Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fórumba írogató, de most mégis szeretném kifejezni felháborodásomat. Amit a WG művel az már minden határon túlmegy. Két példát szeretnék ide beírni. Az első a kis kedvencem a T26E4 Super Pershing esete. Mielőtt az ember eldönti, hogy mire is költi a pénzét, ha már egyszer a WG zsebébe rakja, megnézi a fórumokat, videókat és minden fellelhető anyagot, hogy ne csak pénzpocséklás legyen az általa kiadott pénz. Nah én ezt is tettem. Tudnék számtalan videót belinkelni, hogy milyen is volt ez a tank. Már rég nem olyan. Olyan dolgok pattantak le róla, hogy el sem hiszi az ember.Most meg bárki átlövi. Nekem ne mondja senki, hogy rendben van, mert visszavette a WG aranyért. Nem egyáltalán nincs rendben. Azért vettem meg, hogy legyen egy jó közepes tankom, amivel élvezetes a játék és lehet is vele farmolni. Ezért VETTEM meg. Erre jön az eladó és tönkreteszi azt szánt szándékkal. Majd mondja, hogy visszaadja az árát, de csak azzal a feltétellel, hogy nála költöm el a visszaadott pénzt. Ez nevetséges és felháborító. A T26E4 Super Pershing-et vettem meg , ami jól működött lehetett vele keresni. Mivel pénzt adtam érte ezért elvárható lett volna, hogy így is maradjon....
A másik ilyen tank a T 34... Az utóbbi hetekben már a szorzót sincs kedvem kijátszani vele. Miért??? Lassúbb, mint valaha, lassabban forog a tornya, mint valaha. A célzási idő szerintem magasabb, mint bármely más tanknál, amivel eddig játszottam.(A legénységnek már 100% a bia, a második sor is full, a harmadik képessége pedig 73%-on van) Egyszóval ezt is tönkretették. Tudom én, hogy ki kell ballanszolni a tankokat. De kérdem én... Hogy jönnek ahhoz, hogy szándékosan tönkretesznek valami, amiért PÉNZT adtam ki?
Sajnos nem is keveset. Más feltételekkel vettem meg a tankjaimat...
Ez felháborító!!!!
Nem az a lényeg, hogy 85%-os nyerési mutatóm legyen. Nem az a lényeg, hogy lila legyen minden értékem,amit az XVM mutat. Hanem, hogy szeretnék jókat játszani. Ne úgy legyen vége egy csatának, hogy ismét elküldöm a WG-s úriembereket, a frnacba. Legyen úgy vége,ha vesztek akkor is mondhassam, hogy ezt elrontottam és remélem a következő jobb lesz. Vagy, hogy majd a következő csapattal jobb lesz.
De semmi esetre sem úgy, hogy kösznöm WG, améirt szétcsesztétek a a tankjaim...
Főleg a két kedvencem. A T26E4 Super Pershing-et és a T34-et...
Mindenkinek jó játékot!
Battlefield 2D style