Idézem magam a topic 16.-ik oldaláról. Véleményem azóta sem változott.
"Szia!
Én is nagy dilemmában voltam, hogy mi legyen az M4 után. Először a Jumbot kezdtem el használni. Bevallom őszintén nekem nem jött be. Nagyon nehézkesnek tűnt, és amit olvastam, hogy lepattognak róla a lövedékek...hát ezt nem nagyon tapasztaltam, de biztos az ellen is nagyon jó volt, hogy így tudott lőni. Bár lehet, hogy csak én nem éreztem rá a használatára...Lényeg a lényeg nem élveztem vele a játékot így megvettem az E8-at. Sokkal szimpatikusabb! Gyorsabb, páncélja nem olyan lényegesen vékonyabb és valahogy a sebzés is jobban megy vele (nekem). Én ezen az ágon viszem tovább a közepes vonalat és az M6 vonalán a nehéz tankokat. Az M4-et pedig megtartottam, egy mert nagyon megkedveltem, kettő mert tanácsolták és bejött. Jól lehet vele kreditet szerezni. Remélem valamennyire hasznodra vált a tapasztalatom. Természetesen egészítsétek/javítsátok ha valami nagy ostobaságot írtam volna."
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#13461Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Szerintem meg ne a jumbót. Mikor berak 8asok közé lópikulát se ér a néhány milliméterrel vastagabb páncél, a fürgeség viszont sokat segíthet a túlélésben. Mindkettő megvolt egyébként, de nekem igazándiból egyik sem tetszett.
Legénységi képességek:
nekem: parancsnok 6. érzék
lövész: most nem emlékszem
sofőr:kuplung égető
töltő:javítás
rádiós:javítás
esetleg később: elit alakulat nekem most az megy rajta, bár elrontottam mert mást kellett volna ami rögtön aktiválódik és utána átképezni.
A fogyóeszköz szerintem a szokásos, bár ritkán gyullad ki de ha nem lenne akkor biztos lángolna állandóan.
Felszerelés nekem töltés és célzásgyorsító plusz venti, de ez stílus kérdése.
Játék stílus én a toronyharcot játszom vele. Keresel egy dombot és az erős toronypáncél és a jó cső negatív miatt szépen szedegeted az ellent. Amit még észrevettem, hogy a lánctalp is sok lövést le tud venni.
Ha domb nincs akkor erre lehet alapozni, és a viszonylag jó mozgékonyságra, kuplungégetővel jól fordul.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Staudegger_hun
-milyen legénységi képességeket ajánlotok?
-és főként, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá?
Valamint érdekelne az is, hogy milyen játék stílust lehet a tankkal játszani?
A válaszokat köszönöm szépen előre is.
-milyen legénységi képességeket ajánlotok?
-és főként, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá?
Valamint érdekelne az is, hogy milyen játék stílust lehet a tankkal játszani?
A válaszokat köszönöm szépen előre is.
Tisztelettel: Damarus
- lámpa és álca mindenképpen
- periszkóp, álcaháló, töltésgyorsító
- beállsz egy jókis bokor mögé spotolsz a csapatnak és lövöd amit csak bírsz. Ha gázvan futsz. Ha kell megkerülöd az ellenfelet és oldalba-hátba kapod őket. Ha nincs elég távolság akkor ki-be ugrálsz fedezék mögül, aztán 1-2 lövés után keresel egy másik fedezéket.
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#13936Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Ha teheted, olyan parancsnokot rakj bele, ami már tudja a 6. érzéket. Különben szenvedni fogsz vele sokat.
Én annak idején megvettem, hogy majd ez milyen fasza lesz. Utána kb. 15 csata után, egyszámjegyű winrátával leraktam kb egy hónapra. Ennyi kellett, mire az m4 kiképezte a parancsnokra a 6. érzéket, és rögtön met a hellcatbe. Onnantól rendben volt a cicus, még alap ágyúval is.
- beállsz egy jókis bokor mögé spotolsz a csapatnak és lövöd amit csak bírsz. Ha gázvan futsz. Ha kell megkerülöd az ellenfelet és oldalba-hátba kapod őket. Ha nincs elég távolság akkor ki-be ugrálsz fedezék mögül, aztán 1-2 lövés után keresel egy másik fedezéket.
Pontosan ugyanezt tudom ajánlani én is. 200-egynéhány csata után most lett meg a parancsnok hatodik érzéke, kíváncsi leszek ez mennyit fog javítani a köreimen.
Periszkóp és álcaháló pedig okvetlen legyen rajta, bokrok mögül faszán lehet így spotolni az ellent magadnak és a többieknek is. És fesd is be, 5%-ot az is hozzáad a camóhoz.
Pontosan ugyanezt tudom ajánlani én is. 200-egynéhány csata után most lett meg a parancsnok hatodik érzéke, kíváncsi leszek ez mennyit fog javítani a köreimen.
Periszkóp és álcaháló pedig okvetlen legyen rajta, bokrok mögül faszán lehet így spotolni az ellent magadnak és a többieknek is. És fesd is be, 5%-ot az is hozzáad a camóhoz.
Periszkóp helyett én inkább a távcsövet ajánlanám, mivel a periszkóp olyan mint az álcaháló: lövésnél, mozgásnál nincs hatása, ez a tank meg inkább sniper-supporter mint passzív-spotter. Esetleg távcső helyett venti, az a camon is dob még egy kicsit... A többi korrekt, azaz gyúrj a fullos álcára, mert nagyon jó a camo képessége az M18-nak. Ha megtartós lesz és van aranyad, mindenképp megérdemli az álcafestést is
Fogyóeszköznél én a tűzoltó helyett benzint ajánlanék (ha kigyulladsz már úgyis majdnem mindegy), mivel idegesítően lassan fordul a tank is és a torony is, amin ez kicsit javítana.
Battlefield 2D style