Szerintem az átütése nagyon gyenge,főleg hogy megy tier 10-be is.Ha pedig goldot használsz,nem lesz haszon.Én javasolnám hogy nézz videókat és kérdezz meg másokat is a Panther 8.8-ról ha mindenképpen med kell.Bár az sem orosz,de a lövege léptékekkel jobb.Ha nem kell mindenképpen med,akkor T34,vagy JT 8.8.Még viszonylag kevés sebzéssel is elég jól hoznak a konyhára.Remélem hogy nem fog nekem esni senki a véleményem miatt.
Ha jól tudom annak sincs valami jó átütése, Jt 8.8 nem kell, T34 van de már nem az a feeling ami régen volt.
Mozgékony prém kellene (FCM 50t van), Light lenne a legjobb, de az nincs 8-asban.
Nekem tetszett az T54 proto. Ahogy korábban is írtam, Type59 -5-10% a legtöbb téren, de pl a fronpáncélja erőteljesebb mint az IS6-é, az ágyúja pontosabb, szóval összességében ígéretes.
Sziasztok. Amcsi Scorpio TD-rol szerettnek erdeklodni, a multkori teszt szeron rajta volt most meg nincs. Erdekelne legenyseg fejlesztes celjabol, a WG lemondot rola nem is fog megjeleni a kovetkezo pachekben?
Egy ilyet majd én is beszerzek, de majd jövőre valentin napkor, mert ugye a 75%-ért szinte ingyen van, és szerintem elég jó lehet, főleg hogy a matilda bp is az egyik nagy favorit.
Scorpion elvileg benne van a patchben (utolsó infó szerint küldetéssel megszerezhető lesz, vagy legalábbis nem vásárolható). Többet nem tudunk.
Kérdés:
Ha egy járműnek a tankopédiában van aranyban megadott ára, de nincs ugye prémium shopban, akkor az felejtsem el megvenni? Rudy-ra gondolok pl.Csak a tank érdekelne, a plussz cókmók nem , ami a prémiumshopban van speciális ajánlatként.
Köszi
Nincs benne sem a fejlesztési ágban sem pedig simán szólóban a shopban!
Így csak 1000 arany + 30 prémium nap csomagban tudod megvenni!
Ha wotoznak,aķkor ők tuti megkapják a mag.. őő prémium tankokat...
A teszt szerveren nincs bent nekem a t54 proto orosz med. Szeretném kipróbálni de így nehéz lesz.. Valamit frissíteni kell a kliensen belül, hogy tudjak vele "csapatni" egy-két kört?
Jt.8.8 tipikusan az a tank, ami a gyenge játékosoknak tetszik, mert nem látják benne azt a rengeteg hátrányt, ami a mobilitás hiányából és a szánalmas alfából származik. Viszont jól keres, volt nekem is.
Én nem vagyok nagyon jó de szar játékosnak se tartom magam! De én a Jt.8.8-at nagyon szeretem mert a legjobban hozó prémium tank. Lehet azért tetszik mert jól hoz de akkor is szeretem Lassú nehezen fordúl de ha szar kört mész vele akkor is megvan a 40000 credit tisztán közepes kör 70-80000 a jó meg 120 tól fölfelé egyszer volt egy 6600 as köröm vele vesztettre 176000 volt a kereset
https://tanks.gg/tank/chi-se