Jelenleg 144 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 7 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Amerikai harckocsik

9 éve 4 hónapja #190758 Írta: Norbi91
Megválaszolva: Norbi91
milenne ha ti küldenétek nekem visszajátszást... mellesleg gyakorlóban lepróbáltam hol lehet áttlőni de az egy gyakorló és álló tankról volt szó és szemből csak 2 szaros hely van kiváncsian várom a visszajátszásaitokat ahol legalább 200m-ről belövitek egymásutánn legalább 3x

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #190761 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

milenne ha ti küldenétek nekem visszajátszást... mellesleg gyakorlóban lepróbáltam hol lehet áttlőni de az egy gyakorló és álló tankról volt szó és szemből csak 2 szaros hely van kiváncsian várom a visszajátszásaitokat ahol legalább 200m-ről belövitek egymásutánn legalább 3x

Nem tudunk kuldeni. Az nem letezik. Az SP belohetetlen szembol, az egy OP tenk!!! WG nerf pls!!!!!!

Akarki akarmit is mond, ne hidd el nekik! Azt a tankot szembol nem lehet sebezni!!! Raadasul a tier 8-9 teli van veluk, szetbarmoljak teljesen a jatekot! Megkerulni az pedig termeszetesen nem opcio, messzirol kell lodozni ra, foleg ha szemben van! :trollol:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190763 Írta: Norbi91
hülyének nézel vagy mi? előbb olyan nagy volt a szád hogy te mindenhol áttlövöd simánn akkor nemkéne nehezedre essen egy visszajétszás nemde? és még valami ha nem OP az SP mert már hol lenne az oldalról belehet lőni nemde de nemhinnem hogy mindig mindenkit megleeht kerülni... mondj már egy akármilyen más nemetű vele egyszintű medium tankot ami legalább annyit tud pattintani ... várj segitek nincs!!!! és ha most azzal jönnél ne nézzem azt hogy medium amikor nem ugy kell használni... a feladatoknál nem azt nézik hogy használod hanem a besorolását

9 éve 4 hónapja #190764 Írta: Norbi91
itt az igazság SP rajongóknak fájni fog de érdemes megnézni

9 éve 4 hónapja #190765 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

hülyének nézel vagy mi? előbb olyan nagy volt a szád hogy te mindenhol áttlövöd simánn akkor nemkéne nehezedre essen egy visszajétszás nemde? és még valami ha nem OP az SP mert már hol lenne az oldalról belehet lőni nemde de nemhinnem hogy mindig mindenkit megleeht kerülni... mondj már egy akármilyen más nemetű vele egyszintű medium tankot ami legalább annyit tud pattintani ... várj segitek nincs!!!! és ha most azzal jönnél ne nézzem azt hogy medium amikor nem ugy kell használni... a feladatoknál nem azt nézik hogy használod hanem a besorolását

Tudsz te magadnak kerseni visszajatszast is meg videot is, ugy latom. Bar nem ertem mit akarsz bizonyitani ezzel a videoval...

Szinten nem ertem mit akarsz kihozni abbol, hogy sokat tud pattintani... Mivel mar probaltam elmagyarazni ez egy heavy tank ami med beosorolast kapott ezert van jo frontpancelja. Mednek lassu. Meg tudnek mondani par ilyen peldat a jatekbol, de nem akarlak osszezavarni meg jobban. Miert fontos amugy neked ez a besorolas dolog? Ha heavy-kent lenne bent a jatekban ugyanugy nem boldogulnal vele de akkor megnyugodna lelkivilagod?

Ne haragudj, hogy nem kuldok neked visszajatszast, omlesztve van az elmult honapok termese es nincs idom/kedvem keresgetni. Kenytelen vagy hinni nekem. En belovom szembol. Mutattak itt neked kepeket, hol kell loni ( torony kupola, fronton geppuskanyilas, torony pancellemez korul barhol) ha neked nem megy akkor user error.

Vegul is mit akarsz kihozni az egeszbol? Valami megerositest varsz, hogy jujj, igen az OP tenk, lehetetlen beloni szembol? Irtal ide a forumra a bajoddal, tobben megprobaltak neked segiteni, de te nem akarod ezt. Te arra varsz, hogy valaki ugyanazon velemenyen legyen mint te, mert akkor megnyugodnal nem a te hibadbol nem tudsz vele elbanni. ;) Ezert en segitettem neked es egyet ertettem veled.

Tobbet sajnos nem tehetek erted.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR, Diarmand

9 éve 4 hónapja #190766 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Remélem nem trollkodi akarsz!? :nono:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190777 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Nem tudunk kuldeni. Az nem letezik. Az SP belohetetlen szembol, az egy OP tenk!!! WG nerf pls!!!!!!

Akarki akarmit is mond, ne hidd el nekik! Azt a tankot szembol nem lehet sebezni!!! Raadasul a tier 8-9 teli van veluk, szetbarmoljak teljesen a jatekot! Megkerulni az pedig termeszetesen nem opcio, messzirol kell lodozni ra, foleg ha szemben van! :trollol:

Igen, sokaknak ez az élménye az SP-vel. :lol:
Ezért is mondom, hogy a T26E4 egy noob daráló, de ezen túl semmi több.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 4 hónapja #190800 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

Ha ilyen op miért nem veszel magadnak egyet? Majd rájönnél...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR

9 éve 4 hónapja #190802 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Kemény munkával szerzett pénzből megvettem magamnak ezt a tankot (T26e4). Még csak az kellene hogy nerfeljék mert egy két"károgó varjú" képtelen belőni....
Megjegyzem a gyengèbb tudsású játékosok közé tartozom de még Sp.-ben ülve is be tudom lőni a szemben érkező ikertesòt a gyenge pontokon (170-es pennel) az esetek több mint felében. Td.-vel messzebbről is. Aki meg azért panaszkodik mert 2-300 méterről, 8-as meddel vagy heavyvel nem sikerül az eleve rosszul gondolkodik, ezek a tankok nem campelésre teremtettek.....

9 éve 4 hónapja #190821 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

srácok nemtudtok mondani valamit a Super Pershing páncéljáról? nemnormális az a tank nem is értem
miért nem nerfelik vagy hogy egyáltalánn miért számitt mednek amikor keményebb a heavyknél is 235-ös pennel nemlehet belőni pedig sokkal vékonyabb annál a páncélja...

Nerfelni persze, hova??? Bocs de ha ezzel a tankkal semmilyen szituációban nem bírsz el és az a véleményed hogy OP akkor szerintem:

a, menj vissza tier 5-6-ba gyakorolni és ott tanulj meg játszani
b, hagyd a fenébe ezt a játékot

tier 9-ben a VK 45 B-nek 1 gyengepontja van pl és valami furcsa oknál fogva azt is ki lehet nyírni....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Quentin_KR

9 éve 4 hónapja #190859 Írta: Norbi91
engem nemérdekeltek kitartok a véleményem mellett az SP-re a VK B-vel együtt ráférne egy nerf... és nem noob daráló az Sp hanem NOOboknak van csinálva nemkell ész hozzá ott a videó is ... de most akadjatok ki ezen is!

9 éve 4 hónapja #190861 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

engem nemérdekeltek kitartok a véleményem mellett az SP-re a VK B-vel együtt ráférne egy nerf... és nem noob daráló az Sp hanem NOOboknak van csinálva nemkell ész hozzá ott a videó is ... de most akadjatok ki ezen is!

Volt egy olyan küldetéssorozat, aminek a teljesítésével meg lehetett nyerni az SP-t.
Segítettem benne egy ismerősömnek, cserébe megengedte, hogy kipróbáljam.
Szerintem a játék egyik legborzalmasabb tankja, mert egy heavy is röhögve legyorsulja, egy könnyű meg úgy filézi ki ahogy akarja... ha meg nincs mód megkerülni, hagyni kell a helyén a picsába, ha elkezded foglalni a bázisát, meg kell mozduljon.
Nooboknak való? :trollol: 170 pennel szemből szinte semmi ellen nincs esélye nyolcason se, nemhogy följebb :lol:

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190864 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

A vk béla lehet, hogy megérdemelne egy kis front alváz nerfet, lényegében 250 pen alatt felesleges is azt lőni. Pedig az a weakspot egységesen a német tankokon, ez egyedül 9-es szinten változik.
Az E75 valahogy könnyebben belőhető.

De ami igazán problémás, hogy mindkettő jobb, mint a tier X e100 és maus, nehezebben belőhetőek és mozgékonyabbak.

Tehát nincs értelme a tízeseket kifejleszteni.

9 éve 4 hónapja #190874 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Még mázli hogy nem a te véleményed alapján változtatják a játékot. Az hogy nehéz nélkülözni az autoaim-et nem azt jelenti hogy OP a tank....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Sics, Quentin_KR

9 éve 4 hónapja #190913 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Túl sokat hallom ezt a "T30-nál megállni dolgot". Az a baj, hogy már annyira régen vettem meg az E4-et hogy nem emlékszem milyen volt a T30.
Ez most csak amolyan szubjektív véleménye pár emberkének, hogy a T30 akár jobb mint az E4 vagy általánosan elfogadott dolog? Ha az utóbbi elgondolkozok rajta hogy visszavegyem főleg a TD küldik miatt.

Sziasztok,megvettem Wolwerine-t. Ez milyen profi kis gép :) Alap minden,legénység is. Amerikai tornyos td-nél meddig érdemes elmenni?Sok tank ágon a 10-es nem jó azért kérdezném tapasztaltaktol.Wolweine-nek egyenlőre komoly esélye van örökös helyre garázsban, valószinű megszavazom neki az arany befektetést, örökös álca+skilles csapatot :) Nagyon szépen teljesit, kezdőbarát :)

T30 és fék! :)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 35 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.