A meccs eredmenye ugyanez lett volna
Mivel van 400.000goldom rohadtul nem szamit mivel lovok. Mivel mint mondtam gunmarkozas megy raadasul fogadasra mennyi csatabol, ez segit. Aki erto szemmel nezi lathatja ettol meg minden loves celzott es vagy track vagy weak point. Technikai kivitelezest kritizalni innentol picit fajdalmas.... Illetve a fanyalgoknak uzenem lehet mutatni napi 1db 5k felett sebzo csatat akármilyen loszerrel es utana johet a gold kritika... Goldnoob cheater hacker butasagok. Ja nincs mod.
Az avg dmg pro, de a WR még pro-bb... wtf?!
Akarsz róla beszélni?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GoldMalac
GoldMalac szerintem menj egy ugyanilyen/hasonló kört sima lőszerrel és akkor mindenki megnyugszik, hogy azzal is el lehet érni jó eredményt.
Amíg az ellentábor szintúgy full APCR-el sem tud 6k sebzéses kört menni (egy t8-as tierlimites meddel !!!!!), addig felesleges vergődni az AP-s meccsekért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, GoldMalac
Azért ahhoz elég vastag bőr kell legyen valakinek az orcáján, hogy egy 3500 körüli rencentet toló játékosnak ( ilyen a Goldmalac ..) megmagyarázza hogy miképp kell egy tankkal jáccani
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, GoldMalac
Azért ahhoz elég vastag bőr kell legyen valakinek az orcáján, hogy egy 3500 körüli rencentet toló játékosnak ( ilyen a Goldmalac ..) megmagyarázza hogy miképp kell egy tankkal jáccani
Nem hiszem hogy a játékával lenne gondjuk a srácoknak hanem hogy egy full gold videóval akarja "eladni" a Type 59-et.
Az átlag játékos egy visszajátszásban nem fogja minden lövésnél látni (fölég T8-10-ben) hogy az most gyenge pont vagy sem. Csak annyit látnak hogy mindenre gold megy ezért höbörödnek fel hogy "persze úgy könnyű"
Ezért javasoltam egy sima lőszeres videót is.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
GoldMalac
Látogató
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261379Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
látszik az csak vedd fel a szemüveget......nem kell butaságokat beszélni. kár volt belemennem az egészbe.. ilyen eredményt is meg kell itt magyarázni az a vicc
amugy ha nézitek milyen szűkülése van ennek a lövegnek és pontossága.. az apcr legalább gyors., segít.
Körülbelül 2 perc alatt találtam egy videót amiben csak AP-t visz a jóember és mégis 2700 sebzést oszt ki. (nem bántásból GoldMalac)
Szóval aki kérdezte annak a válasz "igen sima lőszerrel is lehet nagyot alakítani a Gold csak rásegít kicsit"
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
GoldMalac
Látogató
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261385Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
a titok amugy jatek előtt 2 pohar Jameson es 3 zacskó spedifen.. ellazít
Ez a goldfétis vs. goldfóbia elég vicces. Mindenki azzal lövöldöz amivel akar. Főleg, ha fussa. De attól kapok agygörcsöt, mikor a csapattársak sajnálnak 3 goldot ellőni és ezért bukjuk a meccset.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Balista1, Sics, GoldMalac
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...