Sziasztok! Bekerült ez az új light tank 15 napra. Akkor ez is ilyen különleges alkalmakra való tank lesz és nem fog bekerülni szólóban? Mondjuk a 15k-s csomag ha azt nézzük megéri mert abból az aranyból már lehet venni akciósan majd egy CDC-t a prémnapok pedig mindig jól jönnek.
Sziasztok! Bekerült ez az új light tank 15 napra. Akkor ez is ilyen különleges alkalmakra való tank lesz és nem fog bekerülni szólóban? Mondjuk a 15k-s csomag ha azt nézzük megéri mert abból az aranyból már lehet venni akciósan majd egy CDC-t a prémnapok pedig mindig jól jönnek.
Kipróbáltam a Panther 8.8-at, egyáltalán nem rossz tank szerintem.
Meg is vennéd?
Már megvettem.
Még írj róla majd,én is szemezek vele egy ideje,mivel nekem az M10 is be jött.
Semmi különös:
- mozgékony
- az ágyú sokkal pontosabb. min t eddig bármelyik amit "pontosnak" mondtak, tényleg oda lő ahova kell
- közepes átütés
- páncél nincs, de a Panthernak se volt
Meg is vennéd?
Már megvettem.
Semmi különös:
- mozgékony
- az ágyú sokkal pontosabb. min t eddig bármelyik amit "pontosnak" mondtak, tényleg oda lő ahova kell
- közepes átütés
a kozepes atutes ezzel a pontossaggal azt jelenti gold nelkul barmit atlosz, talan maus/e100-n kivul...
Meg is vennéd?
Már megvettem.
Semmi különös:
- mozgékony
- közepes átütés
a kozepes atutes ezzel a pontossaggal azt jelenti gold nelkul barmit atlosz, talan maus/e100-n kivul...
Én nem állítottam mást:D Na nem mint ha az aranylőszer bármire jó lenne, ebben a tankban:D
https://tanks.gg/tank/chi-se