Tegnap vettem meg az IS_6-ost.
Eddig ÓRIÁSI CSALÓDÁS......!!!
Csupa jót olvastam róla, de mintha ebből semmi sem lenne igaz...........
Van IS-em is azzal nagyon szeretek játszani és jól is megy vele, de ezzel ?????
Milyen legénységed van benne ? A hozzá kapott 50%-ost ne erőltesd, mivel prémium, átrakható bele az IS legénysége, és rögtön megugranak a lehetőségeid. Milyen felszerelést tettél rá ? Én a WZ-111-esemre töltésgyorsítót, vertikál stabot, és GLD-t tettem, a GLD esetleg cserélhető ventillációra. Ezzel együtt a benne levő lányok a negyedik skilljüket gyúrják, így már eléggé kellemetlen tudok vele lenni, persze messze nem annyira kellemetlen mint egy buldoggal vagy a baguette-el. Ezek nélkül a tierjében csakugyan eléggé elveszett lehet.
Tegnap vettem meg az IS_6-ost.
Eddig ÓRIÁSI CSALÓDÁS......!!!
Csupa jót olvastam róla, de mintha ebből semmi sem lenne igaz...........
Van IS-em is azzal nagyon szeretek játszani és jól is megy vele, de ezzel ?????
Lehet bennem van a hiba?????
Valami ötlet??
De mi a baj vele pontosan? Páncél? Tűzerő? Mobilitás?
Álcafestés megvan mind a 3 féle pályára, távcsövet dobtam rá (periszkópot azért nem, mert szinte végig mozgásban vagyok vele), háló is van rajta, a GLD-t így nem tudom mi, de töltésgyorsító van rajta 3.-nak.
Álcafestés megvan mind a 3 féle pályára, távcsövet dobtam rá (periszkópot azért nem, mert szinte végig mozgásban vagyok vele), háló is van rajta, a GLD-t így nem tudom mi, de töltésgyorsító van rajta 3.-nak.
Type64-re mit ajánlotok első skillnek? Én parancsnoknak 6. érzéket gondoltam, többieknek álcát. Vagy szerintetek elsőnek ne ezeket?
Válaszokat előre is köszi!
elso re rakj mindre alcazast, es ha megvan a 100% vagy kepezd at goldert a parancsonkot, vagy huzd olyan 130-150%ig(2. skill 30-50%) es kepezd at kreditert, es rakd bele a 6.erzeket. 1. skillnel meg siman lehet kreditert atkepezni nem buksz sokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF
Mennyire pontatlan a japán prém tank (chi nu kai) ágyúja? Kb 80 méterről hibáztam el egy egyhelyben álló T43-at... wotreplays.com/...513c5e
Valószínűleg agresszíven, fenyegető pózban parkolt, az lehetett a gond.
Valószínű
Sejtettem, hogy azért ez került az ajándék tank helyére, mert kevesen vannak vele, de valami pozitív dolgot vártam tőle, mozgás közbeni szórás értéket v valami hasonlót.
https://tanks.gg/tank/chi-se