Bárkit szét lehet vele szedni. 
ezzel a kijelentéssel csak óvatosan... 
Figyelj nekem ez a tapasztalatom...ennek a tanknak megvannak a képességei arra hogy megegyen bárkit szerintem.Eddig egyetlen egyszer kellett aranyat töltenem egy E75 ellen ami be volt forgatva. De persze lehet hogy csak mákos vagyok vele mert ez is egy opció.
Egy igazi td szerintem, főleg ha kigyúrrod a látótávot rajta akkor aztán fuuuu..... 
Igen az. Az örömködő most nemrég tettem fel róla képet, hogy mire képes.
De azért a hátrányaival is számolni kell.
Többek között:
1. Ne csellengj egyedül, maradj a fő csapattal, vagy szétkapnak a lightok és medek.
2. Sose mutogasd még az oldalát se, a hasát pedig dugd el, ott simán belövik.
3. Vannak akik bárhol bármikor belövik. Pl. RHM és jó pár TD olyat ver rád szemből, hogy a fél hp-d és legénységed elviszi. Az RHM simán belőtte a tornyot és nem egyszer. Káromkodtam is rendesen.
4. Töltésgyorsító, venti és a legfontosabb a periszkóp. Minél messzebb látsz annál nagyobb az előnyöd.
Nagyon jó kis TD, csak sok idő kell megszokni a csiga tempót, ami miatt néha szó szerint lemarad a csatákról. Nem egyszer akkora lendülettel indultak el a medek, lightok és a gyorsabb heavyk, hogy még ellenséget se láttam és már vége volt. Viszont ha jó helyre állsz vele, simán hozza amit kell.
De nem visz át mindent ez se, tehát igenis célozni kell vele a megfelelő gyengébb pontokra.
A végén pedig. Az álcát itt felejtsd el. Ez már a térkép feléről minimum úgy világít mint egy 1000 W-os égő 1 szobában.
https://tanks.gg/tank/chi-se