Sziasztok Boldog Újévet kívánok mindenkinek
Volna egy kérdésem E25 kis német páncélvadászt még meg lehet venni?
És ha igen akkor hogyan és hol?
Infókat előre is köszönőm
Akkor most nem lehet megvenni az E"% német páncélvadászt?
A T34- Amcsi prém tankot érdemes meg venni? vagy melyiket ajánlod? köszönőm előre is a segítséged
Akkor most nem lehet megvenni az E"% német páncélvadászt?
A T34- Amcsi prém tankot érdemes meg venni? vagy melyiket ajánlod? köszönőm előre is a segítséged
T34 nem igzán jó.legtöbször 10esek közé dob be vele,páncélja szinte nudli,7es med belövi röhögve.Sebzése jó,pontos,de manapság már semmit se ér.majdnem olyan mint egy arty,mindenki ezt lövi mert betalál rajta bárhol.
Most akkor milyen prémium Tankot érdemes venni,amivel jó pénzt is keresni,úgy mond kreditet és tapasztalati pontot,milyent ajánlanál te szerinted?
Köszi
Ember kértem egy véleményt,ha nem akarsz segíteni,vagy nincs szándékodban akkor NE! üsd bele az orrodat,én ha nem tudok segíteni másnak,rosszat nem mondok,vagy azt mondom sory NEM! tudom.
De tudod mit,nem is kel a segítséged! akadnak még itt jóravaló emberek is.
Leopardusz beküldte:
Az E25 nem ugyanolyan mint a T34, vigyázz...
Ez megint ilyen valamit venne eset. Mint ha az autókereskedőnél hangzana el, hogy corsa van? Nincs. Akkor egy ford transitot érdemes?
Ja Leopardusz képzeld tudom melyik az E25 és melyik a T34 ,és voltam katona is képzeld 86 Januárba bevonultam 87 Októberben leszereltem 122 tüzéri ezrednél szolgáltam.
Nekünk akkor T72 harckocsiink voltak.
Ember kértem egy véleményt,ha nem akarsz segíteni,vagy nincs szándékodban akkor NE! üsd bele az orrodat,én ha nem tudok segíteni másnak,rosszat nem mondok,vagy azt mondom sory NEM! tudom.
De tudod mit,nem is kel a segítséged! akadnak még itt jóravaló emberek is.
Saját magadnak is szűkítheted a kört. Írod a tapasztalati pontot is, itt már felmerül a kérdés hogy van-e olyan nemzet amit jobban tolsz mint a többit. Mert akkor érdemes lehet abból a nemzetiségből választani a legénységképzés miatt.
Last edit: 7 éve 8 hónapja by diszno_sajtt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ShooterHUN
Most akkor milyen prémium Tankot érdemes venni,amivel jó pénzt is keresni,úgy mond kreditet és tapasztalati pontot,milyent ajánlanál te szerinted?
Köszi
- Cromwell berlin (amikor berakják, valószínűleg mostanában nem fogják)
- STRV M42/57 (hatos környékén jól ellubickol. Annyira nem magas a kredithozama, de jó kis support gépezet)
- T28F30 (veszel egy 1700 ft-os 3-as holiday ops csomagot, 90% hogy lesz benne) Jelenleg 70 körül hoz prémmel és a holiday opssal egy jó csata, prém nélkül a későbbiekben is stabilan meglesz a 20-25, ha már 4-5-öt lősz.
- FCM50T, mert tierlimites, 212 pen nyolcasban elég, 9-ben ott a mastercard
Én azért maradnék a helyedben hatosban az első prémiumnál. Sokat számít, hogy ott kevésbé jó tehetségűek is szaladgálnak.
Köszi
Megmondod mi a jatekban a neved es ajanlok neked prem tankot. A te erdekedben, mert mast ajanlanek egy jo es atlag vagy egy atlag alatti jatekosnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Leopardusz, ShooterHUN
Köszi
Megmondod mi a jatekban a neved es ajanlok neked prem tankot. A te erdekedben, mert mast ajanlanek egy jo es atlag vagy egy atlag alatti jatekosnak.
Ott a pont!
Mondjuk egy Löwe-vel nagyot nem hibázol.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#262243Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Pl megadhatnál valami támpontot, ami mentén adhatunk tanácsot... Keresni mindegyik keres.
Kérdés h neked melyik stilus fekszik jobban, pl az E25é vagy a T34é, mert nem ugyanaz... . Vagyis inkább TD, inkább med, v heavy, v light, v neadjisten arti
Megmondhatnád h melyik nemzet ágait huzod, h a prém tankhoz legyen használható legénység is. stb.
Ha ezeket tudnánk, akkor komolyabban tudnánk venni a kérdést
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...