Leírom az enyémeket is, mert tudom kezdőként milyen nehéz volt a kevéske pénzemből prémtankok közt döntenem....(Urbán legenda a WG "playtowin" üzletpolitikája, de én nem bánom, szeretek nyerni....

"S egy nyert csata után 2 hónappal, már ki emlékszik, hogy mivel nyerted(tétek) meg? Csak a megnyertétek számít...!")
LT:
M41 90mm GF (Ezt én VIII CW,SH spotterként használom és mivel német tank-fan vagyok szeretem a fekete buldogot).
MT:
Cromwell B, M4A3E8 Thunderbolt VII (Ezeket a
+100% BIA legénységgel együtt vettem meg, VI tierben lévő csatákban FAN tankok, WG üzletpolitikája itt kiváló volt, mikor full-bia legénységgel árulta ezeket.)
TD:
Rheinmetall Scorpio G (A redline-camper-sniper koronázatlan királya

Német tank-fanoknak szintén kötelező darab, nálam a pénznyomda és a TD küldik szerepkörét is kiválóan teljesíti.)
HT:
Tiger 131,Löwe (Bekérik a játéktudást és azt öröm könnyes estékkel hálálják meg. Otto Carius gyüjtői darabja VII tierben hozzáértő kezekben jól teljesít,
+100% BIA legénységgel árulták ez a gyengém

A Lövét nem rég vettem meg, illetve, a buff-olása óta random meccsekben használom, nálam rácáfolt a rossz hírére azóta....saját tier-jében kellemes játékélményt hoz...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...