9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja#189957Írta: DonCosta_HUN
Megválaszolva: DonCosta_HUN
T67-tel minden troll ágyú veszélyes, de nagyobb távolságból már megfordul a helyzet. Nagyon gyorsan szétkap bármit a gyors ágyúval, s mivel jól gyorsul ha rá vagy zoomolva pl M4-re és látod hogy lő ha távolabb van még van időd arrébb menni mire a lövedék odaér.
Amúgy az M4-et is imádtam, de miután meglett a Jumbo nyugdíjaztam. Az hasonló karakter csak még jobban kidomborodnak az M4 előnyök. Még a tier 8-asok ellen is lehet szemétkedni, ha nem tudnak rádrohanni. Nagy heavyk hiába tolatnak ki sidescrape- ben 80-100 hpt simán lelő róluk viszonylag sűrűn és már húzódsz is vissza. A toronyról meg simán pattannak ha nincs idejük célozni.
Ha gondolod vegyel fel baratnak, ugyanez a jatekbeli nevem is. Holnap behivlak gyakorloba ha fent leszel este, beviszem az SP-t, te hozod a TVP-t, vagy amit akarsz es megmutatom hol kell loni szembol.[/quote]
nem az a baj hogy nemtudom hol kjéne lőni... próbáld meg nagyobb távolságról belőni lehetetlen csak nagyon nagy pennel vagy szerencsével pvp-vel lehetetlen túl pontatlan ahhoz hogy 200m ről belőjed
Gyorsabb, körbeforog a tornya, jó toronypáncél (t28 protonál az gyengepont), hatalmas átütés és alfa.
Tölthetne kicsit gyorsabban és messze a legerősebb T9 td lenne. Így szerintem most a WT-vel vannak holtversenyben az első helyen.
na akkor ha már ennyire retardoztok! nem kezdő vagyok és igen küldtetek 2 fasza képet ami kurvára azt bizonyitja hogy a tank OP fel se basszatok hogy csak az a 2 szaros gyengepont van!!! ezekről én is tudtam és a lövések legalább fele le is pattan onnan azthittem valami jobbat mondotok valami érdemlegesset... mellesleg minden más vele egyszintű mednek 5x annyi gyengepontja van a TVP-t ne is emlitsem mert annak kb 2 ilyen nembelőhető pontja van... de ha ez szerintetek normális akkor nemértem miért 8 ez a tank? simánn lehetne 9-es amúgymeg googlezni én is tudok nem azért irtam ide... és még annyit hogy a 235-ös pen már az aranylőszeré szóval 188-as pennel más belőhetetlen!?
Az, hogy kozepes tanknak van az SP besorolva az ne tevesszen meg, mert heavy-kent kell/erdemes hasznalni. Ugyanis tetu lassu, de jo a frontpancelja. Nem tudom te mivel lotted az SP-t, nekem ellenfelkent nem okoz gondot. Ha SP-vel vagyok, akkor pedig eleg konnyen beutik a kupolat, messzirol is.
melelsleg az állitólagos kupoláról ami belőhető könnyedénn
7-ből 7 lövés pattan
na akkor ha már ennyire retardoztok! nem kezdő vagyok és igen küldtetek 2 fasza képet ami kurvára azt bizonyitja hogy a tank OP fel se basszatok hogy csak az a 2 szaros gyengepont van!!! ezekről én is tudtam és a lövések legalább fele le is pattan onnan azthittem valami jobbat mondotok valami érdemlegesset... mellesleg minden más vele egyszintű mednek 5x annyi gyengepontja van a TVP-t ne is emlitsem mert annak kb 2 ilyen nembelőhető pontja van... de ha ez szerintetek normális akkor nemértem miért 8 ez a tank? simánn lehetne 9-es amúgymeg googlezni én is tudok nem azért irtam ide... és még annyit hogy a 235-ös pen már az aranylőszeré szóval 188-as pennel más belőhetetlen!?
Az, hogy kozepes tanknak van az SP besorolva az ne tevesszen meg, mert heavy-kent kell/erdemes hasznalni. Ugyanis tetu lassu, de jo a frontpancelja. Nem tudom te mivel lotted az SP-t, nekem ellenfelkent nem okoz gondot. Ha SP-vel vagyok, akkor pedig eleg konnyen beutik a kupolat, messzirol is.
7-ből 7 lövés pattan
Erdekes, en atlovom konnyeden. Esetleg visszajatszast tudsz mutatni? Azt gyanitom nem varod meg mig teljesen beszukul a celkereszt es amit te a kupolanak szansz, az a toronyfrontba csapodik. Esetleg rohadt messzirol losz, a szoras miatt szinten a toronyfrontot talalod el.
Szoval valoszinu user error. Ha mutatsz par visszajatszast akkor tobbet tudnank mondani.
7-ből 7 lövés pattan
A géppuskánál 10/8 alkalommal belőhető, egy 200-as pennel.
220mm-rel már a torony alatt is. 250-nel már szinte mindenhol az upper hull és a torony (szemből) kivételével. Mellesleg az első görgő és az oldala nevetségesen papír, azt még a 4-es 5-ös tankok is belőnék.
220mm-rel már a torony alatt is. 250-nel már szinte mindenhol az upper hull és a torony (szemből) kivételével. Mellesleg az első görgő és az oldala nevetségesen papír, azt még a 4-es 5-ös tankok is belőnék.
Kb 170 pen pedig átviszi a "hidraulikát", vagy mi a szöszt, azt a két nagyobb hengert a torony jobb oldalán felül.
Lényegében ahány lövés oda megy, közel mind át is üti.
Kb 170 pen pedig átviszi a "hidraulikát", vagy mi a szöszt, azt a két nagyobb hengert a torony jobb oldalán felül.
Lényegében ahány lövés oda megy, közel mind át is üti.
ha ott lovod meg ahol nincs a lemez az teljesen jo:D amugy az 2 valami a tetejen nem resze, ez igaz, de a mogotte levo cucc az igen. azert ott lovik, mert azt mindeki megismeri. Ha egy terpeszto csaj ulne ott, az is jo lenne es akkor mindeki a labai koze lone.
ha ott lovod meg ahol nincs a lemez az teljesen jo:D amugy az 2 valami a tetejen nem resze, ez igaz, de a mogotte levo cucc az igen. azert ott lovik, mert azt mindeki megismeri. Ha egy terpeszto csaj ulne ott, az is jo lenne es akkor mindeki a labai koze lone.
Azért ez sokaknak nem sikerül, mert az átlag 1000 sebzés blokkolást nem a legyek hordták össze.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...