Jelenleg 48 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 8 hónapja #262244 Írta: robertgida
Megválaszolva: robertgida
Nem irtad le hogy td vagy heavy jöhetne számitásba.Löwe tényleg jó,de sokat dobja 10esekhez.Td ami jól hoz a svéd strv s1,igaz papir,de sebzése,álcája jó,2 lövés utána ha betalál már kapsz netto 50k-t.de td résznél még ott a 8as kina wz,ami megint csak szorja a lóvét

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #262252 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Lowe-n gondolkozok en is, van egy csomo aranyam. Allitolag a buff ota eleg jo lett.

7 éve 8 hónapja #262257 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Sokkal használhatóbb mint előtte.
A buff után pillanataok alatt rá tudtam tenni a 3GM-et, előtte nem bírtam. Én ajánlom...

Lowe-n gondolkozok en is, van egy csomo aranyam. Allitolag a buff ota eleg jo lett.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci

7 éve 8 hónapja #262262 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sokkal használhatóbb mint előtte.
A buff után pillanataok alatt rá tudtam tenni a 3GM-et, előtte nem bírtam. Én ajánlom...

Meg paradicsompalanta koromban csak azert feltelepitettem a teszt szervert, hogy menjek a Lowe-vel. Akkor meg kozelebe nem voltam tier 8-nak rendes tankokkal, Hetzer volt a legnagyobb vas a garazsomban. A regi szep idok emlekere holnap meg is veszem a Mighty Lowe-t.

Oriasi sikernek konyveltem el, mikor mikor sikerult 1 sebzo lovest leadnom egy csataban. :d3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BiO_rOo_BOT, armin_fan, Sics, Kulung69

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262265 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Leopardusz beküldte:
Az E25 nem ugyanolyan mint a T34, vigyázz... :wine: :P

Ez megint ilyen valamit venne eset. Mint ha az autókereskedőnél hangzana el, hogy corsa van? Nincs. Akkor egy ford transitot érdemes?

Ja Leopardusz képzeld tudom melyik az E25 és melyik a T34 ,és voltam katona is képzeld 86 Januárba bevonultam 87 Októberben leszereltem 122 tüzéri ezrednél szolgáltam.
Nekünk akkor T72 harckocsiink voltak.

Prémtankot szeretnél venni, oké.
Sajnos mivel nem ismerünk ezért nem tudjuk, hogy mi "fekszik" neked.
Nekem ott áll a garázsomban a t-34, és nem használom, mert nem szeretem, szívesebben megyek a Skorpion G-vel. De ez én vagyok. A 8-as Wz Td megint a sorára vár.

Dobilacinak érdemes lenne válaszolnod, gyanítom, hogy nem fogsz tőle rossz tanácsot kapni.

@Dobilaci:, én a rengeteg aranyam arra használom, hogy szabad XP-vé konvertáljak Xp-t. Ezáltal kihúztam az obj 140-et, Obj 263-at és most a T-30-ra gyúrok. Lehet hülyeség, de nem kell egy őjabb prémtank, a Revo-val sem megyek annyit vagy az Strv-vel mint kellene, és lehetne. Túl sok tank, kevés idő.

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262274 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Most akkor milyen prémium Tankot érdemes venni,amivel jó pénzt is keresni,úgy mond kreditet és tapasztalati pontot,milyent ajánlanál te szerinted?
Köszi :)

Megmondod mi a jatekban a neved es ajanlok neked prem tankot. A te erdekedben, mert mast ajanlanek egy jo es atlag vagy egy atlag alatti jatekosnak.

Erről egy zseniális ötlet jutott eszembe.
Nem tudna valaki írni egy kis programot, amibe beleírom dobilaci által kért paramétereket, és kidobja, hogy milyen prémium tank ajánlott az adott kuncsaftnak?
Eszméletlen sok hozzászólást lehetne megspórolni.
Sőt tovább megyek, a találatok linkek lennének, az aktuális tank elemzéséhez.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 8 hónapja #262275 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Most akkor milyen prémium Tankot érdemes venni,amivel jó pénzt is keresni,úgy mond kreditet és tapasztalati pontot,milyent ajánlanál te szerinted?

Megmondod mi a jatekban a neved es ajanlok neked prem tankot. A te erdekedben, mert mast ajanlanek egy jo es atlag vagy egy atlag alatti jatekosnak.

Nem tudna valaki írni egy kis programot, amibe beleírom dobilaci által kért paramétereket, és kidobja, hogy milyen prémium tank ajánlott az adott kuncsaftnak?

- Végre feltaláltam az automata borotváló gépet!
- De kérem! Minden embernek más az arca.
- Igen. Először. :d3: :newyear1:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, BiO_rOo_BOT, Leopardusz, Lord_Loga, csuzda, Lucimiento, MegaJani, Admiral_von_Yorck

7 éve 8 hónapja #262286 Írta: johnredford
Megválaszolva: johnredford

mindig az a legjobb,amit épp nem lehet megvenni.
ezt mindenki tudja. :trollol:

7 éve 8 hónapja #262288 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Csak úgy... Segit a döntésben

www.wotinfo.hu/...ek-wot

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262293 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Legyen dinamikus, üssön àt, sebezzen jòl.
Ez a jò tank ismérve.
A pàncélnak màra egyre kevesebb szerepe van, mert annàl nem tudsz kettes gombot nyomni, hogy erősebb legyen.

Szűrd ki a lassú, 30-35 alatti tankokat. Szűrd ki a gyenge àtütésűeket. Ami marad, arròl olvasd el a teszteket. Oszt hajrà :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli

7 éve 8 hónapja #262296 Írta: Tyrannus9
Megválaszolva: Tyrannus9
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Sokan írják itt, hogy milyen használható tank az FV4202. Elég sok csatát mentem vele, de még mindig nem jöttem rá mi a szöszt kezdjek vele. Nem igazán érzem hogy lenne benne sebzéspotenciál. Tudnátok adni hozzá pár tippet, hogy lehet legjobban használni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: armin_fan

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #262306 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Legyen dinamikus, üssön àt, sebezzen jòl.
Ez a jò tank ismérve.
A pàncélnak màra egyre kevesebb szerepe van, mert annàl nem tudsz kettes gombot nyomni, hogy erősebb legyen.

Szűrd ki a lassú, 30-35 alatti tankokat. Szűrd ki a gyenge àtütésűeket. Ami marad, arròl olvasd el a teszteket. Oszt hajrà :)

Vagyis CDC :d3:

7 éve 8 hónapja #262309 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Én szívből remélem, hogy nem az említett e25 vs t34 kérdező statját találtam meg, bár névre, országra stimmel, belépés sem rég volt. Tier 5ig jutott, de hetes nyolcas tankban gondolkodik. Amcsi neheze nincs de T34 a cél. Német vadásza a Marder, de e25ről beszélünk. Vagy akkor mondjunk mást mi a jó tank. Teljesítményre az illetőt egy komolyabb bot lekörözi. Senkit nem akarok bántani, de ne ajánlgassatok neki nagyvasakat, mert csak +1 retard Löwe a csapatodban.
Német med vonalat látni vélek, szerintem egy Pz T25 bőven jó lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Sics, MegaJani, KLC_KTE

7 éve 8 hónapja #262324 Írta: Töknormáliskatona
Megválaszolva: Töknormáliskatona
Szia :)

Nekem is volt olyan nagy szerencsém hogy megnyerjem a Lorraine-t.

A legfontosabb ugye, mint gondolom már láttad hogy maradj hátul. (Persze a végjáték fele lehet aktívan spotolni is vele :)

Mindenképppen rakj rá: Álcahálót (azzal NAGYON jó az álcaértéke), Célzásgyorsítót (a rossz célzási idő miatt), és végezetül Periszkópot( ha már úgyis hátul csücsülsz minek a távcső :)

Játékstílusnak pedig,: A csata elején menj heavyket supportolni aztán ha elesett az az oldal és tudod hogy egy tárból (kb.1250 sebzés) nem tudod kilőni az ott tartózkodó tankokat, akkor a medek várnak rád :)

Remélem segítettem :)

7 éve 8 hónapja #262329 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE

Én szívből remélem, hogy nem az említett e25 vs t34 kérdező statját találtam meg, bár névre, országra stimmel, belépés sem rég volt. Tier 5ig jutott, de hetes nyolcas tankban gondolkodik. Amcsi neheze nincs de T34 a cél. Német vadásza a Marder, de e25ről beszélünk. Vagy akkor mondjunk mást mi a jó tank. Teljesítményre az illetőt egy komolyabb bot lekörözi. Senkit nem akarok bántani, de ne ajánlgassatok neki nagyvasakat, mert csak +1 retard Löwe a csapatodban.
Német med vonalat látni vélek, szerintem egy Pz T25 bőven jó lesz.

És tényleg! Megmosolyogtató Tier 8-as prémtankkal indítani a T5 feletti életet. Az a nagy gond, hogy sokan azt hiszik, hogy egy átlag feletti tankkal majd ők is unicumok lesznek! Holott minden tankhoz kell tudás, aki nem tud tier 3-4-es TD-vel játszani, az az E25-tel se fog. Én se vagyok egy nagy játékos, van kb 2000 csatám, amióta újrakezdtem, de amíg nem tanulok meg rendesen tier 5-6-ban játszani, addig feleslegesnek vélem, hogy feljebb menjek. Van egy Su-122-44-em, jelenleg ez a plafon. De ezt se hajtom túl. A T 25 valóban jó választás lehet, illetve ha már Heavy, akkor szovjet vonalon a Churchill! Tier limites, bár rá kell érezni. Az első 50 csata kemény lesz vele, de miután ráérez az ember, hozza a pénzt és a tényleges tapasztalatot is. Én mindenképp Tier 5, vagy az alatti tankot javasolok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUNterRichie, Leopardusz, ShooterHUN

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 30 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.