Én teljesen feleslegesnek tartom amerikai ágon a T34-et(senkit nem akarok megsérteni ezzel), de szerintem az ár/érték aránya nagyon alacsony. Amerikai ágon a T29,T30,t95,t57,proto,110e4,jackson..szerintem a legjobbak, személyes kedvencem a T30.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
ndee12
Látogató
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20698Írta: ndee12
Megválaszolva: ndee12
Kedves blackwharg!
Nos, ez a Te véleményed, amit tiszteletben is tartok.
Megjegyezném, hogy a "kedvenc tank" és az "ár/érték arány" illetve hasznosság abszolúte nem ekvivalens egymással.
A T34 előnyei:
- Kifejezetten jól használható Tier 8-as vas, prémium létére.
- Remekül lehet vele farmolni, (ez főképp, akkor fontos, ha több Tier 10-es vasat fenn kell tartani.)
- Az amerikai nehéz vonal személyzetét lehet benne pluszban képezni.
Egyszóval, ha már mindenképpen pénzt akarsz a játékra költeni és beruházol egy T34-esre, nem is rossz áron kapsz egy tűrhetően jó vasat, amiben úgy tudod húzni a legénységet, hogy még közben kreditet is keresel. Tehát 2 oldalról is tudod támogatni a húzott amerikai nehéz ágat.
"Sapienti sat..."
Én teljesen feleslegesnek tartom amerikai ágon a T34-et(senkit nem akarok megsérteni ezzel), de szerintem az ár/érték aránya nagyon alacsony. Amerikai ágon a T29,T30,t95,t57,proto,110e4,jackson..szerintem a legjobbak, személyes kedvencem a T30.
Attól függ mire a legjobbak ezek a te "kedvend" tankjaid. Nem akarok *ujjal mutogatni* senkire, de kempelésre tökéletesek.
Csak a gyakorlatból szoktam megállapításokat meríteni, és azt kell mondanom a T34 igenis nagyon jó gép a többi prémtankhoz képest (nem nézve a kifejleszthető tankokat).
Nekem egyik sincs de már a legtöbbel találkoztam, és az FCM 50t, Löwe, T34, KV-5, T26E4 közül a leg könnyebben kezelhető a T34.
Mindegyiknek megvan a tetemes számú hátránya és JÓL játszani nem mindegyikkel olyan egyszerű mint a T34-el. Csak ha azt nézzük h oké pontatlan az ágyúja (nem snipeolásra találták ki nem is arra kell használni) de a legkönnyebben sok sebbzést ezzel lehet elérni és prém tank lévén a damage done után jár a sok credit.
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20870Írta: Lawrence66
Megválaszolva: Lawrence66
Üdv!
Az amcsi TD-k közül melyik ágat érdemes tolni? A tesztszerón próbálgattam őket, de szükségem lenne némi autentikus véleményre... Eddig ott nekem a E4 jött be jobban, nem vagyok egy nagy TD-s...
Mennyire szenvedős az út "odáig"?
Azt kérdezném a T34 tulajoktól, hogy tapasztalataik szerint milyen a kredithozama ennek a gépnek?
Nekem még megvan az SP (T26E4), de gondolkodom már a cserén, de ez speciel jól keres (1000+dmg esetén minimum 50k kredit, 2000+dmg esetén 100k körül) Ámbár az is lehet, hogy megtartom a perzsát úgyis egyre ritkább a csatatereken, majd előbb utóbb különlegesség is lehet belőle.
Viszont vennék még egy prém tankot és a T34-re gondoltam.
Nekem 300 csatám van vele és nagyon meg vagyok elégedve a kredithozammal.
Még bukó csata esetén is, ha megvan a 1000+ sebzés, akkor is kb. +20.000 kredit, győztes csata 1000+ sebzés esetén kb. +40.000 vagy több kredit...szóval megéri.
Valaki majd biztosan tudja linkelni a prémtankok kredithozamának táblázatát, abból is látod, hogy nem áll olyan szar helyen.
Egyetértek ndeevel... szerintem is nagyon jó kis gép a T34, egyetlen hátránya - papírtest mellett - hogy sokszor dobál tier 10be, de ha ezt jól ki tudod használni, jól fogsz tudni farmolni. Kaptam már vesztes csatára 141k kreditet (bár ez elég ritka a mostanában jellemző 4-5 perces csatákban, még győztesben is. )
Lawrence66!
Én az E4 ágát nemrég fejeztm be, ami ciki: T25/2 (nem rossz egyébként, de szerintem nem lehet összehasonlítani a többi Tier 7essel), T28 Prot., amíg nem fullos, addig eléggé szenvedős, viszont fullos löveggel nekem nagyon tetszett. T30, papírtestű, nagyobb löveg töltésideje pf (~18 sec töltésgyorsítóval, ha jól emlékszem)... beleőszülsz... de azért lehet vele darálni. E4et még csak most próbálgatom, úgy tűnik nem lesz rossz, de még 95%-os a legénység, ezért nem szeretnék elhamarkodottan észt osztani.
Még bukó csata esetén is, ha megvan a 1000+ sebzés, akkor is kb. +20.000 kredit, győztes csata 1000+ sebzés esetén kb. +40.000 vagy több kredit...szóval megéri.
Valaki majd biztosan tudja linkelni a prémtankok kredithozamának táblázatát, abból is látod, hogy nem áll olyan szar helyen.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod. Valószínű, hogy beruházok rá. A kredithozam táblázatot ismerem, de nekem túl fiktívnek tűnik, jobban szeretem, ha többen a saját tapasztalataikat osztják meg ez ügyben.
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20887Írta: rmbuburm
Megválaszolva: rmbuburm
Az E4 ágról tudok nyilatkozni.
Tier V-ig szerintem tökmindegy. A Hellcat viszont szerintem a játék legjobbja. Gondolok itt elsősorban a játékélményre. Plusz megtanulsz vigyázni a tankodra. Én azt vettem észre amikor elkezdtem vele játszani, hogy a többi tankot is "okosabban" használtam utána. Pontos ágyú, mozgékony, gyorsan tölt. Szóval egy isten.
Tier7: T25/2. ez már keményebb dió. azzal meg fogsz szenvedni akár a saját tieredben is, nemhogy akár Tier8 ban. Ott tényleg csak supportra tudod használni, másra nem nagyon jó.
Tier 8ban a prototype már pattogós, pontos ágyúval. Lassú mint egy lahjhár, de fel fog készíteni a magasabb tierekre. Utána a T30 már papírnak fog tűnni, ha nem dugod el az alját, de azzal is lehet hatalmas csatákat menni, Tier X-ben is megállja a helyét. Az E4 pedig állati. Mondjuk nekem nagyon nem jönnek be a fixtornyos TD-k. ezért is lehetek elfogult, de szerintem hatalmas előny a forgó torony, sokkal jobb opcióid lesznek. Tagadhatatlan, hogy az E3 szemből igencsak kemény dió, de akkor is szerintem E4.
Last edit: 11 éve 11 hónapja by rmbuburm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lawrence66
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#20890Írta: Lawrence66
Megválaszolva: Lawrence66
Köszönöm! Nos, lehet h akkor én is elfogult vagyok. Talán azért nem jönnek be a fixtornyosok, mert többet heavy-zem... csak ahogy láttam a "súlyeltolódást" a játékon belül a TD-k irányába, gondolkodtam el azon, hogy váltani kéne. A tornyos TD pedig ésszerű kompromisszumnak tűnik számomra, mint cél persze...
Tier V-ig szerintem tökmindegy. A Hellcat viszont szerintem a játék legjobbja. Gondolok itt elsősorban a játékélményre. Plusz megtanulsz vigyázni a tankodra. Én azt vettem észre amikor elkezdtem vele játszani, hogy a többi tankot is "okosabban" használtam utána. Pontos ágyú, mozgékony, gyorsan tölt. Szóval egy isten.
Tier7: T25/2. ez már keményebb dió. azzal meg fogsz szenvedni akár a saját tieredben is, nemhogy akár Tier8 ban. Ott tényleg csak supportra tudod használni, másra nem nagyon jó.
Tier 8ban a prototype már pattogós, pontos ágyúval. Lassú mint egy lahjhár, de fel fog készíteni a magasabb tierekre. Utána a T30 már papírnak fog tűnni, ha nem dugod el az alját, de azzal is lehet hatalmas csatákat menni, Tier X-ben is megállja a helyét. Az E4 pedig állati. Mondjuk nekem nagyon nem jönnek be a fixtornyos TD-k. ezért is lehetek elfogult, de szerintem hatalmas előny a forgó torony, sokkal jobb opcióid lesznek. Tagadhatatlan, hogy az E3 szemből igencsak kemény dió, de akkor is szerintem E4.
Ide annyit tennék hozzá,hogy ezért nem érdemes annyira a mások véleményére hagyatkozni. Én is szívtam már így be és fejlesztettem ki olyan gépet ami teljesen távol áll tőlem. Pl a T25/2 én nem húznám le. Sőt! Nekem iszonyat bejött és félelmetesen jó csatákat mentem vele. Hiába td azért igényli szerintem a közepes harckocsi stílust is. Tehát nem mindig az a jó ha 1 bokorban kempelsz vele. Amugy itt volt a teszt szerver remek lehetőség kipróbálni olyan gépeket amit vinni szeretnél. Én is rengeteget érdeklődtem itt a fórumon hogy ez milyen az milyen. Amit sokan dicsértek az nekem nem mindig jött be,de amit jópáran lehuztak iszonyat passzol hozzám. Tehát nem mindig az az irányadó amit ide irnak.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod. Valószínű, hogy beruházok rá. A kredithozam táblázatot ismerem, de nekem túl fiktívnek tűnik, jobban szeretem, ha többen a saját tapasztalataikat osztják meg ez ügyben.
Üdv:
RNy
Ruházz be nyugodtan rá. Szerintem minden összevéve a legobb prém tank.
Jó keres jó átütés nagy sebzés és 10/9 találat. Ez az én véleményem. Picit lomha lassan fordul a torony. Én a multkor 1 gyengébb pillanatomba eladogattam pár prém tankomat de a t34 et soha nem adnám el. Ha van pénzed ne gondolkozz rajta. Minden 8 as prémmel mentem már jó köröket,de a t34 az 1 biztos pont számomra. Azzal hiba nem lehet még ha bukó is a mecs.
Ide annyit tennék hozzá,hogy ezért nem érdemes annyira a mások véleményére hagyatkozni. Én is szívtam már így be és fejlesztettem ki olyan gépet ami teljesen távol áll tőlem. Pl a T25/2 én nem húznám le. Sőt! Nekem iszonyat bejött és félelmetesen jó csatákat mentem vele. Hiába td azért igényli szerintem a közepes harckocsi stílust is. Tehát nem mindig az a jó ha 1 bokorban kempelsz vele. Amugy itt volt a teszt szerver remek lehetőség kipróbálni olyan gépeket amit vinni szeretnél. Én is rengeteget érdeklődtem itt a fórumon hogy ez milyen az milyen. Amit sokan dicsértek az nekem nem mindig jött be,de amit jópáran lehuztak iszonyat passzol hozzám. Tehát nem mindig az az irányadó amit ide irnak.
Annyit fűznék hozzá, hogy nem vagyok az a campelős típus. Ezt tükrözik a statjaim (sűrűűn megmurdálok). Való igaz, hogy csak nekem nem megy a T25/2-vel. Itt mindenki a saját tapasztalatait mondja el.
Annyit fűznék hozzá, hogy nem vagyok az a campelős típus. Ezt tükrözik a statjaim (sűrűűn megmurdálok). Való igaz, hogy csak nekem nem megy a T25/2-vel. Itt mindenki a saját tapasztalatait mondja el.
Igen, a T25/2 inkabb med-es td-s jatekstilust igenyel, nagyon mozgekony es jo a ROF-ja is (6 sec korul), bar celozni kell vele szembol es ugy azert lehet vele campelni, de javasolt az oldalba/hatbatamadas a 170-es penetration miatt... mindent osszevetve nekem jobban bejon mint a T25AT, hiaba a nagy agyu, a T25/2-vel is megvan a 2-3000 sebzes koronkent, csak sokkal elvezetesebb a jatek! A T28 prot nagyon jo utanna, csak baromi lassu... nem annyira szeretem emiatt, inkabb egy jo orosz heavyre hasonlit!
Attól függ mire a legjobbak ezek a te "kedvend" tankjaid. Nem akarok *ujjal mutogatni* senkire, de kempelésre tökéletesek.
Csak a gyakorlatból szoktam megállapításokat meríteni, és azt kell mondanom a T34 igenis nagyon jó gép a többi prémtankhoz képest (nem nézve a kifejleszthető tankokat).
Nekem egyik sincs de már a legtöbbel találkoztam, és az FCM 50t, Löwe, T34, KV-5, T26E4 közül a leg könnyebben kezelhető a T34.
Mindegyiknek megvan a tetemes számú hátránya és JÓL játszani nem mindegyikkel olyan egyszerű mint a T34-el. Csak ha azt nézzük h oké pontatlan az ágyúja (nem snipeolásra találták ki nem is arra kell használni) de a legkönnyebben sok sebbzést ezzel lehet elérni és prém tank lévén a damage done után jár a sok credit.
Nagyon is pontos az ágyúja és jól lehet vele sniperkedni, eleve inkább a második vonalba való támogató tank. Pontosabb, mint a T28 és ugyanaz az ágyú van rajta, csak tovább tölt.
Battlefield 2D style