Halkan megjegyzem a vidi is tiltott
Azt azért megmondod, hogy mit jelent az, hogy "majd egy kicsit javított verzióban kapjuk meg"? Még nem vásárolható meg?
Egy álmom az, hogy végre egy olyan tigrissel mehessek, ami képes pattintani! Nem hiszem el, hogy olyan lehetetlen egy ilyen tank létrehozása ebben a játékban, de ahogy olvastam a leírásod, az marad. Csak azt nem értem miért, mikor a 2vh egyik legjobb tankjáról beszélünk

Főleg, ha tier 6ban van, amiben ugye elég sok 2. vhs tank szerepel. t34 ek pantherek /vk30.02m, mert nekem az az igazi panther/ shermanek, stb. Ezek azért pattanjanak már le nagy eséllyel a tigrisről

Dehát akkor úgy néz ki nem fog megtörténni. Mindegy tigrisgyűjtőként azért megveszem majd.
Még annyit hozzáfűznék, hogy szinte az elejétől játszok ezzel, csak sokáig hanyagoltam, főleg mikor annó elértem a tigrist, és konstatáltam, hogy szinte semmi nem pattan róla ezáltal garázsba raktam a játékot. Most már más felfogással vettem elő tök véletlenül és megszerettem újra, de a tigris örökre fájó pont marad /tigris 2vel egyetemben/
Ugyanez a helyzet a pantherral, mert az a különböző hadászati szaklapok szerint még jobb is volt, mint a tigris, bár a szövetségesek pl nehéztankkét tartották számon ellentétben a németekkel, akik közepesnek.
u.i.: Jah igen azok kíméljenek, akik megmondanák nekem, hogy akkor menjek játszani a warthunderral, mert újra elkezdeni, /1-es szintű borzadályokkal/ kifejleszteni mindent már nincs kedvem.

Köszi
https://tanks.gg/tank/chi-se