Igen lassú, és pontatlanabb is és kisebb átütéssel rendelkezik! De ha jobban érdekelnek az adatok akkor tudom ajánlani az online techtree-t.
Ez az M4-é. www.wotdb.info/...440012
Én személy szerint a 76mm-eset használom(76mm Gun M1A1)nekem ez valahogy jobban tetszik ,trollgunnal is goldal csoda ha tier 5ön valaminek 100nál többet sebeztem...egész gyorsan tölt jó kis átütés sebzés elfogadható...
Amikor 150-ről 100 mm-re nerfelték a torll gold ammo átütését, eladtam az m4-emet. Viszont továbbra is a legjobb 5-ös med maradt szerintem. Csak már nem volt akkora poén vele játszani. Mondjuk az ellennek nem volt akkora poén Az M4-es csatáim kb. felét a 75-össel mentem, azzal sem volt rossz. Három 6. érzékes parancsnokot vettem le róla.
Igen lassú, és pontatlanabb is és kisebb átütéssel rendelkezik! De ha jobban érdekelnek az adatok akkor tudom ajánlani az online techtree-t.
Ez az M4-é. www.wotdb.info/...440012
Egy TD-nek nem az a lényeg, hogy felfogja a lövéseket, hanem hogy láthatatlanul ossza a halált. A Hellcat sokoldalú tank. Használhatod felderítőnek de akár med-nek is.
Ezek alapján inkább a T49 ágon indulj el.
Én azt mondanám,hogy a Wolverine felé menj és Wolverine böl fejleszd ki a Hellcatet mert én a T49 felé mentem,nekem nagyon nemtetszett az a tank,tehát sztem a Wolverine jobban megéri
Lassan lassan elérem a tp-t az M4 Shermannel (tier 5) kérnék véleményt, hogy melyik tankot válasszam utána ? M4 Jumbo vagy sima ??
Az adatok alapján látszik, hogy a Jumbo jóval erősebb, de a későbbiekben a sima M4A3E8 Sherman lehetne váltani páncélvadászágra is. Azért kérdem, hogy a páncélvadász ága erős-e? vagy nem érdemes kitérni rájuk és jöhet a t20->pershing stb. vagy jobb a Jumbo és ott megállni.
Már kérdeztem erről másokat is ők azt mondták hagyjak félbe a USA med tankokkal csak a heavyre koncentráljak.
Battlefield 2D style