Jelenleg 94 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 12 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 17 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 19 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Amerikai harckocsik

11 éve 11 hónapja #20901 Írta: csoli
Megválaszolva: csoli
Mondjuk a nem tornyos ág felől könnyebb az életed. A T25 AT-val ki lehet fejleszteni a 105mm-es löveget, ami azért nagy előny a T25/2-vel szemben szerintem. Utána is a T28-al is egyszerűbb az életed vele, nem kell még azt is kihúzni. Szóval, ha te szereted a nem tornyos td-ket, szerintem kezd el azt, és mellette húzd a tornyosat is, egyszerűbb ezen az oldalon kifejleszteni mindent, hogy utána a tornyos ágon már csak rá kelljen rakni a tankra. Én a tornyos ágnál a T25/2-nél tartok, a T28-cal megvan a top ágyú, én nagyon szeretem azt a tankot, lehet vele előre is menni, bár nem egyedül, mert nem tudsz ráfordulni senkire, ha melléd kerül és forgatni kell, hogy nem lőjék olyan könnyen be, szerintem a protot is szeretni fogom, mert ugyanez az ágyú, csak forgatható:D Viszont, ha a protoval kéne most szívnom a stock ágyúval lehet hagynám is a fenébe, vagy free XP, de így a másik ág könnyebben játszható.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 11 hónapja #21065 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
A T69 es àgról kellene valami vélemény ,megéri az az özön Xp a T69 ért? :huh:

11 éve 11 hónapja #21136 Írta: Csongi2012
Megválaszolva: Csongi2012
Vélemény lérnék z M6 ról.

11 éve 11 hónapja #21138 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Vélemény lérnék z M6 ról.

Legjobb ágyúval nem rossz, de nem is csúcs.
Az oroszok jobbak ebben a tier-ben.
De a T29 miatt megéri végighúzni. Mert az egy ÁLLAT. Viszont onnantól más stílust kell megtanulnod, arra figyelj! (Hull-down)

11 éve 11 hónapja #21140 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Nemrég cseréltem a t29 re nos nehéz élet és könnyű búcsú, valahogy ezt lehet mondani talàn a "mozgékonysàgàt" lehet kihasznàlni, de sok jót nem mondhatok csak a t29 miatt csinàltam.

11 éve 11 hónapja #21141 Írta: IMO13
Megválaszolva: IMO13
miért nem indultál az M4 felé én is arra megyek könnyebb mint a T1

11 éve 11 hónapja #21151 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

miért nem indultál az M4 felé én is arra megyek könnyebb mint a T1

M6-ról a legjobb ágyút tudod vinni a T29-re (ha kifejlesztetted) ...
Azért nem mindegy, hogy kezdésnek milyen ágyúval kell szopni tier 7-ben (128 pen / 115 dmg vs. 160 pen / 240 dmg)

11 éve 11 hónapja #21152 Írta: alfinoalfino
Megválaszolva: alfinoalfino
Én végighúztam az orosz ágat(KV1-KV1s-IS-IS7), nagyon szeretem, őket, de a T1-M6 a maga szintjén sokkal jobban bejön, meg is tartottam őket a garázsban farmolásra.

Az amerikai ág sokkal mobilisabb, agilisabb támadó játékot tesz lehetővé pontosabb, gyorsabb ágyúval, bár a sebzése kisebb. A T1 egy KV1-el szemben bármikor felveszi a versenyt a gyorsaságával. Az M6-al is nagyon jól lehet játszani mivel az ágyúja nagyobb tierben is megállja a helyét.

A T29 ezekhez képest egy lomha traktor, nekem szenvedés vele játszani. Alig várom, hogy túl legyek rajta...

11 éve 11 hónapja #21168 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Én végighúztam az orosz ágat(KV1-KV1s-IS-IS7), nagyon szeretem, őket, de a T1-M6 a maga szintjén sokkal jobban bejön, meg is tartottam őket a garázsban farmolásra.

Az amerikai ág sokkal mobilisabb, agilisabb támadó játékot tesz lehetővé pontosabb, gyorsabb ágyúval, bár a sebzése kisebb. A T1 egy KV1-el szemben bármikor felveszi a versenyt a gyorsaságával. Az M6-al is nagyon jól lehet játszani mivel az ágyúja nagyobb tierben is megállja a helyét.

A T29 ezekhez képest egy lomha traktor, nekem szenvedés vele játszani. Alig várom, hogy túl legyek rajta...

Vicces, mennyire másak vagyunk.
Nekem a T1 / M6 volt a szenvedés, a T29 meg a csúcsragadozó.
A KV-1 jó ezekben top ágyúval szerintem simán üti a T1-t, de (mivel most a francia heavy ágat húzom - a woT is segít ebben LoL) azt tapasztaltam, hogy a semmre sem jó kis szappanos-doboz testű BDR G1B tankon utazva a top ágyúval simán kiszedtem a T1-ket. Átlag 2-3 fra/csata lett vele az eredményem - a T-1 esetében ez max 1 volt (átlag!). De biztos, hogy sokat számít az azóta eltelt 3000 csata tapasztalata is!

De széles körben elfogadott állítás WoT-os körökben: aT29 OP , a saját tierjében páratlan.

11 éve 11 hónapja #21173 Írta: blackwharg
Megválaszolva: blackwharg
Azért azt nem mondanám, hogy az amerikai ágyúk olyan pontosak lennének:)
inkább csak hatalmasak ezáltal jók. Legtöbbet amerikai tankokkal játszottam. T110E4 el kapcsolatban találtam egy bugot a szellem lövedék dolog ennél a tanknál nagyon sokszor előfordúl:/ de am se egy nagyon pontos tank viszont olyan mint egy terminátor, ha beindul:)
A legpontosabbak szerintem a német tankok az összes nemzet közül!
kezdem őket igencsak megkedvelni.

11 éve 11 hónapja #21176 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
Nekem mindhárom (T1,M6,T29) bejött, de az M6 különösen nagy kedvenc. Megvan a KV-1S is, de nekem nem jön be annyira, mint az amcsi doboz, ráadásul az M6 szerintem is eléggé pontos, és még penje is van. Számomra a kínai mellett ez volt a legjátszhatóbb heavy vonal (T32-t kivéve). A T110E4-nél már én is tapasztaltam a szellemlövedéket, bár nem jellemző, és az is lehet, hogy a - mostmár 2-3 hete tartó - masszív laggolásnak köszönhető. Ettől függetlenül bejön az E4 így is, hogy alig pár csatát mentem vele eddig és azt is szinte mind buktuk... :side:

11 éve 11 hónapja #21180 Írta: robibadzso
Megválaszolva: robibadzso
A T29 egy nagyon jó kis tank :) Aki tudja használni annak a kezében egy terminátor :) Emlékszem mikor Karelia pályán támadásnál berakott tier 9be felmentünk a dombra egy M103al és még ő egy E75el szórakozott én védtem a picsáját 2 IS8-tol ( a mai napig nem értem miért nem rohantak le az IS8-ak minket :) ) Egyzserűen nem birták átlőni a tornyomat :) Szóval akinek nem jött be a T29 és szenvedett vele az valószínüleg nem jól használta. Nem vagyok egy nagy heavy tankos mert sose tudtam őket igazán használni. Meg sose érteztem azt hogy azok heavyk lenének bár ez csak az én hibám, viszont a T29 az egy örök darab nálam :)

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #21181 Írta: bukta33
Megválaszolva: bukta33

Ha megtanulod kezelni a t69-et akkor nagyon meg fogod szeretni :)
Nekem jobban tetszik mint az 50-100,gyors-gyorsan tölt-pontos-elég pattogós is :)De szemből nem érdemes lövöldözni csak goldal sajna :( ez inkább olyan,hogy odarohansz letárazol aztán spuri XD
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Emerich37

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #21183 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Ha megtanulod kezelni a t69-et akkor nagyon meg fogod szeretni :)
Nekem jobban tetszik mint az 50-100,gyors-gyorsan tölt-pontos-elég pattogós is :)De szemből nem érdemes lövöldözni csak goldal sajna :( ez inkább olyan,hogy odarohansz letárazol aztán spuri XD

Egyetértek! Bár T69 még csak "útban" van a T71 teljesen kifejlesztve, ellenfélként én is tapasztalom, hogy pattint!!! Sokszor meglepő helyzetekben , amikor nem várná az ember. (Lehet csak az RNG "viccelt meg"??? :blink:) illetve amíg a T71 scout MM-mel rendelkezik, a T69 már normál Tier 8-as medium MM-mel, ami azért barátibb...

Az AMX 50 100 - ha már említve lett - na az alig pattint... T69-hez képest is jóval kevesebbszer.

Visszatérve az eredeti kérdéshez. Mivel ez az ág vezet a T57-hez, így jelenleg ( "8.8" ) minden xp-t megér! B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Emerich37

11 éve 11 hónapja #21184 Írta: alfinoalfino
Megválaszolva: alfinoalfino
Lehet, hogy egy picit félreérthető volt a T29-el kapcsolatos véleményem. A tank páncélja, átütése tényleg nagyon jó a maga tierjében. Engem a sebessége zavar egyedül, nem tudok vele odaérni ahova kell.
Míg egy M6 képes segítséget nyújtania térkép másik szélén is ha úgy hozza a játékmenet, egy T29 nem 'szalad' át ... sokkal jobban meg kell tervezni az útvonalát. Nyilván ez nem baj, csak a manapság olyan kellemes MM leosztások mellett bizony a saját játékod mellett figyelni kell, hogy mi történik máshol...
Illetve ha top tier vagy, csak második hullámban ér el a frontra (pl. ha neked kell támadni, a másik fél meg védekezik), ami sokszor baj, mert addigra a gyorsabb tankok már hullanak vagy pozíciót vesztünk...

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 2 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.