCM esetében. Stabilan lehet hozni vele jó köröket. A 3. csík így gyorsan meglett. Ezért kedvenc most.

KV-5 egy tolatós tank. Odagurulsz a frontra, megfordulsz, hogy eldugd a két böszme gyenge pontját és beforgatod. Nagyon jól pattint. Szuper tűzgyorsaság. A gond, hogy lassú és T9-ben sokszor kevés az átütés. Csak azért nem megyek vele sokat, mert ez a lassúság nekem nem jön be. De amúgy jó vas.

T-54 protot nézegettem. Majd talán ki is próbálom. De az az átütés, borzalmasan kevés. És mivel jól páncélozott, így a mozgékonysága sem az igazi. Szóval nehéz vele oldalba kerülni, ahol már elég az átütés. Saját tierben tuti jó, de T9-T10-ben sok vizet nem zavar...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 2 hónapja #134819 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Én még mindig FCM-t fogok venni a limit miatt.

10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #134828 Írta: PeZo84
Halkan megjegyzem a vidi is tiltott :)

Azt azért megmondod, hogy mit jelent az, hogy "majd egy kicsit javított verzióban kapjuk meg"? Még nem vásárolható meg?

Egy álmom az, hogy végre egy olyan tigrissel mehessek, ami képes pattintani! Nem hiszem el, hogy olyan lehetetlen egy ilyen tank létrehozása ebben a játékban, de ahogy olvastam a leírásod, az marad. Csak azt nem értem miért, mikor a 2vh egyik legjobb tankjáról beszélünk :( Főleg, ha tier 6ban van, amiben ugye elég sok 2. vhs tank szerepel. t34 ek pantherek /vk30.02m, mert nekem az az igazi panther/ shermanek, stb. Ezek azért pattanjanak már le nagy eséllyel a tigrisről :) Dehát akkor úgy néz ki nem fog megtörténni. Mindegy tigrisgyűjtőként azért megveszem majd.

Még annyit hozzáfűznék, hogy szinte az elejétől játszok ezzel, csak sokáig hanyagoltam, főleg mikor annó elértem a tigrist, és konstatáltam, hogy szinte semmi nem pattan róla ezáltal garázsba raktam a játékot. Most már más felfogással vettem elő tök véletlenül és megszerettem újra, de a tigris örökre fájó pont marad /tigris 2vel egyetemben/ :(

Ugyanez a helyzet a pantherral, mert az a különböző hadászati szaklapok szerint még jobb is volt, mint a tigris, bár a szövetségesek pl nehéztankkét tartották számon ellentétben a németekkel, akik közepesnek.

u.i.: Jah igen azok kíméljenek, akik megmondanák nekem, hogy akkor menjek játszani a warthunderral, mert újra elkezdeni, /1-es szintű borzadályokkal/ kifejleszteni mindent már nincs kedvem. :) Köszi

10 éve 2 hónapja #134839 Írta: stefanitsr
Az STA-2 kapott egy kis buffot, amire, valljuk be, régóta szüksége volt:

Mellékletek:

10 éve 2 hónapja #134854 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Az STA-2 kapott egy kis buffot, amire, valljuk be, régóta szüksége volt:

Így már-már OP lesz... :P :P

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 8 órája 17 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 9 órája 19 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 16 órája 33 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.